Eczanede çıkan rezillik..Geçirdiğim snir krizi...

Kız sizi farketmemiş olmalı. Bekar sanmıştır eşinizi. Keşke sessizce gidip eşinizin koluna girip,hayatım daha uzun sürecekmi falan deseydiniz.
Hem kendinizi hiçe üzmüşsünüz,hemde kusura bakmayın ama basit olmuş sanki

Elbettw ki yapamazdım.ama dürüst kızmış yaptıgının farkındaydı..kıza saldırmadım etmedim.hakettiği cevapları verdim ve defalarca özür ile karşılaştım..Birdaha yapmaz umuyorum ki.

iyi yapmışşsın bence:) ben mesea bır erkek gorsem hıc bakmıyorum belkı evlı sevgılısı vardır dıye .

Sizin yaninizda degilken bakmayacagini nerden biliyorsunuz
Cip falan mi takiyorsunuz adamin kicina
Ben benim kocamın gözleri benden başkasına asla bakmaz dediğimi hatırlamıyorum sadece kocalarına biri sarkmış mı bakışlarıyla yemiş mi umursamayan bayanların öz güvenine şaşıyorum . Bu tiplerin kocalarını kollarından kaçırsalar ruhları duymaz Çünkü ruhları fazla XXXXXXXXL

adamın biri karıma baktılar diye bas bas bağırıp olay çıkarsa adama demediğimizi bırakmayız, ama kadın yapınca aferin...
asla yapmayacağım bir davranış, neyse hamileymişsiniz stres iyi gelmez.

İşte o karşı taraftaki şuursuzlar kimsenin karısına eşine bakmaz ise bu tür olaylar çıkmaz canım..

Suu
Su ver
Su versene!
Su verebilir misin
Su dedim lan getir hemen..

Bakin basit bir su istemenin dahi kac yolu var. Bakislarindan rahatsiz olabilirsiniz ancak tepkiniz abartili, uslubunuz itici olmus. Daha farkli sekilde belli edebilirdiniz tepkinizi. Su haliyle ben sizi yadirgadim kizi degil.

Kesinlikle

Abarttım zaten orası belli tavan yaptı diye belirtmişim :) gercektn de tavan yaptı bi anda..haketmedi de degildi ama.

Ben KK'ya gelip "eczanede rezillik çıkaran kadın" diye başlık açardım herhalde.
Öncesinde de facebookta "kadının biri eczanede bunu bunu yaptı, ahah ne insanlar var" diye yazardım sanırım.

Kesinlikle öyle "hoop" diye külhanbeylik yapmayacağım belli ama.

Bence kendinizi düşürmüşünüz muhatap olarak ben olsam hiç çaktırmadan yanına gidip koluna girerdim müsaade eder misiniz derdim yanlış ilaç olmasın bakıcam derdim kocacım falan derdim mesajı verirdim. Eşinizden eminseniz hiç bağırıp çağırmaya gerek yoktu yani sonuçta alıp çıkacaksınız kız takip edecek değil ya bence hoş olmamış. Kızın cevap vermemesi yaptığı şeyin farkında olduğundan değildir tartışmak istememiş olabilir tavrınız komik gelmiş olabilir asıl bence siz eşinizin yanında komik oldunuz. Eşinizin tavrı ne oldu peki iyi yaptın mı dedi yani rezil etmişsiniz adamı da.

ifadeniz çok sert. Resmen ataerkil topluma Hizmet ediyor ve de. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…