Ebeyim buradan soru sorabilirsiniz!!

benimde adetimden 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ve ne yazıkki biraz önce adet olmuşum

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yeni üye olup yazıyorum 8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim kalpleri durmuştu kürtaj oldu 2 ay olcak alınalı ben bebek çok istiyorum korunmasak olurmu doktor 3 ay korunun dedi korunmazsak bebeğimde bi problem olurmu hamile kalırsam tabi

merhaba ilkve son. benim bugün çok fena karnım sancılanıyor ya. dikkat ediyourm 10-15 saniyede bir kısa bi sancı giriyor karnıma son iki üç saattir. yatıyorum kalkıyourm dolanıyorum oturuyorum hep aynı.belim falan agrımıyo akıntı yok dün de kontroldeydim ama. ne olabilir bu sence?

Ya Nerdesin Ilk Ve Soncum Seni Cokk Merak Etmeye Basladim Insan Bi Kelime Yazar Gene Cikar Neolur Haber Ver Bitanem Yaaaaaaaaaaaaaa

ilk ve son benimde sana bir sorum olucak benim iki ay gunum gecmisti doktora gittigimde gebelik olmadigini kis ve yara oldugunu soyledi ve yara soguk biseyler yapti ama ben bu islemden bir hafta sonra pembe bir akinti geldi ve cok az kanama ve goguslerimin uclarimin rengi acildi ve sivilce gibi seyler cikti bide karnimin alti sisti sankim 5 aylik hamileymisim gibi duruyor 2. sorum benim kizim 5 kilo geldi dunyaya ve normal dogum oldu 23 dikisim vardi benim sorum kizimin omuzunu kirmislardi dogumda ilerde problem olurmu kizim icin simdi iyi gozukuyo ama kizim simdi 1 yasinda

merhaba...ben aranıza katılan yeni bir üyeyim ilk ve soncum.siteyi uzun süredir takip ediyordum aslında.benim bir sorum olacak.ben doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetlerim düzensiz oldu.senağlama 2 ay boyunca 20 gün gecikti.şu an reglim.bu ayda 8 gün gecikti.doktorum bu ay adet düzenleyici tedaviye başlayacağını söyledi ben hemen anne olmak istiyorum.bu tedaviyle bu ay hamile kalma ihtimalim var mı acaba? teşekkürler...a.s.

sevgili fater bendede ayni sorun var galiba yasmin adli hapi kullaniodum 2 aydir biraktim ustelik doktor kontrolunde basladim ve biraktim. haziranda 30 gunde temmuzda 24 gunde regl oldum:çok üzgünüm: simdide kasiklarimda ve belimde bir agri var 3 gundur hala regl olmadim.ayrica gecen ayda reglimden 2 gun once simdide boyle akintim pembe geliyor anlayamadim bende senin gibi 2 aydir korunmuyorum bebek sahibi olabilmek icin. sende de boyle akintilar oldu mu yada buradan okuyan arkadaslar yardim edebilirmi senağlama simdiden cok tesekkur ederim...

(bu arada gebelik testini yaptim 3 gun once negatif cikti bimiyorum belki de erkendir )

Selam ilkveson ve diğer arkadaşlar. İlk ve son emeğine yüreğine sağlık. Ben hamileliğimin 20. haftasındayım, bebeğimi henüz hissetmedim (gerçi Allah'a şükürler bir sorunumuz yok) ne zaman hissederim. Birde bir arkadaşım ısrarla hamileliğinde bebeğin kolay diş çıkarması için bir ilaç kullandığını ve onu kullanmamı söyledi ve bebeğide rahat diş çıkarmış. Ay sonunda dr. a gidince ondan da bilgi alacağım ama sizinde bilginiz varsa sevinirim. Bıu ay birde dr.ma tetanozu soracağım, sağlık ocağında çok şeker bir dr. umuz var o mutlaka bize gel yapalım demişti. Ama 2 haft önce dr.daydım o birşey demedi bende sormayı unuttum. Şimdiden teşekkürler

herkese iyi akşamlar bnde bırsey sormak ıstıyorum acaba hamıle olup olmadıgımızı ıllakı gunumuz gectıgınde mı anlarız yanı su bhcg dedıklerı test nezaman yapılabılır

nelifcim bende mart ayından beri bebek istiyorum.adet düzensizliğim dışında herhangi bir sorunum ağrım ya da akıntım olmadı.ama her seferinde ümitlendim.senağlama dün doktarum hormon tahlili yaptırdı pazartesi sonucu alcam.inşallah bir sorun yoktur. sende üzülme canım.:teselli: ben genelde bebek isteyenlerin bir kaç ay beklemek zorunda kaldıklarını biliyorum. inşallah ikimizde en kısa zamanda müjdeli haberler veririz....sevgiler...

herkese iyi akşamlar bnde bırsey sormak ıstıyorum acaba hamıle olup olmadıgımızı ıllakı gunumuz gectıgınde mı anlarız yanı su bhcg dedıklerı test nezaman yapılabılır

canım illa gününün geçmesine gerek yok.özellikle kan testinde bhcg testini adetinden önce yaptırsanda güvenilir bir sonuç alabiliyorsun...

fater cim tesekkur ederim canim cevabin ve iyi dileklerin icin umarim ikimizde mutlu haberlerimizle doneriz .... herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…