ttulukcum hayatim meraba
nasilsin cnm bebis nasil ? biz iyi olmaya calisiyoruz ben ve bebis hasta ...benim sesim kisildi hic cikmiyor
dün tam 3 haftalik oldu bebisim..dün tartildi 3920 gr olmus
burnu icin eczaneden bos damla sisesi aldim süt sagip burnuna damlatiyorum emzirmeden önce burun aspiratörüyle temizliyorum ki burnu acilsin iyi nefes alsin emerken diye ve bi damla aldik kiyafetine iki defa damlatiyoruz atesini ölcüyoruz devamli düne kadar iyi emiyordu yani günde 6-7 defa emziriyorum her defasinda yaklasik 40 dk . ama bugün hic iyi emmiyor cok uyuyor ve emdigi zaman 10-15 dk emiyor
memeye geldigi an uyuya kaliyor .... korkmalimiyim ? hastaneye gitsekmi yoksa doktormu cagirayim eve cnm...suana kadar atesi hic yükselmedi genelde 36,3 falan
cook öptük ikinizide cnm
merhaba bende bişeyler sormak istiyorum ben geçen ayın başında kasıklarımda ağrı kasımalarvardı bide böyle karnım şişiyodu sankş içten patlıcak gibi oluyodu içerden biri ittiriyomuş gibi olduğu için doktora gittim ve alttan muayene ederek yumurtalıklarımda iltihap olduğunu söyledi ve bana fitil antibiyotik ve ağrı kesici verdi bu ilaçları yaklaşık 1 hafta kullandım acaba yumurtalılardaki iltihap hamile kalmamda bi etkisi olur mu ya da hamile kaldıktan sonra bebeğe bi zararı olur mu sizden bu konuda yardım istiyorum
çok uzun yazdım kusuruma bakmayın ama bunları çok merak ediyorum
Mb canım,hapın kaçıncı gününde lekelenmen başladı,şu aylarda biraz düzensizlik yaşayabilirsin çok normal.Sen hapını düzenli kullanmaya çalış.slm ttuluk nasilsin canim ??
bir sorum olacakti sana.ben 01.21 de sezeryanla dogum yaptim.
lekelenmem 40 im cikinca bitmisti ve dogum kontrol hapi kullanmaya basladim.hapi aldiktan iki gun sonra lekelenmem durdu ama simdi su son 5 gundur tekrar gelmeye basladi az geliyor.acaba adet mi oluyorum yoksa hala dogum sonrasi leke mi bu anlamadim cvplarsan sevinirim canim hoscakal.
:1hug:
Canım benim merhaba,iyiyim hayatım 3 gündür misafirim vardı ve ancak oturabildim biz çok iyiyiz maşallah.Canım bence sen gifrer adında bir burun damlası var onu kullan.Bütün eczanelerde var fiyatıda çok uygun.Bebeğin burnuna her emzirmeden önce damla veya süt damlatma ancak burnunun tıkanıp nefes almakta zorluk çektiğini hissettiğinde damlat.Şu kıyafetlerine damlatıp ateşini ölçtüğünüz şeyi de anlamadım ne acaba o?Bebeğin memede uyumasından hiç korkma büyük ihtimalle şu 2-3 günlük büyüme dönemine girmiştir.Sen istediği her an emzir,ateşini zaten takip ediyorsun bir problem yok bir kaç güne kadar yine o düzene girer rahat ol.İkinizi de çoook öptüm.:1hug:
Mrb canım,öncelikle geçmiş olsun.Yumurtalıklarının iltihaplı olması geçici bir süreyle yani tedavi olana kadar (onuda oluyorsun) hamile kalmana engel olabilir ama çok küçük bir ihtimal.Hamile kalırsan da bebeğe hiç bir zararı olmaz.
Merhaba ttuluk bebeğinin yaşı uzun olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünbenim sana bir sorum var üç buçuk aylık oğlum var emziriyorum folic asit kullansam bebeğe zararı veya faydası olur mu? ilacın adı folic plus bize zaman ayırabildiğin için çook teşekkürlera.s.
Mrb canım,iyi dileklerin için teşekkür ederim.Folic plus'ın emzirme döneminde kullanman için dr.un herhangi bir teşhisi olması lazım eğer sana bunu dr. önerdiyse kullanabilirsin ama dr. istemi olmadan kullanman iyi olmaz.Bebeğini öpüyorum canım.
Merhaba ttuluk sana bı sorum olacak cevaplarsan sevinirim dogum yapalı 4 ay oldu epidural normal dogum yaptım,hanı sırtımızın asagı kısımı varya epiduralın yapıldıgı o kısımda surtunme olunca bı acı hıssedıyorum bunun bı nedenı var mıdır
Epidural hakkında ne dusunuyorsun ılerıde olabılecek bı zararı varmıdır bı rıskı varsa o da yapıldıgı esnada mı oluyo sadece Teşekürler Allah bebeğini analı babalı büyütsün İNŞALLAH
Mrb canım öncelikle kutluyorum hamileleğini inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Öncelikle hemen bir k.doğum uzmanına gidip gebeliğini kesinleştir ve şikayetlerinden bahset.Bel ağrısı ve karın ağrısı şikayetleri düşük belirtisidir diyemem normalde de yaşıyabilirsin bunları hatta gebeyken üstüne adet bile görebilirsin.Sen bol bol istirahat et bol sıvı tüket ve hemen bir uzmanla bağlantıya geç önlemini al.Güzel haberlerini bekliyorum canım.İstirahat etmeyi sakın ihmal etme tadını çıkarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?