- 1 Haziran 2008
- 296
- 186
- 103
- Konu Sahibi hatticehtc
-
hehehh
ben de okulda sırf kaprisiyle drsten kalmama sebep olan hoca için saydım bi gün gaza geldim normalde huyum değildir
kadın hemen o gün kafasını kapıya çarpmış yarmıştı ya
Sana ne gibi bir kötülük yaptiki5 yıl oldu ben daha görmedim..
benim o insani hayatima dahil etmiycemde soru isareti bile yok. asla hayatima giremiycek bir daha. tirnagimin ucunu ona kurban ederim.kafandaki senaryoda guzelmis. hic dusunmemistim. o turlu gelirse kapima vicdanim asla sizlamaz. ben bama deli gibi asik oldugunu soyleyip, inandiran, hayatima dahil ettigim andan izibaren bana acilar yasatan bir pisligin vucdan azabi duymasini, pisman olmasini nitekim insani duygular tatmasini istiyorum. oyle degilmi yoksa? insan pislik yapar ve sonunda vicdan azabi duymazmi? valla ben hata yaptigimda vicdan azabi duyarim. cunki ben insanim. karsimdaki pisliktende bunu beklemem anormalmi sizce? isi girgirina almissiniz ama kusura bakmayin ben komedi yasamadim o insan ve ailesiyle!!!!!İyi de siz eden bulsun istemiyorsunuz ki.
Siz baya ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam modunda pişman ve aşık bi adam istiyosunuz.
Kapımda yatsın, adım dilinden düşmesin... "Tülaaay ne olur geri döön, seni çok seviyom çok pişmanım Tülaaay" diye ağlasın mı yani kapınızda? Ne yapacaksınız ki size aşık bi eski kocayı? Affetmeyi mi düsünüyosunuz?
Sorunuza gelince eden bulmaz. Her insanın başına kötü şeyler gelir, o insanın incittiği diğer insanlar da bu kötü durumu kendilerinden bilip içlerini rahatlatırlar.
Yani atıyorum 1 yıl sonra eski eşiniz kanser olur, ölüm korkusuyla ahiret inancına sığınır, tabi aynı inanç cennet kadar cehennemi de kapsadığından üzdüğü insanların adını sayıklamaya başlar.
Siz de bana ettiğini çekiyo işte diye kendinizi rahatlatırsınız. Sanki bi tek kötü insanlar kanser olurmuş gibi... Sanki şu anda kliniklerde binlerce kanserli çocuk ölüm korkusuyla annesinin adını sayıklamıyomuş gibi. Sanki onlar birine kötülük ettikleri için o haldelermiş gibi.
Sizle bi bağlantısı yok diyeyim özetle, eden bi bok bulmaz yani.
hic sknti etme. eger gercekten hakli olduguna inaniyosan Rabbim gosterir.5 yıl oldu ben daha görmedim..
benim dostum bildiğim insanla ilgiliydi..kazığın alası diyelim.Sana ne gibi bir kötülük yaptiki
Herkesin gönül yarası başka oluyor tabi benimkide başka belki daha acı. ..benim dostum bildiğim insanla ilgiliydi..kazığın alası diyelim.
Allqh yardimcimiz olsun hepimizin.Herkesin gönül yarası başka oluyor tabi benimkide başka belki daha acı. ..
AminAllqh yardimcimiz olsun hepimizin.
aynen herkesin gönül yarası ayrı..bilmiyorum belki daha zamanı vardır belkide yoktur.Herkesin gönül yarası başka oluyor tabi benimkide başka belki daha acı. ..
Komedi yapmıyorum aslında, son derece gerçekçi yaklaşıyorum.benim o insani hayatima dahil etmiycemde soru isareti bile yok. asla hayatima giremiycek bir daha. tirnagimin ucunu ona kurban ederim.kafandaki senaryoda guzelmis. hic dusunmemistim. o turlu gelirse kapima vicdanim asla sizlamaz. ben bama deli gibi asik oldugunu soyleyip, inandiran, hayatima dahil ettigim andan izibaren bana acilar yasatan bir pisligin vucdan azabi duymasini, pisman olmasini nitekim insani duygular tatmasini istiyorum. oyle degilmi yoksa? insan pislik yapar ve sonunda vicdan azabi duymazmi? valla ben hata yaptigimda vicdan azabi duyarim. cunki ben insanim. karsimdaki pisliktende bunu beklemem anormalmi sizce? isi girgirina almissiniz ama kusura bakmayin ben komedi yasamadim o insan ve ailesiyle!!!!!
