Earplarmzn resimleri

şimdi göründüükaydirigubbakcemile5 çok güzelmiş cnm güle güle kullan kaliteli oldugu belli oluyor opuyorumnanaktan

[QUOTE=BaŞıYaZMaLıKıZ;10365180]ya bu salı pazarına bende gitmek istiyorum..mafoldumben

pendikteyim ama en kolay nasıl gidebilirim kaybolmadan kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

başıyazmalım salı pazarına en güzel e-5ten gidersin İETT le gidersen 130 yada 130A ya bin salı pazarında incem de yada metro durağı die de geçio orda iniosun geçitten karıya geçiosun pazar karşında =)
minibüslerle gbze haremle gidebilirsin yine aynı yerde inerek..

zarifemin bahsettiği eşarpçı benm sürekli alışveriş yaptığım tezgah pendik pazarında da açıolar..ve ümraniye sultanbeylin de de açıolar sürekli

aynen zaten o markaların şuanda çakmaları yok hepsi orjinal ve adamlar bizzat fabrikadan aldıkları için uygun yeni sezon ürünleride bulunuo..

sürekli onlardan alışweriş yapıorum çokta memnunum

zarifecik o tezgah herzaman ordamiymis acaba, ben sadece yazlari geliyorum trye acaba o zaman da bulunur mu ki CADIARZU

rica etsem birdahaki gittigin zaman sorarmisin, herzaman orda olup olmadiklarini!! a.s.

:lepi::lepi::lepi:

canım merak etme sürekli salı pazarında açıolar tanıyorum eşarpçıları kapandığımdan beri onlardan alırım her türlü eşarp bonemi..bende markalara pek para wermeye acırım orası tam yeri uygun

sagol canim bilgilendirdigin icin, bende hic acimam paraya genelde markali esarp alirim
ee madem böyle uygun bir yerde satiliyormus markali esarp bizde biraz tasarruf edelim bari kaydirigubbakcemile3

:lepi:

zarifecik yeni sezon ürünleri mi ve bütün modeleri mevcut mu acaba? :)

canım tam bilmiyorum ama mağaza olmadığından eski yeni karışıktır

zarifecik o tezgah herzaman ordamiymis acaba, ben sadece yazlari geliyorum trye acaba o zaman da bulunur mu ki CADIARZU

rica etsem birdahaki gittigin zaman sorarmisin, herzaman orda olup olmadiklarini!! a.s.

:lepi::lepi::lepi:

teremm yazmış canım her zaman oluyolar ama ben eşarpla yeni haşir neşir olduğumdan geç farkettim

ne kadar guzel ya bızımde balıkesırde sosyete pazarımız vardı beledıye kaldırdı . Şimdi dukkanlardan 60 dan asagı ıyı eşarp yok

ben ankaradayım niye burada yok ki öyle pazarlar senağlama

yine de o kadar kötü değil durum. sezon sonu eşarpları 35-40 a satan yerler var

PARLAYANYILDIZ esarbini Tchibodan aldin degilmi??????
gözümden kacmazz benim hehehe..

bende bu sene fatih pazarindan cok güzel ipek bir esarp aldim markasi Nur ipek
20 tl verdim bayildim. helal olsun verdigim paraya tam saf ipek ve bukadar ucuza..

zarifecik yeni sezon ürünleri mi ve bütün modeleri mevcut mu acaba? :)

o salı pazarındaki tezgaha ben de gittim geçen haftalarda. yeni sezon cachareller de 50 tl. Kredi kartına satış yok. ama dikkat edin azıcık da olsa bir çok eşarp da defo gördüm o yüzden almaktan vazgeçmiştim, belki gözümden kaçan bir defo olur da geri getiremem diye.

zaten orda bir kadın aldığı eşarpta defo var diye getirdi geri iade edemedi onun yerine başka bir eşarp da beğenemedi adama yalvardı geri al diye ama adam değiştir abla iade yok dedi. bir de o tezgahta bütün ithal eşarplar 20tldi ve hangisinin paketini açtıysam defo vardı 1 tane defosuz bulmuştum onu da aldım, memnunum

ben eşarba hiç çok para vermedim o yüzden canım problem değil,ufacık yerinde de defo olsun içe getiririm:lepi::lepi:

ay birkac sayfayi gezdim bu topigi yeni kesfediyorum, suanda esarplarin güzelliginden bayilabilirmiymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

kizlar varya cok sanslisiniz, her istediginizde gidip alabiliyosunuz, ama ben ancak senede bir, yada 2 senede bir türkiyeye gittigimde alabiliyom ooofffff :çok üzgünüm:

neden alamiyorsun burdan? burda her sehirde mutlaka esarp satan bir yer var..
nerde oturuyosunki? belki tr de gibi ucuza alamassin..
ben cogu esarplarimi hep burdan alyiorum hemde ipek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…