- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Yav ben bu çifte standartı çok merak ediyorum doğrusu.mesela konu şöyle olsaydı kocam çok rahatsızdı ve bende ilaçlarla uğraşıyordum.eczacı çocukta bırakmış işi gücü sürekli beni kesiyormuş.Eşimde bir noktadan sonra dayanamayıp hopp efendi kendine gel diye olay çıkardı falan olsaydı birçok kişi ne terbiyesiz adammış, ağzının payını almış, az bile yapmış, adam hasta hasta birde nelerle uğraşmak zorunda kalıyor filan denilirdi.Ama bakan kadın olunca nedense amann boşver bakıversin ne olacakmış ki falan tavrı takınılıyor. Ne yani erkeklerin onuru guru egosu dürtüleri varda kadınlarda bunlar neden yadırganıyor?
ben o ortamda olsam seni ozguvensiz bulurdum ne gerek var ayrica esim yakisikli diyenlere cook guluyorum ne komik herkes esini begeniyor ki evlenmis..yolda ayy ne yakisikli deyip sarkinti olan bayan gormedim bi dunya erkek var citi pitu genc kizlarimiz sizin uzun boylu yesil gozlulerinize kalmadi..komik duruma dusmussun..benim de dusuk tehlikem oldu dusundugum tek sey yavrumdu sen gerilip onu teklikeye atmissin...kocanin da totosu kalkmistr ...ben de kiskanirim ama kendime de guldurmemMerhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
ben benzetip gülümseyip selam vermişliklerim bile varya işte her bakış böyle skandala dönüşse iç savaş çıkardı, insanız hepiniz gözümüz dalıyor, birine benzetiyoruz vs vs bakıp kalabiliriz birine, bu ille de o kişiye aşık olduğumuz, tenhada kıstırıp mıncıklayacağımız anlamına gelmez, bir bakışın tepkisi bu olmamalı.
Ben daha beter yapardm cok kiskancim tahammulsuzum yaniMerhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
Benim de arkadan benzetip naber serkan diye adamin birinin sirtina patttt diye vurmuslugum varben benzetip gülümseyip selam vermişliklerim bile var
Ah zavalli kocalarBen benim kocamın gözleri benden başkasına asla bakmaz dediğimi hatırlamıyorumsadece kocalarına biri sarkmış mı bakışlarıyla yemiş mi umursamayan bayanların öz güvenine şaşıyorum . Bu tiplerin kocalarını kollarından kaçırsalar ruhları duymaz Çünkü ruhları fazla XXXXXXXXL
bayanın yaptıgı cok yersiz olmusBenim de arkadan benzetip naber serkan diye adamin birinin sirtina patttt diye vurmuslugum var
Mazallah karisi falan olsa
Dayagi coktan haketmistim demek ki
Ah zavalli kocalar Kaçırır pis kizlar kocalarimizi.
Simdi desem ki kocam sahip cikmamla değil kendi istediği sevdiği ahlakli oldugu icin kaciramazlar; guvendigimiz guzelligimiz degil kocalarimizin karakteri. Anlaşılır mı? Hic sanmıyorum
O yuzden kocalara sahip cikalim kizlaaarrrr
Hahahah koptum arkadaşım vallahi helal olsun bende aynısını yapardım emin ol hatta onun o varoş saçlarını elime dolar süpürürdüm yerleri de işte bende öyle bakılacak bi koca yok anca ben bakıyorum garibimeMerhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
Varos derkenHahahah koptum arkadaşım vallahi helal olsun bende aynısını yapardım emin ol hatta onun o varoş saçlarını elime dolar süpürürdüm yerleri de işte bende öyle bakılacak bi koca yok anca ben bakıyorum garibime
ben benzetip gülümseyip selam vermişliklerim bile var
Bakan varoş arkadaşım Ada'mın aldığı ilaçlar belli gebelik için bi dur bi bak bakalım etrafına kimdir nedir öyle hemen ne yavşıyorsunVaros derken
Hooooaaaaooooop noluyo lan diye bakan mi varos
Yoksa bi anlik durtuyle bakan mi varos
Hani adamin alninda evli diye cakili degil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?