Eczane çalışanları yardımm

beyazmlk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
21
0
16
Bursa
arkadaşlar ben 4 senedir Bursa da ecznede çalışıyorum işlerimiz çok yoğun ve 2 kişi çalışıyoruz kendime göre de fazlasıyla çalışıyorum ama aldığım maaş 800 lira o da 2 ay önce 50 tl zam aldım sizce benim aldığım maaş iyi mi bide yeni eleman alındı onunla aynı parayı almak çok sinir ediyo beni

Bana aldığınız para eczacı değilseniz, ki öyle görünüyor, normal geldi.
Maalesef hiçkimse çalıştığı kadar para almıyor. Örneğin ben tekstil sektöründeyim, top top kumaş gelince indiren arkadaşlarımız bana kalırsa herkesten çok daha fazla çalışıyor, yoruluyor ama maaşları bizlerden az.

ama bizim sektörde bu kadar maaş alan çok kişi yoktur yani hatta şöyle söyliyim A.G.İ. ile maaşım 800 tl yani tek maaşım 725 civarı

İyi geceler canim eczaci kalfasi olarak calisiyorsun degil mi ve aylik 725 tl mi kaliyor eline asgari ucret bile 800 tl eczaci kalfalari bildigim kadari ile 1200 ile 1500tl arasinda aliyor tabi eczanelere gore farklilik gosterebilir bana gore maasiniz dusuk.

Kalfalar en az 1000 lira alırlar.. Fazlası çoktur da, kıdemle alakalı. Ben minimumu yazdım.
Farklı pozisyonda olan biri ise, 800 normal..
Hangisi olduğunuzu bilemediğim için ikisini de söyleme gereği duydum.

başka bi kalfamızda var ama aynı pozisyondayız o ne iş yapıyosa ben de aynı işi yapıyorum üstelik de çok ilgisiz iş konusunda başka arkadaşların ne kadar aldığını bilmediğim için fikir almak için konu açtım asgari ücret bile değil aldığım maaş yanlış anlaşılmak istemem kendimi anlatmıyorum ama işimde bilgili ve başarılı olduğuma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…