Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

ilk ve soncum benim idrarda kokma oluyo sence neden olabilir.çok sık çıkıyorum.günde yeri geliyo 30 kere neredeyse...ama kaşıntı ve acı yok sadece koku varrrr,akıntıda başladı bu aralar.....

slm ılkveson bugün sana tekrar soru sordum fakat silinmiş galiba ben de tekrar atayım dedim.yine sarmısak çayına başlıcakmışsın benı bılgılendırmenı ıstiyorum senden tarıfini yazarmısın ve ne kadar sürede 4 kiloyu verdin.şimdiden cok teşekkürler

Selam Il Ve Soncum Hamile Kalmadan 3 Ay önce Den Folik Asit Kulanilmasinin Iyi Olduğunu Duydum Doğrumudur Doğruysa Ne Gibi Faydalari Olabilir

İYİ GÜNLER SARIMSAK ÇAYIYLA İLGİLİ BENİDE BİLGİLENDİRE BİLİRMİSİNİZ LÜTFEN

merhaba ilk ve son sana hiç soru sormamama rağmen herkesin sorularına gösterdiğin ilgiyi biliyorum.Ben regl günümde test yaptım hamile değilmişim.Regl oldum 6.günü sulandırılmış kahverengi bir akıntı geldi kanla hiç alakası yoktu.Mercimek büyüklüğünde incecik iki parça geldi birde bunun ne demek oduğunu söylersen sevinirim.Dr. a gitmek gerekirmi düşük olma ihtimali yok dimi korktum ben:a015:

nasılsın benim bir sorum daha olacak normal doğum 9 ay 10 günüdr ya sezeryanda bu tarih geriye atıyormuş kaç gün geriye atar acaba bu konuda bilgi vermen mümkünmü ? a.s.

ilk ve soncum canım ben son adet tarihime göre 15 hafta 3günlük gebeyim geçtiğimiz hafta salı günü yani tam 14 hafta 6 günlükken çağardı doktorum beni,benim il andan itibaren bebeğim hep 1 hafta önden gidiyordu doktorumda tatile çıktığı için benim üçlü tarama tastimi 14 hafta 6 günlükken yaptı sonuçlar 983 de 1 dawn sendromu için diğer sakatlıklar için de 10,000 de 1 ihtimal çıkmış,gerçi çoğu kişiye cahilce geliyo ama yüksek ihtimal çıksada ben aldırmıcaktım çocuğumu heleki senin dawn sendromlu çocukların alınışını anlatmandan sonra çok fazla üzüldüm neyse sence bu test şimdi zamanında yapılmış oluyormu arkadaşım bid ebenim ağzımdaki acı tat hamilelğim başladıktan beri geçmedi nasıl geçicek bu

Cnm Ya Pek Alakasiz Ama Neler Alalim Bebk ürünlerinden Ve Hangi Marka Alalim.set Almayayim Mi?

set olarak almayın.işe yaramıyo çoğu.bebek yağı johnson aldım memnunum.ipek bebe şampuanı kullanıyorum kokusu hem güsel hemde ucuz.burun pomposı al sümük için.bebek tırnak makasları var özle onu al.tarak falan alma bebeğe çok gereksiz.neresini tarıycan el kadar bebeğin.gazlı bez al eczaneden evde bulundur doğum sonrası göbeğe pansuman hatta baticonda al küçük şişe.evde bulunsun.memelerini emzirdirden sonra korumak için hani beyaz başıörtüleri varya eskiden annelerimiz başına bağladığı hani nemi içine çekiyo.hah onu şiddetle tavsiye ediyorum.meme pedi kullanma onları kes 4 e onları kullan.daha hijyen.karnına kesinlikle korse al ve onu kullan ama 3 ay kesintisiz kullan hiç çıkarmadan.aklıma gelenler bunlar sen sor ben yazayım.

