Sanırım boşa gitti kullanıcıda gitti zaten
buldum google'danmoralim bozuldu
neyse meydan bize kaldı o zaman
hangi normal aile baba oğlunun koynuna bi kız sokar
bence bu çocuk her iki kızlada çıkıyordu ve diğeriyle evlenmeye karar verdi
Ciddi oldugunu dusunerek cevap vericem.
Sevgilinizle 3 senede ayril-baris seklinde bir iliski yasamissiniz. Yani iliskinin cilki cikmis zaten. Sevgiliniz de yeni, taze, kaprissiz, yipranmamis bir iliski yasayacagi kadini gorunce atlamis resmen. Hamile olduguna inanmiyorum. Sadece kendini evlenmeye mecbur kalmis gibi gostermek icin yapiyor. Bal gibi de isteyerek evleniyor. Hangi cagdayiz?
Ruhum seninle evli ne oluyor acaba? Yeni mi cikmis bu teselli sozu?
Gecmis olsun arkadas...
Nerden baktım eksi ye
Cok populeriz o ayrı tabii
Hiç usenmeden o kadar yorum yapmışlar ben de usenmeden okuyayim
bu arada ekşi sözlüğe de biraz baktım kendini bilmez erkeklerin yaptığı basit yorumlar takmayın kızlar benim erkek arkadaşımda bilir sürekli buraya girdiğimi. her gördüğünde gene mi der güler dalga geçer. sana ne milletin dertlerinden der. bende sadece dert yokki burda güzellik moda sağlık herşey var derim savunurum
merhaba kızlar yeni üye oldum ve derdimi yazabilirsem anlatmak istiyorum.. 26 yaşındayım ve 3 yıllık bi ilişkim vardı ilk sevdiğim adamdı o benim.. bu 3 yıl gelgitlerle geçti hep. terkettim ,terkedildim..ama birbirimizi sevmekten hiç vazgeçmedik ne onla ne de onsuz oldu..yine böyle ayrı oldugumuz bi dönem gözleri benden başkasına kör,kulakları benden başkasına sağır olan adam beni aldattı..
dayısının çocuklarının oteldeki mezuniyetinde yengesi yanında bi kız getirmiş o gece onunla birlikte olmuş ve kız sanırım hamile..ben ögrenince şok oldum evlilik hayalleri kurduğum adam şimdi bi başkasıyla üstelik tanımadıgı sevmediği biriyle evlenicek.. 3 yılıma mı yanayım ,hayallerimin ölmesine mi bilmiyorum.. anti depresan ilaç içmeye başladım kaldıramıyorum öyle zoruma gidiyo ki... yaptıgına olanlara bin pişman ama neye yarar... düşündükçe deli oluyorum nasıl dokunabildi nasıl yapabildi? ben 3 yıl beklerken herşeyin usulunce olmasını isterken ... ya o kıza ne demelii adamın peşinden gidip altına yatması bu kadar basit olmamalı yaa aklım almıyo..
canım çok acıyooobana bi msj attı evlenip aile olsamda ruhum seninle evli olcak (
o kız benim hayallerimi çaldı.. ilkim,ellerini ilk tuttugum adam hayatımı mahvetti................kusura bakmayın tıkandım devam edemiyorum ama hazmedemiyorum
ucuz atlatmışsın cnm, şükret allaha onun gerçek yüzünü göstermiş sana...ve şunu da unutma kalbi senınle dolu olan bır ınsan yapmaz dı böyle bir şey, nefretını çıkar ortaya bence resmen aldatıldın ve o başka birine dokundu, öptü ve herseyı göze alarak ilişki yaşadı daha neyi duymak istiyorsun ki?...kızın da bir günahı yok,neden suçluyorsun ki ,sen erkegınden sorumlusun cnm ..
nasıl bir mantıktır bu?.
kıza kızması normal .hangimizin başına gelse bu olay bizde yaparız .bu savunma mekanıziması ama yavaş yavaş atlatıcak .şimdi sağlıklı düşünmesi zor .sonuçta travmaik bir olay yaşadı .mesela benimde bir arkadaşın başına geldi nişanlısı bir kızı hamile bırakmış giti onla evlendi kız da çok üzüldü haliyle .yani böle şeyler geliyor insanların başına bence yorum yaparken inciltici bir şekilde yapmayın sonuçta ortada kalbi kırık bir insan var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?