- Konu Sahibi karakedibu
-
kızlar programı seyredemeyenler internetten takip edebilir tüm programları hatta indirebilir biledelikafadulden
tv8 Video - EBRU ŞALLI İLE PİLATES 7
bende cd sini aldım ama henüz başlamadım,leylek82 cd sinde ısınma hareketleri var yeni başlayanlar için...
kizlar bende bu ara baya bosladim neyse 2 gundur yapiyorum muthis bir agri hareketler bile zorluyor..boslayinca sanki vucudum kitleniyor..mumkun oldugunca aksatmayin derim..benim vucudum sekillendi baya esimde bunu goruyo hatta bosladigimda kiziyor..ne kadar yesemde pilatesle kilom sabit kaliyor.cok memnunum ben.. yerimseniben
leylek82 suan hareketler zorlu ben bu ara bosladim bundan once agir hareketleri yaptigim halde 2 gundur heryerim agriyor..oyuzden sen once vucudunun alismasi icin kolay hareketlerden basla..ebru uzun sure ayni hareketleri yapip asamali olarak zorlastiriyor mesela suan lastiklerle yapiyoruz o muthis yoruyor..top beni zorlamiyor fazla kendi adima...su da olabilir ebrunun lastikle yaptiklarini sen lastiksiz yap nasilsa ayni hareketler alistiginda da lastige baslarsin canim..birden yorma bence kendini..a.s.
hayatım cdyi al yada indir yapmaya başla hergün başalngıç hareketleri tekrarlanıyor zaten sadece zamanla ilk günlerde ağrıların oluyor tabi hamlık ağrıları onlar zamanla geçiyor sadece o avantajı var uzun zamandır yapanaların,yoksa kaybettiğin bişey yok:)bugün başla ama tabi bi 15 gün kas ağrıların tutulmalar olur normal:)))ama o kara yağları gitmesi balkonların gitmesi için değer kardeşim)))
canım yani yeterli mi diyosun başlangıç için nasıl güzel mi bi de ne kadara aldın canım
Allahım bugün verdiğim bütün linkler sorunlu çatlayacağım.beyza canım burda sadece ses var görüntü yok:1no2:
Allahım bugün verdiğim bütün linkler sorunlu çatlayacağım.
tatlım tv8' in internet sitesine bir göz atıver.
orada ebru'nun programda yaptığı bütün plates bölümleri yüklü.
ben tarayıcı olarak mozilla kullanıyorum.
bende görüntü de var seste var.
explorer da mı sorun var acaba?
bugün kime link attıysam çalışmadı.:uhm::çok üzgünüm:
evet başlangıç için yeterli canım,ben kampanyadan 15.00 tl ye almıştım....
kızlar ben de başladım 1 haftadır hiç bırakmadan yapıorum :) takip ediyorum birlikte yapıyoruz ,lastikler yapıor ebru şuan ama ,ben onun yerine uzun bir kumaş ile yapıyorum ..bazen ise onsuz yapıorum ..lastik fiyatlarına bakayım dedim 35,40tl falan yaa.pilates topu da keza öyle paahalı ..kampanyaları olmuyor mu bunların?
benim kilom yok ancak ,sıkı değilim ,hele ki selülitim var oyüzden faydası olur inşallah ,yarın kalça çalıştıracak ..
canim netten takip et ucuza bulabiliyorsun lastiktede 3lu set alman sart degil 1 tane sert olanini al..likrali bir kumastan isini gorur..selulite bire bir ben hergun duzenli yaptim vucudum inanilmaz degisti selulitlerim yok oldu diyebilirim..ben bikac spor yaptim ama en memnun oldugum pilates yaptiktan sonra mutlu oluyorum:sm_cool:
kızlar ben de acayip selülit var düzenli plates yapsam geçer mi? selülitlerinden kurtulanlar beni gaza getirsin lütfen
canim netten takip et ucuza bulabiliyorsun lastiktede 3lu set alman sart degil 1 tane sert olanini al..likrali bir kumastan isini gorur..selulite bire bir ben hergun duzenli yaptim vucudum inanilmaz degisti selulitlerim yok oldu diyebilirim..ben bikac spor yaptim ama en memnun oldugum pilates yaptiktan sonra mutlu oluyorum:sm_cool:
yaa evetben ritmik jimlastik yapıordum ,tabi bırakınca uzun sürede pek ilgilenmedim ,saldı vucudum ( pilatesten sonra ben de çok rahatlıyorum ,hele streçten sonraa atıyorum negatifi :))) alıyorum pozitifi
canim esniyoruz geriyoruz ic bacak calistiriyoruz hihoyyytselulitten inan eser kalmiyor:teytey: tecrubeyle edilmistirr:dance: ayrica popoda kalkiyor vucudun bicimleniyor tavsiye ederimmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben top almak için geçen gün alşveriş merkezine gittim , kampanya varmış cm ile toplar ama ben hangisini alayım diye çok düşündüm ..açıkçası renkler gitmiş bi tek silver olan gümüş rengi kalmış ..böle güzel renk olursa o topu elimden düşürmem hiç :) psikolojiimi de etkilesin diye yani ..siz hangi boy topları aldınız vee ne kadara .nette çok pahalı geldi bana ..50 , 60 vs .
ben şimdilik topsuz yapıorum ebrunun o hareketlerini , artı arkadaşlar başka bi egzersiz cd si aldım o da vucudu dengeye sokuyor :) şimdi eşimle her gün 30 dk koşmaya karar verdik ,tabiii yapabilirsek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?