kaŞINTILARININ GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİM.İKİZ BEBEKLERİNİ ALLAH KUCAĞINA KAVUŞTURACAK.LÜTFEN BEBEĞİNİ ALDIRMA.HASTADA DESE ALDIRMA BU BENİM VİCDAN SESİM.NEYSE SEN VE EŞİN İYİSİNİ BİLİRSİNİZ.BENİM BEBEĞİMEDE HASTA ALMAMIZ GEREKLİ DEDİLER.BENDE HAYIR HASTADA OLSA O BENİM KADERİM BEN BAKARIM ONA DEDİM.ÇÇÇOKK ŞÜKÜR SAĞLIKLI BİR OĞLUM VAR.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.SENDE AKLINA HASTA OLACAĞINI GETİRME.HASTADA OLSA BAKARIM DE AMA TAAAA YÜREKTEN SÖYLE BUNU.SAĞLIKLA GELECEKLERİ GÜNÜ BEKLEYECEĞİM BURDA BEN ONLARIN.

KİLON BOYUNA GÖRE ÇOK NORMAL.EĞER 50 KİLO OLURSAN SANIRIM BÜNYEN BEBEĞİ TAŞIYAMAZ.NEYSE ONU ZAMAN GÖSTERİR.NORMAL VAJİNAL DOĞUMU ÖNERİYORUM.VAJİNA ESKİ HALİNE 40 GÜN İÇİNDE DÖNÜYOR.HİÇ BİR DEFORMASYON OLMUYOR.AMA SEZARYANI DOĞUM ŞEKLİ ZANNEDİYORSAN YANILIYORSUN.SEZARYAN AMELİYAT ŞEKLİDİR.DOĞUM ŞEKLİ DEĞİLDİR.VE SEZARYAN AMELİYATINDAN SONRA AYAĞA KALKMAN 5 GÜNÜNÜ ALACAKTIR.AMA NORMAL DOĞUMDA YARIM SAAT SONRA KALAK GEZ.NEYSE ANLATMAYAYIM FAZLA HELE Bİ GEBE KALDA KONUŞURUZ BUNLARI.AMA VAJİNA DEFORMASYON OLACAK DİYE KORKMA.YOKSA BU KADAR KADIN NİYE NORMAL DOĞURSUNKİ.

KESİNLEİKLE NE İĞNEYİ NEDE KESİYİ NEDE DİKİŞİ DUYMUYORSUNUZ KESİNLİKLE.MERAK ETMEYİN.SİZ DOĞURUN GERİSİ KOLAY.KALÇADAN İĞNE DEĞİL VAJİNA KENARINDAN İĞNE YAPILIP UYUŞTURULUYOR.AMA SEN DOĞUM AĞRISI ÇEKERKENE HİÇ DUYMUYOSUN MERAK ETME.AYRICA İYİ BİR HASTANEDE DOĞUM YAPMANI TAVSİYE EDERİM.

ilk ve soncum benim idrarda kokma oluyo sence neden olabilir.çok sık çıkıyorum.günde yeri geliyo 30 kere neredeyse...ama kaşıntı ve acı yok sadece koku varrrr,akıntıda başladı bu aralar.....

BOL SIVI ALMIYORSUN DEMEKKİ EGEMEN.30 KERE ÇIKIYOSUN FAKAT AZ AZ ÇIKIYOSUN DEMİ.NEYSE EGEMEN İDRAR TAHİLİLİNİ SANA HEP ÖNERİYORUM BİLİYOSUN.BEN SENİN PREEKLEMSİ OLMANI İSTEMEDİĞİMDEN HEP İDRAR TAHİLİLİ İSTİYORUM.TANSİYONUNU TAKİP ETTİR BU ARALAR.

Selam Il Ve Soncum Hamile Kalmadan 3 Ay önce Den Folik Asit Kulanilmasinin Iyi Olduğunu Duydum Doğrumudur Doğruysa Ne Gibi Faydalari Olabilir

EVET FAYDALI.SPERM TÜPLERDE BEBEKLE KARŞILAŞTIĞINDA VE BİRLEŞTİĞİNDE RAHİME ATILINCAYA KADAR BİR DEFORME OLMASIN DİYE ÖNLÜYOR BU FOLİC ASİT ANLATABİLDİMMİ.DAHA BİÇOK FAYDASI VAR.KULLAN TAVSİYE EDERİM.

