Eki Görüntüle 180084 yenı aldım kızlar bıraz soluk gıbı geldı bana ama nasıl:87:
slm ben yeni kapandım ama hala baglamayı beceremıyorum bır saat sonra bozuluyo hangi esarbı kullnıcam bılmıyorum bpguluyorum sankı yardım lutfen
Eki Görüntüle 184684 Eki Görüntüle 184683 Eki Görüntüle 184685 Eki Görüntüle 184686 Eki Görüntüle 184687 Eki Görüntüle 184688 Eki Görüntüle 184689
kizlar bunlarda benim esarplarim.ama artik gullu dalli esarp almayacagim.beni daha olgun gosterdiklerini anladim.
arkadaslar
sizce esarplarimn hepsini makineye atsam, elde yikama ayarinda esarp sampuani kullanarak
ve icçinede renkleri birbirine karistirmayan mendillerden koysam
esarplarim bozulur mu?
arkadaşlar hepinizin eşarpları çok güzel güle güle kullanın
Allah nasip ederse yakın bir zmanda tesettüre gireceğim kıyafet araştırması içindeyim
yardımlarınız dokunursa çok makbule geçer
ve bende örtüyü yapamayanlardanım acemi olduğum pek bşi bilmedğim için yapılışları konusnda açıklayıcı resim yada bilgi paylaşalım lütfen şimdiden herkese tşkler
Rabbim hayirli eylesin mentolcüm, insAllah bilincli kapananlardan olursun.
Tesettürlü kiyafet konusunda ben fatihi tek gecerim :)
Ben yillardir (ipek esarplarim haric) bu sekilde makinada elde yikama ayarinda yikiyorum canim, elhamdulillah simdiye kadar hic bir sorunda yasamadim...
hmm
bisey sorucaktim
yani sadece ipek olmayanlari böyle yikamaliyim, peki acikrenklerle koyu renkleri birlimte yikasam bisey olurmu? esarplarin hepsini tek seferde yikasam olyuor mu yani?
birde mendillerden sizce kullanayim mi?
tesekkür ederimmmm
Elizza eşarplArına bayıldım güle güle kullan...
canım esarpların cok guzel.ilkini cok begendim.hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?