bayadır bu topiğe uğramıyorum.bugun aldığım eşarplarımı ekliyelim bare
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bunlarda vual eşarplarr fena takıntılıyım bu eşarplara cok rahat.yaz kış vual eşarpdan vazgeçemiyorum neredeyse tüm renkleri oldu
bayadır bu topiğe uğramıyorum.bugun aldığım eşarplarımı ekliyelim bare
teşekkürler cnm . eşarp almakdan başka işimiz nekihoşseda leopar desenli esarbina bayildim cok begendim :) güle güle kullan. Bende dün ikitane yeni sezon esarp aldim armineden ins vaktim oldugunda paylasacagim en kisa zamanda :)
bunlarda vual eşarplarr fena takıntılıyım bu eşarplara cok rahat.yaz kış vual eşarpdan vazgeçemiyorum neredeyse tüm renkleri oldu
Yeni sezon Armine canim, sagolsun esim aldi, bu sefer benim bir sucum yok
CNM GÜLEGÜLE KULLAN EŞARPLARINI
vual eşarp şifon eşarp mı demek ? Takması nasıl kolay mı ? Duruşu nasıl ? Yazın yakıyor mu ? Fiyatı nedir ? Nereden alıyorsunuz ?
çok soru sordum kusura bakmayın.. :78:
cok hoşsun tatlim :) bende yazin gercekten vual esarptan baska esarp takamiyorum, o kadar rahat oluyor ki, cok alistim yazin vual esarp, kisinda ipek takmaya :)
Vizyon ve Ugozanin ipek vuallerini kullaniyorum genelde, naylon vualler cok rahat olmuyor bence...
Ayrica Esarbin rengine bayildim, o renk maviyi cok severim güle güle kullan cnm....
slm bende en cok kullandıım esarbımı eklıorum
genelde kmse bilmez ama eşarbın ucunu kaldırmak bekarım demek
Bu model Aker de cok satildi :) güle güle kullan canim...
etiketi de üzerinde duruyor daha anlasilan yeni alindi öylemi hossedam :)
güle güle tak canim cok begendim :)
slm ben yeni kapandım ama hala baglamayı beceremıyorum bır saat sonra bozuluyo hangi esarbı kullnıcam bılmıyorum bpguluyorum sankı yardım lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?