O KAVRENGİ AKINTI RAHİMİN İÇ ZARIDIR.DR GİTMENE GEREKE YOK.BU BAZI REGLLERDE GELİR.KORKMANI GEREKETİRECEK BİŞİY YOK.DÜŞÜK FALAN DEĞİL YANİ NORMAL.

SANA DR AMNİOSENTEZ DEDİMİ KELEBEK.YANİ KARNINDAN İĞNE İLE GİRİP BEBEĞİN SUYUNDAN TAHLİL YAPCAZ DEDİMİ.EĞER DEDİYSE YAPTIR.AMA İÇİNİ FERAH TUT.DAWN SENDROMU FALAN DİYE DÜŞÜNME.AYRICA 3 LÜ TEST ZAMANINDA YAPILMIŞ MERAK ETME.SÖLEYECEK PEK BİŞİY YOK.BU 3 LÜ TESTLER PEK GÜVENİLİR DEĞİL MALESEF.AMNİOSENTES %99 GÜVENİLİR.EĞERKİ İÇİMDE ŞÜPHE VAR DİYOSAN YAPTIR.AMA YOK YAPTIRMAYACAĞIM KABULUMDUR DİYOSAN((BEN GİBİ BEN ÖLE DEMİŞTİM)).SEN BİLİRSİN. HİÇ KAFANA TAKMA SEN KEYFİNE BAK BENCE GEBELİĞİN.YERİNDE OLSAM AMNİOSENTESTE YAPTIRMAZDIM(BU BENİM FİKRİM) ÇÜNKÜ NASIL OLSA GENETİK BİRİ YOK SÜLALEDE NE EŞİNİN NE DE SENİN ÖLE DEĞİLMİ.AMAAAANN BOŞVER KELEBEK BEBEĞİNE KIYAFET AL.OYUNCAK AL.GEZ TOZ KEYFİNE BAK.BU ÖENMLİ Bİ KONU DEĞİL.GİDERSİN Bİ AMNİSENTES YAPTIRISIN ÇOK MERAK EDİYOSAN.AMA DEDİĞİM GİBİ BENCE SAĞLIKLI BEBEĞİN.NEYSE KARAR SENİN.

ilkeveson merhabalar benim 2 kızım var 3,5 senedirde spral var am 27 mayısta regl oldum daha olmadım dkt gittim kan tahlilinde 2 yada 3 haftalık hamile olduğumu söylediler ilk gittiğim sprali alalım dedi 2 . giitiğim dkt spral alınırsa bebeğin düşeceğini söyledi şimdi ben kime inanayım bana bir yol gösterirmisin tşk şimdiden acil cevap

İlkveson merhaba.ben iki yıllık evliyim.son iki aydır bebiş istiyoruz.önceden 29 günde adet olurdum.hiç şaşmazdı.fakat bu iki aydır 36 güne çıktı ve hatta bugün 36.gün ve ben hala adet olmadım.kan testide negatif çıktı.psikolojik olarak çok rahatım yani stres yapmıyorum.biliyorum ilk aylarda olmaması normalmiş.adet düzenim neden uzamış olabilir acaba?(Bu arada hap kullanmıyordum)Şimdiden teşekkürler.

KİM DEDİKİ BUNU SANA.HİÇ ALAKASI YOK BÖYLE BİŞİYİN.SON ADET TARİHİNİ SÖLE Bİ BAKAYIM.

nebilim öyle duydum sezeryan daha erken oluomuş ? 05.12.2006fisfisfis ya birde benim midem bulanıo öle çıkarıcakmış gibi değil ama bulantı var bu normalmidir ? 7.5 aylığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…