Öğlen14/01/2016
Sabah
Bir dilim kakaolu ev keki
İş yerinde bir şekerli çay
Şekersiz ıhlamur
Bir biskrem
- Öğlene kadar başka birşey yemeden su ile idare etmeyi planlıyorum ama başım ağrıyor biraz
Öğünlerime en azından günde bir kere ekmek mi koysam
Öğlen belki ekmeği bir dilime indirebilirsin canımmerhaba bende aranıza katılmak istiyorum. sıkıcı diyet listeleri bana göre değil. kendimi daha stresli ve doymucak gibi hissediyorum. bence önemli olan bilinçli yemek abartmadan. 28 yaşındayım 160 boy ve 67 kiloyum. doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim :s özellikle söylediğiniz siteye hemen kaydoldum. bu bile bana gaz verdi. daha bilinçli olucak bu süreç inş.
sanırım menüleri yazıyoruz. ben bu sabah bi dilim tam buğday ekmeği , biraz peynir , 4 zeytin ve 1 su bardağı şekersiz çay içtim. sabahtan masama detoks suyu hazırlayıp koyuyorum. mesai bitine kadar da doldurup doldurup içiyorum. (bi litre suya bi kaç dilim limon , iki kabuk tarçın , 4-5 karanfil atıyorum ) hem kolay içiliyo hem de sık tuvalete çıkarıyo. 10 gibi bi fincan şekersiz yeşil çay.
öğlen yemekhanede yediğimden dolayı çok diyet şeyler olmuyo. mesela bugun yarım kase ıspanak çorbası , 3 köfte, iki dilim kepekli ekmek ve biraz piyaz yedim. 40 dk yürüyüş yaptım. şimdi de su içmeye devam ediyorum. 3 gibi de kiraz sapı çayı içicem. hadi bismillah
Günlük ama arada katılan olursa benim için de fena olmazben başlığın günlük olduğunu yeni farkettim yanlızsanırım ortak konu değil
Iyi aksamlar canim.burda gunlukte yazmaktaki amac zaten paylasarak azim etmek ve beraber kilo vermek.o yuzden ben de arkadasa katildim.hep beraber basaracagiz insallah.merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. sıkıcı diyet listeleri bana göre değil. kendimi daha stresli ve doymucak gibi hissediyorum. bence önemli olan bilinçli yemek abartmadan. 28 yaşındayım 160 boy ve 67 kiloyum. doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim :s özellikle söylediğiniz siteye hemen kaydoldum. bu bile bana gaz verdi. daha bilinçli olucak bu süreç inş.
sanırım menüleri yazıyoruz. ben bu sabah bi dilim tam buğday ekmeği , biraz peynir , 4 zeytin ve 1 su bardağı şekersiz çay içtim. sabahtan masama detoks suyu hazırlayıp koyuyorum. mesai bitine kadar da doldurup doldurup içiyorum. (bi litre suya bi kaç dilim limon , iki kabuk tarçın , 4-5 karanfil atıyorum ) hem kolay içiliyo hem de sık tuvalete çıkarıyo. 10 gibi bi fincan şekersiz yeşil çay.
öğlen yemekhanede yediğimden dolayı çok diyet şeyler olmuyo. mesela bugun yarım kase ıspanak çorbası , 3 köfte, iki dilim kepekli ekmek ve biraz piyaz yedim. 40 dk yürüyüş yaptım. şimdi de su içmeye devam ediyorum. 3 gibi de kiraz sapı çayı içicem. hadi bismillah
Canim ben aksamdan hazırlıyorum kahvalti ve oglen yemegimi.is yerinde olunca oglen oldu mu yemekhane ve disarda yedigim yemekler kalorili oluyor.ister istemez fazla kaciriyorum.Öğlen belki ekmeği bir dilime indirebilirsin canım
Günlük ama arada katılan olursa benim için de fena olmaz
Sabah çok iyi kahvaltı yapmışsın. Dediğim gibi ekmekleri öğün başına 1 dilim yaparsan sonrasında azaltmak şartı ile diyetin başarılı olacaktır.
Benim de sabah kalkma problemim olduğu için çok iyi yiyemiyorum öğlene kadar acıkıyorum ama yememeye çalışıyorum.
Sabaha iki yumurta haşlayacağım akşamdan, bir dilimde peynir. üzerine acı pul biber koyuyorum ben sanki içimde yanıyor gibi geliyor, daha hoşuma gidiyor
Hayırlısı olsun
Canım form bisküvi biraz fazla kaçmış ama akşam sadece çorba yediğin için sanırım çok etkilememiştirIyi aksamlar canim.burda gunlukte yazmaktaki amac zaten paylasarak azim etmek ve beraber kilo vermek.o yuzden ben de arkadasa katildim.hep beraber basaracagiz insallah.
Ben bugun sabah menumu yazmıştım.
Sabahtan sonra 10 gibi yogurt yedim.
oglen haslanmis tavuk ve yesillik yedim.taze biberi cok severim her ogun bir tane tatli biber yiyorum.
Oglenden sonra arada bir tane form bisküvi yedim bir paket amagenelde yarim paket yerdim.
Aksam tarhana corbasi yapip ictim.bugunluk bunlar yeter.
Acikirsam tavuk haslamistim onu yerim.
Kilo:59.1
Yarin eksiler gorelim insallah :)
Ben akşamları pert oluyorum yaCanim ben aksamdan hazırlıyorum kahvalti ve oglen yemegimi.is yerinde olunca oglen oldu mu yemekhane ve disarda yedigim yemekler kalorili oluyor.ister istemez fazla kaciriyorum.
Yarina ben de yumurta kaynatcam.yanina peynir yeşillik biraz zeytin cok güzel oluyor doyuyorum da.
Aralarda da ya meyve ya da yorgurt yiyorum.
Yarin brokoli alayim da bir gun de salatasini yapcam.
Ha buarada bugün tek sekerli iki bardak cay tek sekerli Türk kahvesi içtim kacamak olarak sayilabilir :)
Öğlen
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım büyük balık
Azıcık karışık salata
Bir kare bitter
Şimdiye kadar toplam 633 kalori aldım
Suyumu da bol bol içiyorum
15/01/2016 - Kahvaltıdan sonra işyerimde tartıldım - 59,6
Sabah
1 Yumurtadan omlet
Yarım dilim ekmek
Tek şekerli bir çay
Ara da bir biskrem
Öğlen
1 yemek kaşığı pirinçli pırasa yemeği
4 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?