Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

öncelikle teşekkür ederim simdiden ben bir sey sormak istiyorum ben bir kez dıs gebelik gecirdim ve dısgebelikten kalan bir yapsııklık dolayısı ile dıs gebelik acvcıkmameliyatındna sonra bir kez daha sezeryan tarzı acık ameliyata girdim yani 2 kez acıldı ameliyat yarası ve simdi ben doğum yaparsam bu sezeryan ile olurmus simdi benim öğrenmek istediğim sey ben 1 kezmi doğum yapabilirim dudyduğum kadarı ile ki inaşşalahyanlıs duymuumdur ancak 3 kez sezeryan tarz amleiyat olabiliniomus ve benim hiç bebeğim yok simdi korkuyorum ya bir daha dıs gebelik olurda veya bir sorun olur hamile kaldığıda o bebeğimide kaybedersem yani 3 ..yüde acık sezeryan oldum diyelim 4. kez hamile kalıp doğum yapma sansım olurmu hep idealim 2 veya 3 bebkti ama bu ameliyat kesilerindne dolay sadece 1 bebeklemi kalırım yoksa tekrar doğum yapma sasım olurmu yardımcı olursanız sevinirim cok korkuyorum cünkü topralarsak öğrenmek istedim su 2 kez sezeryan dikis yeri acldı ama hiç bebeğim yok dıs gebelik yüzündne oldu ben suandan sonra 2 bebeğim olabilirmi yani 2 kez daha acılabilirmi bu ameliyat yeri bekliyorum simdiden teşekkürler a.s.

arkadaşlar genel sohbet odasında bazı kelimeler yanlış anlaşılıyor bana burdan aile planlaması ve gebelik yada kadın hastalıklarıyla ilgili soru sorabilrisiniz.bilgim yettiğince cvp yazacağım.saygılar

Merhaba İLKVESON,komsum normal doğum yaparken o kadar çok sancı çekmişki sancıdan nefes alamamış,o nefes alamayınca ,sezeryanla almak zorunda kalmışlar.Bana bunu anlattığından beri aklımdan çıkmıyor,acaba normal doğum yaparken sancı nefes alamayacak kadar çok mu oluyor?:1shok:

arkadaşlar bende 5 cm çikolata kisti vardı.9 yaşında bir kızım olmasına rağmen ikinci çocuğumun olması için laparoskopi olmam gerekiyordu.bu ay ameliyat olacaktım fakat allahın işi ya bu hamile olduğumu öğrendim.bu gerçekten bir mucize ve hep şunu söylüyorum rabbim isteyen herkeze sağlıklı evlat nasip etsin.şu an 7 haftalık hamileyim fakat idrar yolu enfeksiyonum yüksek çıktı doktor bana piyeloseptyl verdi bu ilacı günde 3 kez içmem gerk ben 2 kez alıyorum bol sıvı içiyorum ama çok korkuyorum kullanna varmı arkadaşlar.beni üzen durum çok küçük olması bebeğimin yardımcı olursanız sevinirim.

benimde bir sorum var cevaplarsanız sevinirim..şimdi ben 10 gün gecikmeli olarak regl gördüm daha doğrusu kahverengi geldi ilk başta sonrada kanlı akıntı gibi ara idrara cıkktığımda geliyor.8 gündürde devam ediyor.bu ne iştir anlayamadım.ne gibi bir sorun olabilir sizce.dr a gidicemde bayramdan sonra ama işte merak ediyorum.bu arada bayramınızı kutluyorum

merhaba bulmusken bırde sıze sorayım kafam allak bullak
2 dusuk yaptım ıkıncıden sonra8 aydır denıyoruz olmuyor sag tupum tıkalı cıkı hsg de yıne sagda 5 cm cıvarı paraovarıan kıstım var.drun bırı kıstın alınması lazım tupun acılması lazım dedı. dıgerı kıst gebelıge engel degıl tek tuple hamıle kalabılırsın rısk almaya gerek yok tup acmak kolay bıset degıl tupude kaybedebılırz dedı. bense ne yapacagımı sasırdım yasım 30 oldu beklemek ıstemıyorum laparoskopı olmalımıım olmamamlımıyım bı fıkır verebılırsenız mutlu olurum

kızlar bende 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum.iğneden 1 hafta sonra progesteronumu ölçtürdüm 24.75 çıktı dr gayet iyi dedi.adet tarihim 5 aralıktı.ama tam 1 hafta geçti hala adet olmadım.sizce hamile olma ihtimalim var mı?test yapmaya korkuyorum....

merhaba öncelikle sağolun.ben 6 aylık evliyim bende polikistik over var.doktora gittiğimde bana duphaston adli ilaç verdi ve 3 ay kullanmamaı söyledi.bu verdiği ilaç hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu acaba?bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim

canım slm öncelıkle cevabın ıcın tsk ettım.kurtajdan ne kadar sure sonra iliskı onerılır vede ne kadar sure sonra hamıle kalmak laızm 7 haftalıktı bebek kalbı durdu ve alındı bir sonrakı adet donemımde düsünebılırmıyım sence sevgıler....

