- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Kremlisanti
-
ya tamam yaptığı doğru demiyorum tabiki de ama sizin yaptığınız çok saçma ,kızın yerinde size: 'ispatla bakalım ne saçmalıyosun sen kim oluyorsun da bana bağırıyorsun polis çağırıyorum' vs diyip bağıran birisi de olabilirdi ve böyle bir şey yapsa hiçbirşey yapamazdınız kabul edin.
iyi yapmışşsın bence:) ben mesea bır erkek gorsem hıc bakmıyorum belkı evlı sevgılısı vardır dıye .Merhaba hanımlar..Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.kızıma bir kardeş geliyor..Sorunlu bir hamilelik geçiriyorum devamlı kanamalarım geliyor..3 gün önce kontrole gittik..Doktor bebeğin tutunması için bir sürü ilaç verdi..Hastaneden çıktık ve hastane karşısında olan ilk eczaneye girdik.Eczane de 2 si genç 3 bayan iki tanede orta yaşta iki beyefendi duruyor.kızlardan biri 21,22 yaşlarında.kasa da duruyor.ben ayakta kalmamak için koltuga oturdum.eczane çok kalabalıktı..Bayanlardan ikisi gerekli ilaçları hazırlıyorlar.eşim ilgileniyor tabi bu arada ilaçlarla.Baktım 22 yaşlarında gözüken kız aleni aleni işi gücü bıraktı ve kolunu kasaya koydu eşimi hafif bir gülümsemeyle izliyorkızlar abartmıyorum resmen eşimin içine düştü.Yanındaki hanımefendi de bunu farketti ve kızın koluna vurdu.Ama ne izleme görmeliydiniz.hani filmlerde kafasını iki tarafa aşkla sallayan gözlerinden kalpler çıkan figüranlar olurya Görür görmez vuruldu benim adama Benimki de esmer yeşil gözlü uzun boylu..Hani aman senin eşine mi kaldı yanılmışsındır diyenler için.ama normal bir bakış degil işi gücü bıraktı yüzünde öyle sinsi bir gülümseme ki Sen misin bunu gören Hooop diye bir bagırmışım eczane titredi.zaten hassasım Sen kime gülümsüyorsun bakayım dedim.yandaki hanım efendi anladı kızın saçmalığını kusura bakmayın sakin olun lütfen dedi i. ama kızdan gık yok ! Yutkundu ve kıpkırmızı oldu..Bu ne cesaret yahu ! Ne kendini bilmezlik.. işine bak işine terbiyesiz seni dedimm.Ağzıma gelen tüm hakaretleri saydırmışım farkında degilim..O anda kıskançlık evrelerim tavan yaptı sanırım.ilaçları alıp kasaya fırlattım ve eczaneden çıktım.eşimde garibim neye ugradıgını şaşırdı birşeyden haberi yok Bu tür bayanlara bir türlü anlam veremiyorum.sen her gördüğün adamın içine mi düşüyorsun böyle.O anları kameraya çeksem yok artık az bile yapmışsın derdiniz..Biz ne derdindeyiz insanlar ne derdinde.Az bile yapmışım gibi me geliyor.Yaptıgı şeyi biliyordu ve agzını bile açamadı.. Annemde olanları gördü ve keşke sessiz kalsaydın terbiyesiz bende gördüm ama g.... A Belli etmek istemedim dedi..G eşim..Sessiz mi kalsaydım..iyi mi yapmışım..Siz olsaydınız ne yapardınız..
Ben benim kocamın gözleri benden başkasına asla bakmaz dediğimi hatırlamıyorumSizin yaninizda degilken bakmayacagini nerden biliyorsunuz
Cip falan mi takiyorsunuz adamin kicina
adamın biri karıma baktılar diye bas bas bağırıp olay çıkarsa adama demediğimizi bırakmayız, ama kadın yapınca aferin...
asla yapmayacağım bir davranış, neyse hamileymişsiniz stres iyi gelmez.
Ben benim kocamın gözleri benden başkasına asla bakmaz dediğimi hatırlamıyorumsadece kocalarına biri sarkmış mı bakışlarıyla yemiş mi umursamayan bayanların öz güvenine şaşıyorum . Bu tiplerin kocalarını kollarından kaçırsalar ruhları duymaz Çünkü ruhları fazla XXXXXXXXL
Ahaahh yaa koptum fena haldeFotografini koyunda yanlislikla sokakta bakmayakkk
Of Allahim
Konunun ortalarını öyle bir keyifle anlatmışsınız ki. Kocanız beğenildi diye mutlu mu oldunuz yoksa bütün stresinizi kızın üstünde attığınız için mi mutlu oldunuz bilemedim. Bence fazlaca abartmışsınız.
Şuan hanfendi tavrıma binlerce kez şükürler olsun diye dua ettim
ifadeniz çok sert. Resmen ataerkil topluma Hizmet ediyor ve de. Yazık="Pembeay32, post: 48138192, member: 775827"]Ben benim kocamın gözleri benden başkasına asla bakmaz dediğimi hatırlamıyorumsadece kocalarına biri sarkmış mı bakışlarıyla yemiş mi umursamayan bayanların öz güvenine şaşıyorum . Bu tiplerin kocalarını kollarından kaçırsalar ruhları duymaz Çünkü ruhları fazla XXXXXXXXL
Eline diline sağlık tatlım hakedene Hakkı'nı vereceksinHı hı diorum canım.Gözümle gördüğüm kii görmek dahi istemedim bi on dakika sessizliğimi korudum.ama baktım kız uçmuş.bende onu uyandırdım
Eşinizin tepkisi ne oldu, yani orda utandı mı, gururlandı mı?
O önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?