Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sprey ise n11.com da varEczanelerde eter satılır mı? Nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı bir iş içinNe yapcan ki eteri ?
J JewelryBonney Bu da ilginç tabiEter diye bişey yoktur. Hayali bir film gerecidir o.
Star wars'taki Işın kılıcı, gibi:)
Ciddi misiniz siz?Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım![]()
Yok artık... Bayılmış gibi yapsan daha kolay değil mi?Benimkinin biraz, hayatın olağan akışında gerçekleşen teşviklere ihtiyacı var.Konumumuz gereği, bilsek de birbirimize fazla açık olamıyoruz.Rol yapmak zorunda kalıyoruz.Ben de işini kolaylaştırayım dedim
Kendi üzerimde kullanacağım, yanından arkamı dönmüş ayrılırken.Beni kaldırmak, ilgilenmek zorunda kalacak.Ancak 10dakikayı da geçmemeli ki gözümü onun kolları yerine hastanede açmayayım![]()
Bayılmış gibi yapmak çok yapmacık ve basit, belli oluyor hemenYok artık... Bayılmış gibi yapsan daha kolay değil mi?
Söyledim ablacım:)Eter genel ismi sana hangisi lazım? Bayıltıcı olan dietileter ama fazlası akciğerleri delç edip ölüme neden oluyor. Ayrıca yanıcıdır. Kapağını açtığında bir metre yanında bile çakmak çaksan yanabilir çok uçucudur çünkü. Sen amacını söyle ben hamgi eteri nerden bulabileceğini söyleyeyim:)
Bayılmış gibi yapmak çok yapmacık ve basit, belli oluyor hemen![]()