- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
- Konu Sahibi hatticehtc
-
slm arkadaslar.
bugün biraz moralim bozuk ama genel seylere öyle ekstrasi olmayan seyler.
benim sorum size su olucak; sizce yapan, cektiren pisman oluyormu? yoksa hayatina oldugu yerden devam ediyormu?
dilerim Allah'tan eski esim bana ettigiyle kalmasin. pismanlik kalbini kemirsin. adim dilinden düsmesin. kendini benim kapimda bulsun.
bunun icin yapmam gereken ekstra bisey varmi güzel arkadaslar.
yaptiginiz her tavsiye benim icin deger arz eder.
simdiden cok tesekkur ediyorum :-*
dualarim bu yöndedir.Siz görmeseniz de bilmeseniz de Allah sizin her göz yaşınızın intikamını alır derler ve siz gelirsiniz aklına ama inşallah size ne yaşattığını görmesi için siz de şahit olursunuz
yooo buyu muyu felan o islere hayatta girmedim. korkarimda oyle seylerden. o gibi islerleBu şekilde beddua ettiğiniznları siz yaşarsınız. Bir bakmışsınız her gün acınız ve öfkeniz azalacağına artmış..Saplantıya dönüşmüş.
Allaha havale edin, ha edemeyecek kadar öfkeli misiniz? Kör şeytanından bulsun deyin. Ama bu şekilde "bana gelsin, bana tapsın, ölsün bitsin" lerle olmaz bu iş.
Ekstra bişey var mı derken?
Büyü müyü tavsiyesi gibi bişey değildir umarım?
Kendiniz ve öfkenizin nötrlenmesi için dua edin sadece.
yooo buyu felan o gibi islerle hayatta hic ugrasmadim. korkarimda. beddua sahibini bulur evet lakin haksizsan. ben yasadiklarimi bilirim. cok mu sey istiyorum. beni yakip kavuran, dunyamo zindana ceviren, degmeyecek kisilere ozendiren, imrendiren birinin pismanligini gormek istemem. bence hayir. Allah buyuk. bekliyorum. elbet gelicek o gunler...Bu şekilde beddua ettiğiniz sürece, bunları siz yaşarsınız. Bir bakmışsınız her gün acınız ve öfkeniz azalacağına artmış..Saplantıya dönüşmüş.
Allaha havale edin, ha edemeyecek kadar öfkeli misiniz? Kör şeytanından bulsun deyin. Ama bu şekilde "bana gelsin, bana tapsın, ölsün bitsin" lerle olmaz bu iş.
Ekstra bişey var mı derken?
Büyü müyü tavsiyesi gibi bişey değildir umarım?
Kendiniz ve öfkenizin nötrlenmesi için dua edin sadece.
kendine bi iyilik yapslm arkadaslar.
benim sorum size su olucak; sizce yapan, cektiren pisman oluyormu? yoksa hayatina oldugu yerden devam ediyormu?
dilerim Allah'tan eski esim bana ettigiyle kalmasin. pismanlik kalbini kemirsin. adim dilinden düsmesin. kendini benim kapimda bulsun.
hehehheski eş durumları için yorum yapamasamda yakın zamanda iş yerinde bi olay yaşadım. bi iki ay içinde işyeri iki şubesini birden kapadı ve şuan iflas ettiler. artık sen düşün :))
Amin Rabbim çoluk çocuğumuzu bahsettiğiniz yapıdaki kişierdrn korusun hiç karşılaştırmasın aminben bu insanin ve anasinin pismanligini görmek isterim. Rabbim kimseyi boyle cibiliyetsiz, hayatta bir baltaya sap olamayan ve kendini hint kumasi zanneden tiksindigim insanlardan korusun.
slm arkadaslar.
İyi de siz eden bulsun istemiyorsunuz ki.slm arkadaslar.
Bende bunu merak ediyorum benimde başımdan çok kötü birsey geçti. ..slm arkadaslar.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunİyi de siz eden bulsun istemiyorsunuz ki.
Siz baya ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam modunda pişman ve aşık bi adam istiyosunuz.
Kapımda yatsın, adım dilinden düşmesin... "Tülaaay ne olur geri döön, seni çok seviyom çok pişmanım Tülaaay" diye ağlasın mı yani kapınızda? Ne yapacaksınız ki size aşık bi eski kocayı? Affetmeyi mi düsünüyosunuz?
Sorunuza gelince eden bulmaz. Her insanın başına kötü şeyler gelir, o insanın incittiği diğer insanlar da bu kötü durumu kendilerinden bilip içlerini rahatlatırlar.
Yani atıyorum 1 yıl sonra eski eşiniz kanser olur, ölüm korkusuyla ahiret inancına sığınır, tabi aynı inanç cennet kadar cehennemi de kapsadığından üzdüğü insanların adını sayıklamaya başlar.
Siz de bana ettiğini çekiyo işte diye kendinizi rahatlatırsınız. Sanki bi tek kötü insanlar kanser olurmuş gibi... Sanki şu anda kliniklerde binlerce kanserli çocuk ölüm korkusuyla annesinin adını sayıklamıyomuş gibi. Sanki onlar birine kötülük ettikleri için o haldelermiş gibi.
Sizle bi bağlantısı yok diyeyim özetle, eden bi bok bulmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?