- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi Merveungor
-
Internete yazarsaniz meva ece merya vs isimleri nereden bulgumu anlarsiniz teşekkkürler
Aynen benim de oldu içimden keşke bdv ye açsaydım konumu dedimGeçenlerde bi konu açtım, bdvye açılmadığı için soruma cvp bulamadım öylece kaldı..
Hata ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum..
İkisi de var. Hifa da var pek bilinmiyorHifa mi hira mi
Aferin sana 9 saat az geliyo sanirim birazdaha vakit ayirirsaniz daha iyi kullanirsiniz diyecem ama kurani kerimde gecen bi isim ve 9 saat bilgisayar basindayim die ovunecegine ac dini kitap oku cennetulmeva yi duyardiniz uydurma bi isim degildurup düşünürken 2 harfi birleştirip mi yazıyorsunuz internete?
çocuklara anlamını tam bilmediğin isimleri veriyosun bana interneti kullanmamı söylüyorsun
ben günde 9 saat bilgisayar başındayım
Siz evlimisiniz bilmiyorum ama sizin olursa koyabilirsiniz fatma zeynep vs ben koymuyorumeski ama güzel isimlr dururken bu tür isimler tuhaf geliyor zeynep hatice gülşen fatma gibi isimlrin suyumu çıktı
sendeCan'sın
Teşekkür ederimBence meyra ece koyun yanyana güzel geliyor kulağa
Aferin sana 9 saat az geliyo sanirim birazdaha vakit ayirirsaniz daha iyi kullanirsiniz diyecem ama kurani kerimde gecen bi isim ve 9 saat bilgisayar basindayim die ovunecegine ac dini kitap oku cennetulmeva yi duyardiniz uydurma bi isim degil
Ayy ne guzel benim kizimin adi meva meyra ondan istiyorum meyrayi eceyi esim istiyo degisik olsun diyo ya bakalim allah sag salim kucagina almayi nasip etsinMerhabalar. Benimde ikinci gebeligim 21. Haftam. Bitane oglun var adi enes. Kızımızada ece ismini koyacagiz in. Benim oyum ece ye
Garip olan siz siniz daha fazlada size cevap vermiyorum cevap vermemin sebebi size daha laf yetistiremiyecegimden degil hamileyim ve sizin gibi basit insanlari dikkate alip kendimi sinir etmek istemiyorum dahada yorum yapmazsaniz sevinirmrahatsız insan hem allahın adını alıyorsun ağzına hem de hoşuna gitmeyen yorum yapıldı mı rahatsız oluyorsun
buraya konu açıyorsan eleştirilere de açık olacaksın
ne bekliyordun cennetüulmevadan son harfleri aldın diye seni alkışlayacakmıydık
sadece benim yorumumda değil sen genel olarak olumsuz yorumlara kapalısın
ne istiyosan koy soruda sorma
sana burda yazıyoruz sen maruz kalmayacaksın o çocuklar garip isimleriyle yaşayacaklar koyma diyoruz
Amin cok tesekkur ederimEce diyorum ben anlami da guzel bence, ayrica oz Türkçe bir isim. İsmiyle yasar insallah kuzunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?