Earplarmzn resimleri

kizlar herkeze slm.hepinizin esarplari cok hos.bende ekleyecegim esarplarimin resimlerini

Son düzenleme:
slm ben yeni kapandım ama hala baglamayı beceremıyorum bır saat sonra bozuluyo hangi esarbı kullnıcam bılmıyorum bpguluyorum sankı yardım lutfen

hayırlı olsun cnmmm, çok sevindim :))
bende 1 sene oluyo kapanalı , çok alıştım çok rahatım her anlamda, bağlama konusunda yardımcı oluruzz hiç dert etme
ipek twilllerden dene şekilleri sabt kalıyo ve kayma yapmıyo
ben son zamanlarda şal kullanıyorum daha çok duruyo sanki

Son düzenleme:
arkadaslar
sizce esarplarimn hepsini makineye atsam, elde yikama ayarinda esarp sampuani kullanarak
ve icçinede renkleri birbirine karistirmayan mendillerden koysam

esarplarim bozulur mu?

arkadaşlar hepinizin eşarpları çok güzel güle güle kullanın
Allah nasip ederse yakın bir zmanda tesettüre gireceğim kıyafet araştırması içindeyim
yardımlarınız dokunursa çok makbule geçer
ve bende örtüyü yapamayanlardanım acemi olduğum pek bşi bilmedğim için yapılışları konusnda açıklayıcı resim yada bilgi paylaşalım lütfen şimdiden herkese tşkler

arkadaslar
sizce esarplarimn hepsini makineye atsam, elde yikama ayarinda esarp sampuani kullanarak
ve icçinede renkleri birbirine karistirmayan mendillerden koysam

esarplarim bozulur mu?

Ben yillardir (ipek esarplarim haric) bu sekilde makinada elde yikama ayarinda yikiyorum canim, elhamdulillah simdiye kadar hic bir sorunda yasamadim...

Rabbim hayirli eylesin mentolcüm, insAllah bilincli kapananlardan olursun.
Tesettürlü kiyafet konusunda ben fatihi tek gecerim :)

Rabbim hayirli eylesin mentolcüm, insAllah bilincli kapananlardan olursun.
Tesettürlü kiyafet konusunda ben fatihi tek gecerim :)

amin inşallah canım Allah daim eylesin ama ben bursadayım canım birazda tombişlğim var kendme uygun bşiler bulamamaktan korkuyorum bakalım nasip kısmett

Elizza eşarplArına bayıldım güle güle kullan...

Son düzenleme:
Ben yillardir (ipek esarplarim haric) bu sekilde makinada elde yikama ayarinda yikiyorum canim, elhamdulillah simdiye kadar hic bir sorunda yasamadim...

hmm
bisey sorucaktim

yani sadece ipek olmayanlari böyle yikamaliyim, peki acikrenklerle koyu renkleri birlimte yikasam bisey olurmu? esarplarin hepsini tek seferde yikasam olyuor mu yani?

birde mendillerden sizce kullanayim mi?

tesekkür ederimmmm

ben sadece ipek eşarp takıyorum ve bunları da makineye atıyorum yıkadığımda sadece ilk yıkamada bebek şampuanı ile elde yıkıyorum. ha makineye attığımda zaten elde yıkama yapıyorum, 30 dkda yıkıyor. ve hepsini beraber atıoyurm ki rengarenk eşarplarım vardır =D şimdiye kadar birşey olmadı..sık yıkamadığım için herhangi bir deformasyın da olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…