çok yakışmış örtünmek size:lepi: ayrıca hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızakızlar slm
ben çok yeni kapandım yaklaşık 10 gün oldu
çok güzel bağlamamış olabilirim ama başımda göstermek istedim başörtümü
bakalım beğenen olucakmı
çok yakışmış örtünmek size:lepi: ayrıca hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.:Saruboceq:
dreamlover gerçekten çok yakışmış. hayırlı olsun.
dream lover çok sevindim. daimi olur inşaallah. çok yakışmış bu eşarp sana ve de topuzun hariç güzel bağlamışsın. topuzun biraz sivri olmuş
dream lover canım daha önce kapanmak ile ilgili dileğini okumuştum ne mutlu sana ki gerçekleştirmişsin maşallah ne kadar da güzel olmuşun gerçkten böle şeler görünce hep gözlerim dolar..bende kapanalı 10 ay oldu=) daimi olsun canım benm:1hug:
dream loverim hayirli ugurlu olsun ayni esarp reklamlarindaki kizlar gibi olmussun :)
saol cnm benimmmmdream çok sevindim kapanmana çokta yakışmış:lepi:
evet cnm ben tezcanlıyımdır birden kapandımm vallaaa diyordun kapanacağım diye bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştimalkisalkisalkis çok yakışmış canım hayırlı olsun inşallah
ah canım allah tamamına erdırsın bende 20 gundur kapalıyım rabbım nasıp ettı cok sukur cok yakısmıs tatlım
dreamlover canım cok sevindim senin adına ne güzelde yakışmışş....
ah canım allah tamamına erdırsın bende 20 gundur kapalıyım rabbım nasıp ettı cok sukur cok yakısmıs tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?