MERHABA ONCELIKLE VAKIT AYIRDIGIN ICIN COK TESEKKURLER. BENIM BIR PROBLEMIM VAR BIZ KORUNUYORUZ AMA ADETIM 6 GUN GECIKTI KASIKLARIMDA AGRI VAR AKINTIM VAR BASKA BIR BELIRTIM SIMDILIK YOK VE ILK ADET OLMAYA BASLADIGIM GUNDEN BERI HIC GUNUM SASMADI HEP AYNI ZAMANDA OLURDUM CTESI AKSAMI TEST YAPTIM ONDA DA BIRSEY CIKMADI BU HAFTAYI BEKLIYORUM HALA OLMAZSA DOKTORA GITMEYI DUSUNUYORUM SENCE BU DURUMDA HAMILELIK GIBI BIR DURUM OLABILIR MI ? VEYA NEDENI NE OLABILIR ? COK SAOLL mirmirmirmir

merhaba benimde bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim,36. haftadayım dr. bebeğin kafasının biraz iri olduğunu ve kafa çapı 10cm'i geçerse normal doğum önermediğini söyledi,ben kendimi başından beri normal doğuma şartlandırmıştım şimdi kafam çok karıştı,böyle bi durumu olan varmı yada bilgisi?teşekkürler şimdiden

selam canım öncelikle çok geçmiş olsun kürtaj yaşanan hamileliklerde en erken 3 ay beklemeni tavsiye ediyor doktorlar öncelikle rahmi dinlendirmek gerekiyor ki yeni bir hüsran yaşanmasın en az 3 ay dinlenmeni tavsiye ederim hamile kalmak için ama doktorunla görüşmelisin bazı gebeliklerde bu süreç 6 ay yada 1 yıl olarak belirlenebiliyorlar
onun dışında kürtaj sonrası cinsel ilişkide bildiğim kadarıyla bir problem yok kanamalarının bitmiş olması ve kendini hazır hissetmen yeterli birde korunma yöntemine dikkat saygılar

anlattığına göre ihtimal var ben sana şeyi sorayım göüğslerde hassaiyet ve göüğs uçlarında koyulaşma var mı? kabızlık problemin var mı? bunlara cevabın evetse müjde büyük ihtimalle hamilesin şu an idrar testlerşnde yanılma payı var ama kan testinde yok bsktırma şansın varsa hemen bir klinikte kan testi yaptır

egeer hamile değilsende muhtemelen stres ya da değişen mevsim şartları gecikmede etkili olmuş olabilir hamile değilsen mutlaka bir doktora görünmelisin bu şikayetinle ilgili
sağlıkla kal

merhaba
ben 35+4 haftalik hamileyim. fakat bebegim ters, aralik sonuna kadar donmezse sezaryan olacagim. acaba 15 gunde bebek donermi? bide benim bebegim iriymis 2 hafta onden gidiyor dediler bu dogum gununu degistirirmi? nrmal dogum tarihim 16 ocak ama sezaryan olursam 6 s olucak. cvp verebilirseniz cok sevinicem tesekkur ederim.

bana lütfen yardım edin. 5 aylık evliyim. bu ay tuhaf seyler oluyor bende yumurtlama günümde beraber olduk eşimle. bundan 6-7 gün sonra kahverengi akıntı şeklinde lekelenmeler oldu. bir gün sürdü. şimdi inanılmaz başım agrıyo. egildigimde basım dönüyo. midemde bulantı var ama kusmuyorum. kasıklarımda sertlik var. sürekli yorugunum. uykumu cok iyi almıs olsam bile uykum geliyor şirkette bilgisayar basında kendimden geçiyorum resmen. reglime 5 gün kaldı. hamile olabilirmiyim

merhaba ilk ve son ben 4 haftalık hamileyim. anti CMV IgG ve IgM POZİTİF ÇIKTI BU DURUMDA NE YAPMAM GEREKİR?

Arkadaşlar bende eşimle 6 aydır korunmuyoruz. İnşaallah Rabbim Hepimize Sağlıklı Sıhatli Hayırlı Evladımızı nasip eder

Size 1 sorum olacak ben 28-30 gün arasında adet döngüm var en son adetimi 15 kasımda gördüm şuan 3 gün adetim gecikti. Gögüslerin dokununca acı var gögüs uclarım hafifden pembelikden kahverengiye gönüyor ve kasıklarımda ağrı günde 1 defa az oluyo bazen midem bulanıyor ve yumurta akı gibi az az salgı salgılıyorum. Adet 1 gün gecikince test yapmıştım ama negatif çıktı ama testi yapmadcan önce düşürdüm hassasiyetini bozarmı bilgisi olanlardan yardım bekliyorum testi ne zaman yaptırayım

merhaba
hamilelikte anne adayının boyu ve kilosu önemli mi? ben henüz hamile değilim ama düşünüyoruz

bende bısey sormak ıstıyorum sana acaba normal adet zamanında adet olursan o ay yınede hamıle olabırlımsıın merak ettım sımdıden tesekkur ederımm

merhaba, ben 13 haftalik hamileyim. doktorum folik asit vermisti, vitamin ve demir hapim da var. ben bunlarin hepsini hala kullaniyorum da folik asiti daha ne kadar devam ettirmem gerekir? ilk 3 aydan sonra gerekir mi? bir de doktorum 16. hafta cinsiyete bakmak icin gün verdi acaba daha önce belli olmaz mi? simdiden cevaplariniz icin tesekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…