Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

+1

Elbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.
defalarca özür ile karşılaşmanız yaptığınızın doğru olduğunu kanıtlamıyor karşıdaki insanların erdemini kanıtlıyor kaldı ki siz kıza saldırmadım etmedim diyorsunuz ama o da eşinize saldırmadı etmedi di mi sadece baktı

Elbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.
Hak ettiği cevaplar eczanenin ortasında hakaretler savurmak mı?

O defalarca özür de siz susun gidin diye dilenmiştir, müşterisiniz ya o yüzden.
Arkanızdan "ay kadın da ne kadar haklıydı" denilmemiştir yani.

Bakmamalıydı..Herkes sakin kalmak zorunluluğunda degil.o yapmayacak bende sinirlenip bagırmayacagım

İşte o karşı taraftaki şuursuzlar kimsenin karısına eşine bakmaz ise bu tür olaylar çıkmaz canım..

ya işte her bakış böyle skandala dönüşse iç savaş çıkardı, insanız hepiniz gözümüz dalıyor, birine benzetiyoruz vs vs bakıp kalabiliriz birine, bu ille de o kişiye aşık olduğumuz, tenhada kıstırıp mıncıklayacağımız anlamına gelmez, bir bakışın tepkisi bu olmamalı.

Yav ben bu çifte standartı çok merak ediyorum doğrusu.mesela konu şöyle olsaydı kocam çok rahatsızdı ve bende ilaçlarla uğraşıyordum.eczacı çocukta bırakmış işi gücü sürekli beni kesiyormuş.Eşimde bir noktadan sonra dayanamayıp hopp efendi kendine gel diye olay çıkardı falan olsaydı birçok kişi ne terbiyesiz adammış, ağzının payını almış, az bile yapmış, adam hasta hasta birde nelerle uğraşmak zorunda kalıyor filan denilirdi.Ama bakan kadın olunca nedense amann boşver bakıversin ne olacakmış ki falan tavrı takınılıyor. Ne yani erkeklerin onuru guru egosu dürtüleri varda kadınlarda bunlar neden yadırganıyor?

"Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu.."
Hımm peki.

e yakışıklı buluyorsa böyle bi konuda bunu dile getirmesinin neresi yanlış? insanlar eşlerini yakışıklı bulduklarını söylemeye korkar oldular adları ''buldumcuk'' a çıkacak diye.

konuya gelirsek, konu sahibi yerinizde olsaydım öyle rezillik çıkarmak yerine kalkar eşimin yanına gider ilaçları beraber alırdım, ben de kıza göz süzerdim uzun uzun onun dışında bi şey yapmazdım, hele ki kocanızın kıza yüz verme gibi bi durumu olmadıysa hiç dert etmeye gerek yoktu.

="Kremlisanti, post: 48138244, member: 729381"]Abarttım zaten orası belli tavan yaptı diye belirtmişim :) gercektn de tavan yaptı bi anda..haketmedi de degildi ama.
BBence eşinizin yanına gidip canım daha bitmedi mi gibi şeyler söyleseydiniz ve o hala bakmaya devam etseydi hak etmiş olurdu. Belki kız kalabalıkta sizi fark etmedi baktı. O da yanlış belki ama yanında eşi varken bakmasının yanında masum bile sayılır.

Defalarca özür alma sebebiniz hamile olmanızdır belki? Sizi o kadar çıldırmış görünce aman başına bişey gelmesin diye düşünmüşlerdir.. Kız eczanede çalışan biri olarak sesini çıkaramaz tabiki de yoksa işinden olur. Ha dediğiniz gibi yüzsüzce gelen giden müşteriyi kesiyosa sizin iki çemkiriğiniz onu engellemez zaten emin olun. Benim sayemde başkalarının kocalarını kesemez artık diye düşünmeniz çok komik bir davranış.

Kocasının yakışıklı olması ne güzel övünerek anlatmışşş helal olsun

Valla bugun de baskasi yerine utandik cok sukur.

Ikidir bu konular aciliyor, ustune de ben aslinda tatliş minnoş biriyim ama kizlar fena bakiyor savunmasi yapiliyor.
Yetmezse kocama yağuşuklu demedim ama tam bir dakika bakiyolla, deniliyor.
Hatta diger konuda bir uye mademinanmiyoğuuzgısganıyoğuz demis ya :dd

Yeni bir tur uredi diye dusunmeye basladim.
Bagcilar oturusuyla oturup "var mi ulen kocama bakan"giller kadinlar kulubunun sig sularinda yetismekte olup hemcinsine saldirmakla nam salmistir.
Haha ay bu ne ya :d

Aramizdakalsinnotu: benim kocam unlu degil ama fotograf cekilmek isteyen bile cikti.
Yani sizin o insanustu yakisikli pek seksi kocalarinizi ya da sizi kiskandigim icin yazmiyorum bacilarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…