Ebru şallı ile 2 haftada süper popo

visnereceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
77
48
88
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak Ebru şallı nın 2 hafta da süper popo dvdsini yapan var mı faydasını gördünüz mü ? Ona göre yapmaya başlıycam ise yaramıyorsa boşuna zaman kaybı olmasın diye düşünüyorum şimdiden cevaplar için teşekkür ederim :KK39:

Rica ederim. Özellikle instagram fitness sayfalarindaki onceki ve sonraki halleri resimlerinde görüyorumgörüyorum poposu olmayanlarin. Bu şekilde popolarinin oluştugunu. Tabi buna protein ağirlikli beslenmenizde gerekiyor

Peki kalçadan kilo almaya da faydası var mı acaba ?
Agirlikla calisin ben bilek agirliklarini ayak bileklerime takip bu videoyu yaptm 3 ay fln popom buyudu ama benim zaten buyutmek degil sikilasmak oldugu icin amacim birakmstim ama kas yapio guzel oluyo deneyin derim..eger zayifsaniz agirlik sizin careniz..

Agirlikla calisin ben bilek agirliklarini ayak bileklerime takip bu videoyu yaptm 3 ay fln popom buyudu ama benim zaten buyutmek degil sikilasmak oldugu icin amacim birakmstim ama kas yapio guzel oluyo deneyin derim..eger zayifsaniz agirlik sizin careniz..
Öyle mi teşekkür ederim evet zayıfım kilo almaya çalışıyorum ama gereksiz kilo yerine kalçadan almak istiyorum 49 kiloyum

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak Ebru şallı nın 2 hafta da süper popo dvdsini yapan var mı faydasını gördünüz mü ? Ona göre yapmaya başlıycam ise yaramıyorsa boşuna zaman kaybı olmasın diye düşünüyorum şimdiden cevaplar için teşekkür ederim :KK39:
Bende var ebru şallının dvdsi ve baya bir sıkılaşma oldu ama düzenli yapman laızm

Back
X