Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Haklısın can sıkıcı bi durum bazı kızlar kendi seviyesini bu kadar düşürebiliyor. Ama ben olsam olay çıkarmazdım. Çünkü önemli olan kızın hareketi değil, eşinin hareketleri. Eğer eşin kızla muhatap olmadıysa, yüz vermediyse kız istediği kadar baksın hiç önemi yok.

Anladığım kadarıyla eşin kızı muhatap bile almamış, o yüzden hiç sorun etme :)

Ben çoğu yorumun "amann boşver bakıversin" şeklinde olmadığını düşünüyorum.
Konu sahibi "davranışı" ve "tarzı" yüzünden eleştirildi.
Hissettikleri yüzünden değil.

ben o ortamda olsam seni ozguvensiz bulurdum ne gerek var ayrica esim yakisikli diyenlere cook guluyorum ne komik herkes esini begeniyor ki evlenmis..yolda ayy ne yakisikli deyip sarkinti olan bayan gormedim bi dunya erkek var citi pitu genc kizlarimiz sizin uzun boylu yesil gozlulerinize kalmadi..komik duruma dusmussun..benim de dusuk tehlikem oldu dusundugum tek sey yavrumdu sen gerilip onu teklikeye atmissin...kocanin da totosu kalkmistr ...ben de kiskanirim ama kendime de guldurmem

Reactions: lra
ben benzetip gülümseyip selam vermişliklerim bile var

Ben daha beter yapardm cok kiskancim tahammulsuzum yani

ucretli ogretmenlik yaptigim donemde yeni evliyken parmagimda yuzugum varken mudur yardimcisi(yasli basli adam ve evli) bana evlenmeyi düşünür musunuz diye sormustu..kendisi icin sormadi eminim tavrindan vs birisini uygun gormus heralde onun konusunu acti. evlenmeyi dusunuyor musunuz vs tarzi konuya girdi. ben zaten evliyim diyince de yerin dibine girdi çok mahcup oldu. hic takmadim insanlik hali komik bi anı olarak anlatırım hatta. beni ilk görüşü de degil 1-2 haftalik calisanken yaptigi yanlis bu.

yani demem o ki esinizin alninda kocaman evli diye yazmiyor. o an begenmistir bakmistir. cok ama cok abartmis rezillik cikarmissiniz resmen.

ayni durumda ben olsaydim bana bir cocuk öyle baksa esimin kizmasini sinirlenmesini anlardim ama olay çıkarsaydi cok kizardim ona da. anlık taciz boyutunda olmayan seyleri bu kadar büyümeye gerek yok.

heleki genc bir kiz ve kizin isyeri. cok zor durumda birakmissiniz. kusurlari ortmek de bir erdemdir. yukarda biri soylemis. rezillik cikarana kadar gelip esinizin koluna girip isin bitmedi mi deseydiniz gene kiza ders vermis olurdunuz. asil bir davranis olurdu.

eşim bakmadıktan sonra bende dert etmezdim sanırım.

sadece eşime seslenip eşim olduğunu belli eden bir hitap seçeneği ile durması gerektiğini belirtirdim.

sizin gibi aşırı bir tepki vermezdim gerekte yok zaten

Ah zavalli kocalar Kaçırır pis kizlar kocalarimizi.

Simdi desem ki kocami sahip cikmamla değil kendi istediği sevdiği ahlakli oldugu icin kaciramazlar; guvendigimiz guzelligimiz degil kocalarimizin karakteri. Anlaşılır mı? Hic sanmıyorum

O yuzden kocalara sahip cikalim kizlaaarrrr

Ben kendime guvenip bagiramazdim orda. Ama yapmak istedgim tam olrak sizin yaptiginiz. Kutluyorum. Cirkeflesicen bazen. Oh olsun.

Adres yollayanlara ucretsiz yular ve at gozlugu yollicam ben

Haha allah aşkına bir üyenin açtığı konudan çok etkilendiniz ve eşinize bakan kıza burda eşlerine bakan kızlara sinir olan kadınların yapamadığını mı yaptınız bu nedir allasen?

Hahahah koptum arkadaşım vallahi helal olsun bende aynısını yapardım emin ol hatta onun o varoş saçlarını elime dolar süpürürdüm yerleri de işte bende öyle bakılacak bi koca yok anca ben bakıyorum garibime

Her esmer uzun boylu yeşil gözlü olan erkek yakışıklı mı oluyor :) tamam kocanız çok yakışıklı anladık vurgulamadan.nyse hamilesiniz hassassınız bence abartı.birde yanlış anlamayın bende kanamalı bir hamilelik geçirmiştim , o esnada aklımda olan tek şey bebeğimin sağlığıydı yani o korkunç ruh hali içinde nasıl eşinizi kıskanma moduna geçebiliosunuz anlayamadım.nyse eşiniz bakmıyosa bence büyütmeye gerek yok böyle şeyleri ,sonuç olarak herzaman eşinizin yanında değilsiniz....

Şöyle konulardan sonra şu fikir kafamda oluştu.

Kocamı öyle süzen eden yok. Bi pazartesi günü görümcemi liseye başladı diye okuldan aldık, orda azıcık baktılar. (Yaşlar 14 18 arası benim adam 30una merdiven dayadı bakan kızlar da kesin "kim bu okuldan almaya gelen kekolar" diye bakmıştır zaten)

Ya demem o ki...

Benim kocam o kadar mı çirkin azıcık baksanıza be!

Varos derken
Hooooaaaaooooop noluyo lan diye bagiran mi varos
Yoksa bi anlik durtuyle bakan mi varos
Hani adamin alninda evli diye cakili degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…