Earplarmzn resimleri

hoşseda leopar desenli esarbina bayildim cok begendim :) güle güle kullan. Bende dün ikitane yeni sezon esarp aldim armineden ins vaktim oldugunda paylasacagim en kisa zamanda :)
teşekkürler cnm . eşarp almakdan başka işimiz neki.takipdeyim yeni eşarplarının resimlerini bekliyorum

vual eşarp şifon eşarp mı demek ? Takması nasıl kolay mı ? Duruşu nasıl ? Yazın yakıyor mu ? Fiyatı nedir ? Nereden alıyorsunuz ?

çok soru sordum kusura bakmayın.. :78:

hangi eşarpcıya vual eşarp desen gösterir.cok rahat.diyorumya ince olduğu halde ben kışın ile atamıyorum başımdan.bağlaması kolay hiç terletmiyor yazın vual eşarpdan başka eşarp takamam.10,15 civarı oluyor.vual eşarpla olan bi resmimi ekliyorum duruşunu gör cnm kesinlikle herkeze öneriyorum

cok hoşsun tatlim :) bende yazin gercekten vual esarptan baska esarp takamiyorum, o kadar rahat oluyor ki, cok alistim yazin vual esarp, kisinda ipek takmaya :)
Vizyon ve Ugozanin ipek vuallerini kullaniyorum genelde, naylon vualler cok rahat olmuyor bence...
Ayrica Esarbin rengine bayildim, o renk maviyi cok severim güle güle kullan cnm....

tşk ederim cnm:78::78:.vualde valensıs cok güzel güzel şekil alıyor hiç kaymıyor.ama buaralar bulamıyorum omarkayı.umarım yaz sezonunda cıkar ortaya:18:

bu konu tam bana goreymis, masaAllah kizlar esarplariniz cok guzel gule gule kullanin.

slm ben yeni kapandım ama hala baglamayı beceremıyorum bır saat sonra bozuluyo hangi esarbı kullnıcam bılmıyorum bpguluyorum sankı yardım lutfen

slm ben yeni kapandım ama hala baglamayı beceremıyorum bır saat sonra bozuluyo hangi esarbı kullnıcam bılmıyorum bpguluyorum sankı yardım lutfen

hayırlı olsun daım olur ınsallah ıpek esarplar zor sekıl alır bıde yenı olduun ıcın sınır olursun zamanla alısırsın vual esarplardan basla bıde sekıl verdıkten sonra 2yanına ıgne tak ozaman bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…