- Konu Sahibi Kremlisanti
-
+1Piff iki gündür gına getirdi bu kocam çok yakışıklı konuları.
Beğenmişsiniz evlenmişsiniz çok normal de yani bana yanında hamile karısı varken normal bir kadının kocasını öyle "gözleriyle yidiğine" inanmıyorum. Böyle bir kadın yoktur psikolojisi normalse.
Hadi varsayalım kız göz hapsine aldı çok baktı e o "hoop" diyip küfürler savurmakta ne? Sizce kaliteli bir görünüş mü oluyor?
Herkese kendi kocası sevgilisi yakışıklı çok normal de hoop falan diye bağırmak nedir yani.
Gözüme elinde tesiphiyle tabanına bastığı şu uzun burunlu rugan ayakkabıylarıyla "ne baktın bilader" diyen tipler geliyor. O tiplerin kadını gibi erkekini korumaya çalışan kadınlar bana ağır özgüvensiz geliyor ağır ezik geliyor. Kadın kocasına baktı diye mahalle kadını gibi kavga eden bir kadının kocası dünya yakışıklısı kendisi dünya güzeli olsa ı-ıh gözümde olmaz. Kalitesiz bir durum.
Kendi kendinizi ne duruma düşürmüşsünüz amaan.
Evlendiğiniz ve çocuk yaptığınız adamlara azıcık güvenin ya. Bir kadın göz süzdü diye bırakıp gideceğine inanmıyorsanız elin kadınına ssaldırıp şu maço kıro abiler gibi davranmayın yani cidde yakışmıyor.
Elleyemem ya cip takılıysa
Tövbe ya neler diyorum bekar bekar
defalarca özür ile karşılaşmanız yaptığınızın doğru olduğunu kanıtlamıyor karşıdaki insanların erdemini kanıtlıyor kaldı ki siz kıza saldırmadım etmedim diyorsunuz ama o da eşinize saldırmadı etmedi di mi sadece baktıElbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.
Hak ettiği cevaplar eczanenin ortasında hakaretler savurmak mı?Elbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.
defalarca özür ile karşılaşmanız yaptığınızın doğru olduğunu kanıtlamıyor karşıdaki insanların erdemini kanıtlıyor kaldı ki siz kıza saldırmadım etmedim diyorsunuz ama o da eşinize saldırmadı etmedi di mi sadece baktı
İşte o karşı taraftaki şuursuzlar kimsenin karısına eşine bakmaz ise bu tür olaylar çıkmaz canım..
Kız hakaret davası açsa size ders olur eminim . hakaret etmek bagırmak çagırmak dağ basındamıyız?
"Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu.."
Hımm peki.
BBence eşinizin yanına gidip canım daha bitmedi mi gibi şeyler söyleseydiniz ve o hala bakmaya devam etseydi hak etmiş olurdu. Belki kız kalabalıkta sizi fark etmedi baktı. O da yanlış belki ama yanında eşi varken bakmasının yanında masum bile sayılır.="Kremlisanti, post: 48138244, member: 729381"]Abarttım zaten orası bellitavan yaptı diye belirtmişim :) gercektn de tavan yaptı bi anda..haketmedi de degildi ama.
Elbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.
Kalmasin zaten rezillik cikarip kendini kepaze etsin ayol bananeKonu sahibi senin ihtimallerine kaldıysa işi yaş
bakmamalıydı çok ütopik olmadı mı sizce de herkes sakin olmak zorunda değil ise o da bakabilir yani sonuçta herkes bakmayacak değilBakmamalıydı..Herkes sakin kalmak zorunluluğunda degil.o yapmayacak bende sinirlenip bagırmayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?