Şöyle özet geçeyim:Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
bilmiyorum konumu hangi perspektiften degerlendirdinizde benim o pislik dedigim insanla tekrar baridabilirim inanvi sizde gerceklesti. evet aci cekmesini istiyorum bu bendem veya baska bi sebepten dolaykmi olur bilmiyorum. o insani cok iyi tanidigim ve onun benim kapima gelmesinin yikicagini bildigim icin gelmesini istiyorum. Rabbim nasip eder yada etmez o ayri mesele. ben baska denizlerde yelkenimi acmis, ilerliyorum. hicte mreakli degilim zaten ayni acilari cekmeye. onsuz hayatimdan bosandigim an itibariyle cok memnunum. lakin kinim fazla. haddinden fazla. hakliyimda. degersiz bir esya gibi kullanip atti. benim evliligim icin cirpinmalarimida goruyodu halbuki. ne derseniz desin ben cani gonulden istiyorumki Rabbim ona o pismanlik duygusunu yasatsin.Komedi yapmıyorum aslında, son derece gerçekçi yaklaşıyorum.
Aldatılan, sözlü hakarete uğrayan, psikolojik ve fizyolojik şiddet gören, eşinin ailesi tarafından bedenen ve ruhen sömürülen, çocuklarının babaları tarafından dövüldüğüne hatta daha iğrencini yazayım taciz edildiğine şahit olan ve "asla affetmicem" diyen kadınların günün sonunda bi "pişmanım, çok değiştim"e, iki damla göz yaşına nasıl kararlarından döndüklerine, kendilerini kandırıp o adamlarla devam ettiklerine kaç defa şahit oldum biliyor musunuz?
Sadece ben değil ki eminim siz de görmüşsünüzdür; burada, ana haber bültenlerinde, günlük hayatta. Bu forumda dayak yediği sevgilisine geri dönen bi kadına rast gelmeyen buyursun beri gelsin. Durum böyleyken kapınıza gelse affedecek misiniz diye sormamdan daha doğal ne olabilir? Konuyu açma şekliniz affetmeye müsait bi kadın imajı çiziyordu.
Eski kocanızın sizin tabirinizle "insani duygular tatması"na gelince. Eğer tadabiliyo olsa yine sizin tabirinizle "hayatınıza girdigi andan itibaren size acılar yaşatmazdı". Bi yerde kafasına dank ederdi, "ulan karşımdaki de insan evladı ben ne yapıyorum" derdi, ilişkiniz de bu hale gelmezdi. Arkasından hala böyle nefretle bahsetmezdiniz.
Bu saatten sonra da eğer bizzat kendiniz adama bi zarar vermeyecekseniz gördüğü hiçbi zarar sizin yüzünüzden olmayacak bunu bilin. Ha o zararlar sonucu vicdani bi aydınlanma yaşar diye umuyorsanız da çok ummayın, ilk kanser örnegimi hatırlayın. Durum yine sizle ilgili değil kendisiyle ilgili olacak.
yazdim. yine yatiyorum. ben baska denizlere yelkenimk actim. hayatimdanda memnunum. sadece istiyorum vucdan azabi ceksin, mutsuz,pisman olsun. benim hayatim oyuncakmiydi. neler yasadim. neler yasattilar. bu bu kadar basit degil. ben normalinde vicdanli insanimdir. aglayan insan.gormeye dayanamam, oturur bende aglarim. ama bu cok farkli bisey. benim namusumu hice sayan bir insana oturup siirlermi yazayim. aferin mi diyeyim.Eden her türlü bulur, ancak beddua edenin de pek iyi birşey yaptığını düşünmüyorum.
Beddua çok daha kötüdür bana göre, beddua etmeyin Allah'a havale edin. Ha bu arada siz edenin bulmasını değil size tekrar geri dönmesini ister gibisiniz..
Beddua edin daha iyi gelir o zaman. Tövbe ya rabbim ya. Sanki size şiir yazın diyoruz. Lafı nerden anlıyorsanız artık bir daha birşey yazmayacağım.yazdim. yine yatiyorum. ben baska denizlere yelkenimk actim. hayatimdanda memnunum. sadece istiyorum vucdan azabi ceksin, mutsuz,pisman olsun. benim hayatim oyuncakmiydi. neler yasadim. neler yasattilar. bu bu kadar basit degil. ben normalinde vicdanli insanimdir. aglayan insan.gormeye dayanamam, oturur bende aglarim. ama bu cok farkli bisey. benim namusumu hice sayan bir insana oturup siirlermi yazayim. aferin mi diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?