çekildikten sonra hamlie kaldınız mıBende orda cekildim aldiklari para helal olsun o kadar korkunc senaryolarla gittim ki sıfır aciyla çıktım
Ama 6 ay oldu cekileli hala sonuc yok
Malesef kalmadimçekildikten sonra hamlie kaldınız mı
sizinde kısıntı tüplerde tıkanıklık mıydı inşallah tez zamanda sizinde bebişiniz olur ..Malesef kalmadim
Benim bi sorunum yok tüpler aciksizinde kısıntı tüplerde tıkanıklık mıydı inşallah tez zamanda sizinde bebişiniz olur ..
İnşallah açılır ve sen o parayı verirsin cnm :) inşallah tek seferde ya bismillah dersin ve açılmış olurbeni bugün aradılar cevat bey ile görüştüm tüpleriniz açılır dedi eğer açılmazsa sizden ücret talep etnicem dedi...
Canım çekildikten sonra burada paylaşır mısın sonucu?beni bugün aradılar cevat bey ile görüştüm tüpleriniz açılır dedi eğer açılmazsa sizden ücret talep etnicem dedi...
gerçekten hiç ağrı olmadı mıEchomar Harika.
Kesinlikle tavsiye ederim. 500 tl ama acısız olması yetiyor. İlgi alaka da çok iyi.
inanın parasında değilim artık sadece ağrı acı olmaması derdimKendi kendime karar verdim rahim filmi çekilmeye 2 kez olumsuz tüp bebek denemesinden sonra..
Araştırdım echomar Cevat bey çıktı nette karşıma videolarını falan izledim nette ama içimde hep bi korku vardı.
Oraya gittiğimde de titriyodum resmen korkudan.
Ama herşey 1 dk sürdü sıfır ağrı sıfır acı bundan mı korktum delimiyim ben dedim gülerek ciktim gönül rahatlığıyla cekilebilirsiniz
500 yada 550 liraydı geçen sene
Acı olmaması cihazla ilgiliymiş nette oyle yaziyor cogu yerde eski olunca cihaz rahmi çekistiriyormus ondan aci duyuluyomus canım orda cihaz çok iyiymiş zaten ağrısız rahim filmi diyorlar ve benim ağrı eşiğim çok düşük gerçekten bide ödlek bi kızım bu sağlık konularında. Bidaha çekilmen gerek deseler bana hiç düşünmeden oraya giderim o derece güven bana. Bende parayı önemsemedim bisuru yerle telde gorusmustum en pahalisiydi hatta echomarinanın parasında değilim artık sadece ağrı acı olmaması derdim
evet ağrı eşiğim benimde çok düşük arkadaşım ya aynen sağlık işlerinen bende çok korkuyorum hat safhada yani tüp bebek için bahçeciye görüşmeye gidecez cumartesi günü hani ben rahim filmi ister diye ön araştırma yapayım dedim eğer isterse echomara giiderim sende ağrı acı yok diyosan öyle tercih edeyimAcı olmaması cihazla ilgiliymiş nette oyle yaziyor cogu yerde eski olunca cihaz rahmi çekistiriyormus ondan aci duyuluyomus canım orda cihaz çok iyiymiş zaten ağrısız rahim filmi diyorlar ve benim ağrı eşiğim çok düşük gerçekten bide ödlek bi kızım bu sağlık konularında. Bidaha çekilmen gerek deseler bana hiç düşünmeden oraya giderim o derece güven bana. Bende parayı önemsemedim bisuru yerle telde gorusmustum en pahalisiydi hatta echomar
Beni de bir hanım çekmişti filmimi. Ağrı hissetmedim. ismini hatırlamıyorum. Hiç korkma. En fazla 10 dk sürerMerhabalar, ben de yarın için randevu aldım. Deneyimimi paylaşırım sizlerle.
Herkes Cevat Bey'den söz etmiş, web sitesinde de hep onun adı geçiyor. Ancak bana Hülya adından bir hanım doktorun ismini verdiler.
Hülya Hanım'la deneyimi olan var mı acaba?
gerçekten hiç ağrı olmadı mı
Merhabalar. Bende bahceci umuta gidiyorum rahim filmi istedi doktorum daha once hic cektirmedim yarina randavum var echomarda bakalim nelrr olacak bnde cok korkuyrm acikcasievet ağrı eşiğim benimde çok düşük arkadaşım ya aynen sağlık işlerinen bende çok korkuyorum hat safhada yani tüp bebek için bahçeciye görüşmeye gidecez cumartesi günü hani ben rahim filmi ister diye ön araştırma yapayım dedim eğer isterse echomara giiderim sende ağrı acı yok diyosan öyle tercih edeyim
Kesinlikle olmadı. İlacı verecekler diye bekledim tamam bitti kalkın dediler. Çok şaşırdım. Hakikaten çok memnun kaldım.[/QUO
Bir alet takiyorlarmis o nasil bisry onu takarkende can yanmiyormu bnmde yarin randavum korkuyrmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?