Sevdiğiniz insandan hoşlandı geceyi beraber geçirdi diye kız neden günahkar oluyor anlayamadım...:44::44::44:
Ayrılır ayrılmaz biriyle geceyi paylaşabildiğine göre kulakları,gözleri kapalı değilmiş... Gayet iyi görüyor gayet iyi duyuyormuş...
Sizinki olmayacak duaya amin demekmiş kurtulmuşunuz sevinin...
Kusura bakma bu olay basit değil gibi ? Nasıl hemen hamile kalabiliyor erkek bunu nasıl kabulleniyor hemen hiç mi teredüt de kalmıyor şüphelenmiyormu ? Bunda bi iş var bence.
Yeni üyelik ve ilk mesaj...Burnuma değişik kokular geliyor
derdimi anlatabilceğim başımı omuzuna koyup ağlayabilcegim kimse yok.. buraya yazmak istedim ama hata etmişim.. nasıl olsa dert benim derdim ben yaşıyorum ben çekiyorm hoşçakalın...
Sevdiğiniz insandan hoşlandı geceyi beraber geçirdi diye kız neden günahkar oluyor anlayamadım...:44::44::44:
Ayrılır ayrılmaz biriyle geceyi paylaşabildiğine göre kulakları,gözleri kapalı değilmiş... Gayet iyi görüyor gayet iyi duyuyormuş...
Sizinki olmayacak duaya amin demekmiş kurtulmuşunuz sevinin...
konu sahibi üstüne alınmasın yazacağım şeyden ama artık her konuya hatta her yeni üyeliğe ve sıcağı sıcağına açılan konulara fake gözüyle bakıyorum ben..
forum yetkilileri tarafından sırf bu sorun yüzünden her yeni üyeliğe ve varolan üyelere ıp kontrolü yapılsa,1 kişi birden fazla üyelik ile buralarda dolaşmasa daha iyi olmazmı..
bakın belkide bu konu sahibi arkadaş gerçekten forumda yeni biri olabilir & ama olmayabilirde..!
bu ikilem arasında kalmak çok can sıkıcı bir hal almaya başladı!
derdimi anlatabilceğim başımı omuzuna koyup ağlayabilcegim kimse yok.. buraya yazmak istedim ama hata etmişim.. nasıl olsa dert benim derdim ben yaşıyorum ben çekiyorm hoşçakalın...
benimde burnuma farklı kokular geliyo ama neyse
ben buraya üye olduktan nerdeyse 2- 3 ay sonra öğrendim avatar koymayı
konu açmayıise hala bilmemmyada açacak konu omadığı için arştırmadım ondanmıki
konu sahibi üstüne alınmasın yazacağım şeyden ama artık her konuya hatta her yeni üyeliğe ve sıcağı sıcağına açılan konulara fake gözüyle bakıyorum ben..
forum yetkilileri tarafından sırf bu sorun yüzünden her yeni üyeliğe ve varolan üyelere ıp kontrolü yapılsa,1 kişi birden fazla üyelik ile buralarda dolaşmasa daha iyi olmazmı..
bakın belkide bu konu sahibi arkadaş gerçekten forumda yeni biri olabilir & ama olmayabilirde..!
bu ikilem arasında kalmak çok can sıkıcı bir hal almaya başladı!
İşin ilginç tarafı ise böyle üyelerin ilk konuları çok çarpıcı oluyor...
Bugün zaten ekşi sözlükte sitemiz hakkında yazılan yorumları okudum iyice sinir oldum bu konuda tuz biber oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?