- 8 Ocak 2018
- 48
- 29
- 88
- 37
canım çok rahatladım arkadaşım çok saolYok yok, öyle kıvrandıracak bir ağrı yok asla. Doktor benden film istediğinde 9. günümdü, o yüzden hemen ertesi gün için aramıştım. "En erken 17:10'a randevu verebiliriz, işleminizi Hülya Hanım yapacak" dediler. Ben de çok fark etmeyeceğini düşündüğüm için sorgulamadım. Cevat Bey de orada, odasındaydı. Tüm film ve raporlara o da göz atıyormuş.
canımm nasıl geçti çekimin sıkıntıısızgeçmiştir kesin çünkü gerçekten harika geçiyorMerhaba kızlar.Ben de yarın echomarda cevat bey e hsg cektircem.Deneyimleriniz rahatlatti ama ben de panik atak var hala korku icindeyim
Ay canım kıyamam ya şansına anladığım kadarıyla herhalde asistan denk geldi bende orada rahim filmi çektirmiştim memnun kalmıştım sonucun iyi çıkmış bir ona sevindimburdan bu kadar şiddetle tavsiye edenlere inanıp echomar cevat bayrak a giderek çok büyük hata yaptım. kk üye olmadan önce yazılanları okudum internetten araştırdım herşey cok olumlu görünüyordu bende gittim. işlemi cevat bayrak yapacak diye bekledim onun yerine son derece toy doktor olduğundan bile şüphelendiğim biri yaptı. çok ağrım oldu ve kimse benimle ilgilenmedi. orada ne bir doktor gördüm ne de cevat bayrağı. sırf bunları yazmak için üye oldum çünkü sizlerin yazılarının ne kadar önemli olduğunu insanların ınanıpta gittiğini düşünmeden yazıyorsunuz belkide kendileri yazdırıyor. Echomar Dr. Cevat Bayrak adına internette bir dünya kurulmuş. gidipte perde arkasını görünce benım gibi şok yaşamayın. sonucum iyi çıktı bide kötü çıksaydı acaba echomarda hangi dr bana açıklama yapacaktı. sonucumu kendi doktorum değerlendirdi.okudukca sinirleniyorum ve heryere yazıcam cevat bayrak ın film çektiği buraya yazan hastaların özelliği neydi ki benim filmimi çekmedi. kesinlikle tavsiye etmiyorum..
teşekkür ederim canım evet sonuç iyi çıktı çok şükür o konuda bende rahatladım eşimin tahlilleri ve benim tahlillerimde iyi çıktı dr birkaç ay denemeye devam etmemizi tavsite etti.Ay canım kıyamam ya şansına anladığım kadarıyla herhalde asistan denk geldi bende orada rahim filmi çektirmiştim memnun kalmıştım sonucun iyi çıkmış bir ona sevindim
İnsallah en kısa zaman güzel haberlerini alırızteşekkür ederim canım evet sonuç iyi çıktı çok şükür o konuda bende rahatladım eşimin tahlilleri ve benim tahlillerimde iyi çıktı dr birkaç ay denemeye devam etmemizi tavsite etti.
asistandı heralde bende öyle düşünüyorum çünkü yaşı küçük olduğu belliydi. burdan ağrı olmayacağını yazan herkesin yorumuna çok güvenerek echomara gittim ama hem parama hem canıma yazık oldu çok ağrı çektim
Demişsiniz ya belkide echomar kendi yazdırıyor diye yani o gün gittiğinizde sizde görmüşsünüzdür ki her 10 dakikada bir çekim yapılan bir yerin böyle bir yerde reklama ihtiyacı varmı sizce biz olumlu yorum yapanlar reklam amaçlı yapmıyoruz tabiki yaşadıklarımızı anlatıyoruz örneğin ben şiddetle önerenlerdendim panik atağım var ama ben gram ağrı duymadım diye yazdım ve size özellikle cevat hocayı tavsiye ettim siz girşşte mutlaka cevat hocayı istediğinizi özel olarak belirttiniz mi eğer belirttiyseniz ve çekiminizi cevat hoca yapmadıysa ben sizin yerinizde olsam işleme devam etmezdim zira ben girişte özel olarak cevat hocayı istedim işlem sırasında en ufak bir ağrı acı yanma vs birşey olmadığına yemin edebilirim size hatta o gün benimle benden önce bekleyen herkes gülerek çıktı ben çok tedirgin girmiştim nerdeyse mutluluktan uçacak gibi çıktım ki eşim dışarıda çok şaşırdı böyle çıkışıma benim ağrı eşiğimde normalde çok düşük kan verirken dahi ağrıdan kıvranırım ama bunda gram birşey olmadı ya tüm samimiyetimle söylüyorum deselerki her hafta çekim olacak her hafta cevat hocaya korkusuz giderim o kadar yani neyse sonucunuz iyiçıkmış çok şükür rabbim evladınızı tez zamanda versin kucağınıza da bunca sıkıntıya değsin inşallah çok geçmiş olsunteşekkür ederim canım evet sonuç iyi çıktı çok şükür o konuda bende rahatladım eşimin tahlilleri ve benim tahlillerimde iyi çıktı dr birkaç ay denemeye devam etmemizi tavsite etti.uu
asistandı heralde bende öyle düşünüyorum çünkü yaşı küçük olduğu belliydi. burdan ağrı olmayacağını yazan herkesin yorumuna çok güvenerek echomara gittim ama hem parama hem canıma yazık oldu çok ağrı çektim
