Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

herhalde sağlık sorunlarına gerilirken bi de üstüne bu olunca patladın, üzgünüm kızım bunu ben kaptım diye esprili bişey diyeydin ya, bekar sanmıştır belki kızda...

siz orada sadece o aptal kızın kendisini önemsemesini sağlamışsınız. yani kızda diyordur beni kıskandı diye. bazen bende kıskançlığımın önüne geçemiyorum benimde eşime bakan konusan konusurken kıkır kıkır gülen aptallar oluyor ama orda hiç bozuntuya vermeyip aksine umursamıyorum kendini bi b....k sanmasın diye... bir daha ne zaman göreceksiniz ? belkide hamileliğin verdiği hassaslık vardır. bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğiyle...

Varos derken
Hooooaaaaooooop noluyo lan diye bagiran mi varos
Yoksa bi anlik durtuyle bakan mi varos
Hani adamin alninda evli diye cakili degil ya

Öncelikle bir terbiyeni takın.sensin varoş.o kızı edepsiz görmeyip beni burada yerden yere vuranlar genişliklerinden gem vurmasın temennim.aynı şey başıma gelse belki o kişiyi hani.yücelttiğiniz o basit kadını al aşağı ederdim.neyseki hamileyim.bu kadar had bildirebldm :) konunun kapanmasını talep ettim ama hala kapatılmadı.sinir bozmaya hiç gerek yok yaptıgm sey abartıydo evet ama sonuna kadat haketti ve dersini aldı.edepsizliğininde farkndaydı neyseki.beni ve eşimi görünce başını yere egeceginden hiç.şüphem yok artk

Bakan varoş arkadaşım Ada'mın aldığı ilaçlar belli gebelik için bi dur bi bak bakalım etrafına kimdir nedir öyle hemen ne yavşıyorsun

Koca meraklısı olsaydım bende onum gibi her herife göz geçiri içine düşerdim.eşim gel gidelim dese elini tutup gidecekti o dereceydi.basit bir bakış olsaydı elbette laflarımla dövmezdm

Ben size varos demedim
Yukardaki uye varos demis
Kim varos dedim
Kendi terbiyenizi tum eczaneye gosterdikten sonra bana saldirmanizi anlayamadim
Genislik demeyelim de biz
Durduk yere essegin aklina karpuz getirmemek diyelim
Bazi seyler huloooooooogggg diye asarak keserek olmuyor
Sessiz cozumler bazen en iyileridir
Tavsiye ederim

Yanlış davranmissiniz. Eşinizin bundan haberi yoksa ve karşılık vermediyse , verdiğiniz tepki fazla abartılı olmuş.

Ne var yani. Seni farketmemiştir bakmistir. Siz eşinizle hiç bakışmadan mı sevgili oldunuz? Biraz medeni olun yahu.

Ayrıca kimse kimseye öyle salya akıtarak bakmaz çok abartmışsınız.

Az bile yapmissin canim

Hamilelikte sinirler gerilmiştir iyice zaten, bi yerden de çıkarmak lazım neticede.
Bu olay üzerine gelmiş, iyi olmuş. Deşarj olmuşsunuzdur, şöyle rahat 3-4 olayın sinirini toptan atmışsınızdır üzerinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…