slm ılkveson bugün sana tekrar soru sordum fakat silinmiş galiba ben de tekrar atayım dedim.yine sarmısak çayına başlıcakmışsın benı bılgılendırmenı ıstiyorum senden tarıfini yazarmısın ve ne kadar sürede 4 kiloyu verdin.şimdiden cok teşekkürler
Cnm Ya Pek Alakasiz Ama Neler Alalim Bebk ürünlerinden Ve Hangi Marka Alalim.set Almayayim Mi?
canım yardımların için teşekkürler. bu arada bir cildiye uzmanına gittim doktorumun önermesiyle muayene etti ve bir çeşit egzama olduğunu söyledi ama ismini hatırlamıyorum kaşınma eşiğimde düşükmüş o yüzden dayanamıyormuşum tabi bide anti histematik bir vücudum var... ama şimdi tedavi oluyorum çok şükür %90 azalı gebelerin kullanabileceği B katogorisinde ilaçlar verdi bir tanesi şurum içince resmen mayışıyorum uykum geliyor ama doktorum sana başka bişeyy veremem dedi. Bu arada birde güzel bir haberim var sizlere bir değil iki taneymiş bebişlerim ayrı yumurta ikizi umarım ikiside sağlıklı olur. ama korkuyorum aslında özel bir sayfa açmak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilecek arkadaşlar için ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız. bebeğin hasta olma ihtimali %25 her bebek için. bu gebeliğin 8. haftasında yapılacak bir operasyonla belli olabiliyormuş. 2 hafta sonra gidece eğer bebişlerimden biri yada ikisi hastaysa alınacaklar lütfen dua edin bana allah rızası için...:1hug:
Merhaba ilkveson öncelikle çok teşekkürler yardımların ve açıklamaların için.Ben 2yıllık evliyim bebek düşünüyoruz.Ama önce zayıflamam gerek şuan 58kiloyum 50kilo olmam gerek.Aslında boyuma göre şuan iyiyim.Ama bir yandanda çok güçsüz bir hamile mi olurum diye düşünüyorum.Boyum 172.Ve de doğum şekli olarak ne öneriyorsun.Normal doğumda vajinada çok fazla bir deformasyon oluşuyor mu acaba.Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba ebe arkadaşım,
Öncelikle cevabın için teşekkürler ama ben bugün hasta oldum ve 2. aşılama için başlangıcı yaptım. Herşeyin hayırlısı...
ilk ve son bende sormak istiyorum acaba normal doğum esnasında kalçadan iğne yapılıyormu birde o kesi yapılırken ve dikerken acı olmasın diye uyuşturuluyormu (benim iğne fobim var) sorumu arkadaşlar da bilgilensin diye soruyorum ben evli değilim
ilk ve soncum benim idrarda kokma oluyo sence neden olabilir.çok sık çıkıyorum.günde yeri geliyo 30 kere neredeyse...ama kaşıntı ve acı yok sadece koku varrrr,akıntıda başladı bu aralar.....
Selam Il Ve Soncum Hamile Kalmadan 3 Ay önce Den Folik Asit Kulanilmasinin Iyi Olduğunu Duydum Doğrumudur Doğruysa Ne Gibi Faydalari Olabilir
merhaba ilk ve son sana hiç soru sormamama rağmen herkesin sorularına gösterdiğin ilgiyi biliyorum.Ben regl günümde test yaptım hamile değilmişim.Regl oldum 6.günü sulandırılmış kahverengi bir akıntı geldi kanla hiç alakası yoktu.Mercimek büyüklüğünde incecik iki parça geldi birde bunun ne demek oduğunu söylersen sevinirim.Dr. a gitmek gerekirmi düşük olma ihtimali yok dimi korktum ben:a015:
nasılsın benim bir sorum daha olacak normal doğum 9 ay 10 günüdr ya sezeryanda bu tarih geriye atıyormuş kaç gün geriye atar acaba bu konuda bilgi vermen mümkünmü ? a.s.
ilk ve soncum canım ben son adet tarihime göre 15 hafta 3günlük gebeyim geçtiğimiz hafta salı günü yani tam 14 hafta 6 günlükken çağardı doktorum beni,benim il andan itibaren bebeğim hep 1 hafta önden gidiyordu doktorumda tatile çıktığı için benim üçlü tarama tastimi 14 hafta 6 günlükken yaptı sonuçlar 983 de 1 dawn sendromu için diğer sakatlıklar için de 10,000 de 1 ihtimal çıkmış,gerçi çoğu kişiye cahilce geliyo ama yüksek ihtimal çıksada ben aldırmıcaktım çocuğumu heleki senin dawn sendromlu çocukların alınışını anlatmandan sonra çok fazla üzüldümneyse sence bu test şimdi zamanında yapılmış oluyormu arkadaşım bid ebenim ağzımdaki acı tat hamilelğim başladıktan beri geçmedi nasıl geçicek bu
KİM DEDİKİ BUNU SANA.HİÇ ALAKASI YOK BÖYLE BİŞİYİN.SON ADET TARİHİNİ SÖLE Bİ BAKAYIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?