zarifecik o tezgah herzaman ordamiymis acaba, ben sadece yazlari geliyorum trye acaba o zaman da bulunur mu ki CADIARZU
rica etsem birdahaki gittigin zaman sorarmisin, herzaman orda olup olmadiklarini!! a.s.
:lepi::lepi::lepi:
canım merak etme sürekli salı pazarında açıolar tanıyorum eşarpçıları kapandığımdan beri onlardan alırım her türlü eşarp bonemi..bende markalara pek para wermeye acırım orası tam yeri uygun
zarifecik yeni sezon ürünleri mi ve bütün modeleri mevcut mu acaba? :)
zarifecik o tezgah herzaman ordamiymis acaba, ben sadece yazlari geliyorum trye acaba o zaman da bulunur mu ki CADIARZU
rica etsem birdahaki gittigin zaman sorarmisin, herzaman orda olup olmadiklarini!! a.s.
:lepi::lepi::lepi:
zarifecik yeni sezon ürünleri mi ve bütün modeleri mevcut mu acaba? :)
o salı pazarındaki tezgaha ben de gittim geçen haftalarda. yeni sezon cachareller de 50 tl. Kredi kartına satış yok. ama dikkat edin azıcık da olsa bir çok eşarp da defo gördüm o yüzden almaktan vazgeçmiştim, belki gözümden kaçan bir defo olur da geri getiremem diye.
zaten orda bir kadın aldığı eşarpta defo var diye getirdi geri iade edemedi onun yerine başka bir eşarp da beğenemedi adama yalvardı geri al diye ama adam değiştir abla iade yok dedi. bir de o tezgahta bütün ithal eşarplar 20tldi ve hangisinin paketini açtıysam defo vardı 1 tane defosuz bulmuştum onu da aldım, memnunum
PARLAYANYILDIZ esarbini Tchibodan aldin degilmi??????
gözümden kacmazz benim hehehe..
QUOTE]
evet, Tchibodan aldim 20 € ya aldim, sen nerden tanidin hemen alkisalkisalkis
PARLAYANYILDIZ esarbini Tchibodan aldin degilmi??????
gözümden kacmazz benim hehehe..
QUOTE]
evet, Tchibodan aldim 20 € ya aldim, sen nerden tanidin hemen alkisalkisalkis
benden kacmazCADIARZU
ben herseyi heryeri takip ederim ondan haberim olur cnm..
hatta sana bunu yazdiktan sonra ekstra tchibo ya gittim hehehe
ama almadim mali ipek gibi gelmedi bana..
ay birkac sayfayi gezdim bu topigi yeni kesfediyorum, suanda esarplarin güzelliginden bayilabilirmiymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
kizlar varya cok sanslisiniz, her istediginizde gidip alabiliyosunuz, ama ben ancak senede bir, yada 2 senede bir türkiyeye gittigimde alabiliyom ooofffff :çok üzgünüm:
benden kacmazCADIARZU
ben herseyi heryeri takip ederim ondan haberim olur cnm..
hatta sana bunu yazdiktan sonra ekstra tchibo ya gittim hehehe
ama almadim mali ipek gibi gelmedi bana..
neden ipek gibi gelmedi, üzerinde yaziyor yüzde yüz ipek oldugu yalan söylicek degiller ya :bbo:
farkli dokunusu var ondan sana öyle gelmistir, tvill ipek diyorlar galiba ona, emin degilim ama
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?