Doğuma Hazırlık Ecren'ime uygun kardeş ismi ? Yorum öneri eleştiri lütfen ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
205
0
96
45
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar Ecren'ime kardeş geliyor ve ismine karar verdik gibi , daha cinsiyeti belli değil ama ben konuyu açmaya sizlere sormak için 1 ay daha bekleyemedim , Kız olursa ELİT - Erkek olursa da ERCE düşünüyoruz,Yorumlarınızı ve varsa değişik önerilerinizi almak istedim...Teşekkürler... :69:

elit ve erce bence güzel aklında bulunsun diye söylüyorum kız olursa ecrin ve ceren erkek olursada evren, eymen ve eren isimleride uyumlu olur :34:

Kiz için: Esra, Elçin, Esen, Esin
Erkek için: Erdem, Enis, Ercan, Eray

Ecren kızımın adı ,oğlum olacakmış :) adında çok kararsısız, şıklarımız şunlar ; Erce , Eymen , Erim , Ege ,Erben ,Deren siz ce hangisi olsun ?

Samimi olmak gerekirse saydığın isimler arasında en güzeli Ege derim ancak Efede olabilir. Yavrun hayırlı sağlıklı olsun ve mutlu 2 kardeş olsunlar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Ecren'ime kardeş geliyor ve ismine karar verdik gibi , daha cinsiyeti belli değil ama ben konuyu açmaya sizlere sormak için 1 ay daha bekleyemedim , Kız olursa ELİT - Erkek olursa da ERCE düşünüyoruz,Yorumlarınızı ve varsa değişik önerilerinizi almak istedim...Teşekkürler... :69:

erce güzel ama elit koymayın ya,ne bileim pek hoş gelmiyo kulağa el-it....eliz olabilir,esila olabilir,asel olabilir (farsçada bal)

Back
X