"ruhum seninle bedenim onunla evli" ne demek ya? içinde adam olmayan ruhu ben ne yapayım hayret bişey..bu da erkeklerin yeni yalanı galiba.ünv.tede felsefe hocamız "ruhen burada olmasanız bile bedenen burada olmak zorundasınız" demişti bende salağım ya "hocam ruhen derste olsak da bedenen dışarıda olsak olmaz mı" demiştim ve kaldım o dersten ..konuyu okuyunca o muhabbet geldi aklıma.
kızlar ekşide yazılanlar süper bence,erkeklerin o kadar zeki olduğunu bilmiyordum o yorumlar onlar için büyük başarı sınırlarını zorlamışlar
Sevdiğiniz insandan hoşlandı geceyi beraber geçirdi diye kız neden günahkar oluyor anlayamadım...:44::44::44:
Ayrılır ayrılmaz biriyle geceyi paylaşabildiğine göre kulakları,gözleri kapalı değilmiş... Gayet iyi görüyor gayet iyi duyuyormuş...
Sizinki olmayacak duaya amin demekmiş kurtulmuşunuz sevinin...
Sende erkek arkadaşıdan çok birlikte olduğu kıza suç atıyosun sanki
Evli değil bişey değil,nerden bilsin ilişkisi olduğunu
Tek suç burda erkek arkadaşını
Dizilerde ilk seferde hemen hamile kalınır sanıyordum herzaman :44:
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooobana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak (
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooobana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak (
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum
Yeni üyelik ve ilk mesaj...Burnuma değişik kokular geliyor
bu arada ekşi sözlüğe de biraz baktım kendini bilmez erkeklerin yaptığı basit yorumlar takmayın kızlar benim erkek arkadaşımda bilir sürekli buraya girdiğimi. her gördüğünde gene mi der güler dalga geçer. sana ne milletin dertlerinden der. bende sadece dert yokki burda güzellik moda sağlık herşey var derim savunurum
Valla dünki 50 sayfalık konunun sonunda konu sahibinin yediği haltı hatırlayınca, güvenesim gelmedi şimdi.
Temkinli olalım kızlar
Ben evlendigim ilk gece hamile kaldim ve canimin ici oglusum oldu
Yani sadece dizilerde olmuyor bu.
benim eşimde öyle yapıyor
yinemi oralara girdin, ne haltlar çeviriyorsun orda, hala banlamadılarmı seni diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?