ece erkenin burun estetik doktoru dilaver ozturan

ya cok zor karar vermek.
ama ece erkenin burnuna dikkat ettim hosuma gidiyordu cok deliklerini farkina varmamistim hic, arkadas soyledikten sonra farkina vardim biri kucuk digeri buyuk.

aysun kayacinin doktorunu bilenler varmi onun burnunda hosuma gidiyor
petek dincozunkide cok hosuma gidiyor ama onun doktoruna yaptirmiyacagim cok pahali ve herkese farkli davraniyormus

selam
ben de 3 defa onur erol da oldum ve arkadasinin yasadiklari benim be basima geldi.2 ay önce 4.ameliyatimi oldum,yine onur erolda ve burnum yine egrildi:-((((( kiz arkadasinin resimlerine bakmam mümkün mü acaba???

Canım ya neden 4 kez aynı doktora ameliyat oldun?. 2 kerede bırak 3. ameliyat yine başarısız olmuş bari 4. ameliyatı başkasına yaptırsaydın. Ben asla burnumu mahveden birine birdaha güvenemezdim.
Ama yazılanlardan şu anlaşılıyor oda onur erolunda öyle denildiği kadar muhteşem bir doktor olmadığı.

onur erol resmen yenı bır yuz yapıyor bızde sadece burunla aldanıyoruz yanı mesela petekle denızın yuznu bastan yapmıs resmen burunlar hıkaye petegın burnu nerdeyse kalmamıs mınnacık kocaman yuze kucuck burun aysun kayacınında yuzu cok guzl oldgu ıcın burnu farkedelmıyor ama onunda yanuk burnu ve hıc doğal deıl ama yuzu cok guzel ece erkenınse evet burun delklerı farklı ama onun dısında sewmlı duruyor

ayrıca ılk bastakı resımde aysunun ılk amlytlı resmı sonra ıkncıye oldu sımdı cok kalkık ama yakısyr gerckten

selam
ben de 3 defa onur erol da oldum ve arkadasinin yasadiklari benim be basima geldi.2 ay önce 4.ameliyatimi oldum,yine onur erolda ve burnum yine egrildi:-((((( kiz arkadasinin resimlerine bakmam mümkün mü acaba???

cnm gecmis olsun buna ye 4 kez ayni doktora olmussun ve halen duzelmemis

demek aysunda ikikez oldu hic farkinda degilim ya, evet ama ece erkende cok sevimli duruyor petege gelince yuzune gore burnu cok ufak fakat burun sekli hosuma cok gidiyor

ya bana aysun kayacının yüzü tamamen yapmacık geliyor nebileyim ben pek beğenmiyorum

kızlar barış çakırda çok doğal burunlar yapıyor gözlemlediğim kadarıyla

2009 da dr.dilaver özturana burun ameliyatı oldum.2 dr girdi ameliyatıma.muayenehanesine gittim medi kbb hızlı bi şekilde muayene etti
ne istediğimi tam anlamadan ameliyat günü aldım.o günde beni dinlemeden direk ameliyata aldı sonuç olarak herkes doğal olduğunu söylüyo burnumun.evet doğal fakat yamukkkk.......burnumun ucuna kadar herşey çok iyi fakat biri büyük biri küçük burun deliklerimin..ayrıca ara kontrollerde de asla soruları düzgün cevaplamıyo.tabiki yinede hakkım helal olsun daha kötüde olabilirdi fakat memnun kalmadıım bi gerçek....

ece erkenin burnunu beğenmiyorum burnu yamuk gibi, burun delikleri farklı, hiç güzel değil çok estetikli duruyor

arkadaşlar ece erken orta yüz germe mi yaptırmış, dolgu mu? gençliğinde bile öyle dolu dolu yanakları yoktu?

bende 50 gün önce dr yusuf can'a ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum çok doğal olduğunu söylüyor herkes hatta kimse burnumun estetik olduğuna inanmıyor
doktorum mükemmel bir insan ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi benimlealkisalkisalkis

ben de 15 eylülde dr yusuf can bey'e ameliyat oldum.. kendisi çok ilgili ve çok başarılı bir doktor.. bantlarım henüz çıkmadı ama bu haliyle bile güzel görünüor ve yolda görenler doktorunuz gerçekten çok başarılı diorlar :)
ben kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim, sonuçtan memnun kalıcaksınız die düşünüorum:)
şişler indikten sonra resim ekliycem ben de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…