Demişsiniz ya belkide echomar kendi yazdırıyor diye yani o gün gittiğinizde sizde görmüşsünüzdür ki her 10 dakikada bir çekim yapılan bir yerin böyle bir yerde reklama ihtiyacı varmı sizce biz olumlu yorum yapanlar reklam amaçlı yapmıyoruz tabiki yaşadıklarımızı anlatıyoruz örneğin ben şiddetle önerenlerdendim panik atağım var ama ben gram ağrı duymadım diye yazdım ve size özellikle cevat hocayı tavsiye ettim siz girşşte mutlaka cevat hocayı istediğinizi özel olarak belirttiniz mi eğer belirttiyseniz ve çekiminizi cevat hoca yapmadıysa ben sizin yerinizde olsam işleme devam etmezdim zira ben girişte özel olarak cevat hocayı istedim işlem sırasında en ufak bir ağrı acı yanma vs birşey olmadığına yemin edebilirim size hatta o gün benimle benden önce bekleyen herkes gülerek çıktı ben çok tedirgin girmiştim nerdeyse mutluluktan uçacak gibi çıktım ki eşim dışarıda çok şaşırdı böyle çıkışıma benim ağrı eşiğimde normalde çok düşük kan verirken dahi ağrıdan kıvranırım ama bunda gram birşey olmadı ya tüm samimiyetimle söylüyorum deselerki her hafta çekim olacak her hafta cevat hocaya korkusuz giderim o kadar yani neyse sonucunuz iyiçıkmış çok şükür rabbim evladınızı tez zamanda versin kucağınıza da bunca sıkıntıya değsin inşallah çok geçmiş olsun
hiç bu açıdan düşünmemiştimm nekadar doğru bir nokta. sağlık sektörü doktorluk nerelere geldi ve bizler sesimizi çıkaramıyoruz.yazıklar olsunBence isteğe gore degildir dr secimi
Çünkü bu işlemi yaparken özellikle drlar cok radyasyon alıyor. Her drun günlük bi cekim sayısı vardır diye düşünüyorum
O yuzden tamam diyorlardır ama gidince işler degişiyordur..
Bu teorim dogruysa ki oyle gozukuyor hiç etik calısmıyorlar
ben sizi anlıyorum ama ben de orada yaşadığım bu durumu anlatmalıydım çünkü buradan okuduklarım farklı orda yaşadığım çok farklıydı. Dr Cevat Bayrak yapacak değilmi diye telefonda randevu alırken sordum bana evet dediler bunun üstüne aklıma onun yapmayacağına dair hiçbir şüphe gelmedi ki.şaşkınlık,heycan,şokla teslim oldum resmen bende de hata üstünde durmalı ve nerede diye tepkimi göstermeliydim haklısınız. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ama söylediğiminde arkasındayım kesinlikle echomar ı ve Cevat Bayrak ı tavsiye etmiyorum. dediğiniz gibi 10 dk bir çekim yapılıyor ama demekki benım gibilerde arada kaynıyor.[/QUOTE
Bu fı
bu forumda tanıştığım şiddetle echomar cevat hocayı tavsiye ettiğim günce ismindeki arkadaşımızda salı günü echomar cevat hocayı tercih etti ve sonuç aynen anlattığım gibi sorunsuz bir çekim yaşamış sıkıntı olmamış şükür sonuçları da iyi çıktı çok şükür ben oraya gitmeden evvel kesinlikle cevat hocayı istediğimi aksi halde çekim yaptırmayacağımı bildirmiştim panik atağım var sıkıntı olurdu hatta randevum sabah 7:20de olduğu halde hoca geldi vallahi bak inanın deseler her gün çekecez tamam der yine giderim öyle ağrısız acısız oldu keşke işte sizde diretebilseydiniz teyit alsaydınız kapıda bu işlerde o kadar zor ki acıyo yaşadınmıda soğuyor insan sizin yerinizde olmayı hiç istemezdim çok çok geçmiş olsun biz o zaman cevat hocaya denk gelen şanslı gruptanız diyelim sizde asistana denk gelen talihsiz grupta ama umarım bu talihsizlik orada son bulmuştur evladınızı o küçük minnak yavruyu kucağınıza aldığınızda geçecek bunca sıkıntı ne yapalım bu da kötüde olsa böyle bir anı oldu sizin için evlat için yaşamıyormuyuz bu stresi Rabbim daha başka acılar stresler yaşatmasın bu evlat sınavımızda sizinde yaşayacağınız bir sıkıntıymış bunda da vardır bir hayır diyelim tez zamanda alalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallah kocaman öpüyorum sizleriben sizi anlıyorum ama ben de orada yaşadığım bu durumu anlatmalıydım çünkü buradan okuduklarım farklı orda yaşadığım çok farklıydı. Dr Cevat Bayrak yapacak değilmi diye telefonda randevu alırken sordum bana evet dediler bunun üstüne aklıma onun yapmayacağına dair hiçbir şüphe gelmedi ki.şaşkınlık,heycan,şokla teslim oldum resmen bende de hata üstünde durmalı ve nerede diye tepkimi göstermeliydim haklısınız. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ama söylediğiminde arkasındayım kesinlikle echomar ı ve Cevat Bayrak ı tavsiye etmiyorum. dediğiniz gibi 10 dk bir çekim yapılıyor ama demekki benım gibilerde arada kaynıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?