edenler ettiğini bulur mu?

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
Şuan boşanmaya çalışıyorum.
Mahkemem oldu. kendi evlatları da olan koca koca adamlar başı kapalı kendince çok inançlı kadınlar, onun arkadası diye dostum diyip güleryüz gösterdiğim içime aldığım insanlar mahkemede sırf o kazansın, iki kuruş nafaka ödemesin diye çıkıp yalanları iftiraları sıraladılar. Etmediğim lafları ettiğimi söylediler yapmadığım şeyleri yaptığımı söylediler. O an yerimde zar zor oturdum tepki vermemek için.

Kendimi uzun zamandır iyi hissediyordum. Bu mahkemeden sonra tüm moralim altüst oldu yine.
Nasıl yaparlar?mahkemenin başında şereflerinin namuslarının kitaplarının üstüne yemin edip nasıl yalan konuşabilirler? Siz olsanız birisi için yapar mısınız bunu?
İnşallah ettiklerini bulurlar kendi evlatlarında yaşarlar birbir yaşadıkları her kötü olayda ahh orda o kıza haksızlık etmiştik şimdi başımıza neler geldi diye akıllarına gelir. vicdanları hiç peşlerini bırakmaz inşallah.
Kendimi günlerdir beddua etmekten alıkoyamıyorum. sürekli zihnimde beddua ediyorum hic durduramıyorum. o kadar zoruma gitti şaşırdım ve yıkıldım ki...O soğukkanlılıkla nasıl o yalanları söyleyebilirler hiç aklım almıyor. hiç mi korkmaz insan allah'tan

Son düzenleyen: Moderatör:
İnançlı olsalar bunu yapmazlardı ki,hatta bu inançla ilgili birşey değil zaten.insanlikla ilgili birşey bu.vicdanli ve durust olan hiçbir insan bunu yapamaz.kimbilir ne kadar zor sizin için tahmin edebiliyorum iftira çok kötü birşey.ama bu insanlari bir daha ne gorun ne dusunun.hayatinizdaki doğru insanlarla yeni bir hayat kurun

Öz anneme desem yapmaz ben olsam kendimi doğrularla ve kendi doğrularımla savunurdum. onlardanda bunu beklemiştim. çok şaşırdım. neye ugradığğımı şaşırdım. yerimde duramadım mahkemede.
Kadın uzaktan bir akrabası eşimin. Onun ne karına olacak ki neyine güvenip yalancı şahitlik yapıyorsun. neden yani. bumu doyuruyoki senin karnını. ne alaka. Nasıl ikna etmişler bunları. Aklım hiç almıyor. Hepsinin başına bin beteri gelsin ve birdaha hiçbirini ne göreyim ne duyayım istiyorum.

Cok uzuldum canim benim onlarin yalan konustugunu Rabbim bilmez mi. İnsallah bu dunyada cekerler acilarini . sen uzulme degmez hic biri icin kendini toparla canimsin ya imtihanin cok zor biliyorum ama sabret insallah mukafatini alacaksin .. Senin beddularin ahlarn onlara bir omur yeter ahirettede yeter

Çok zor ama bence beddua etme Allah a havale et o öle bir hakkını alırki sen bile okadarını beklemezsin...
inanınki beynim hiç susmuyor. Kendimi başka birşeye odaklamaya çalışıyorum. sonra bir anlık bile aklımdan o anlar geçtiğinde kendi aklıma mukayet olamıyorum. bende istemiyorum beddua etmek.

Birde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'

İnşallah inşallahhh

Ben ve cevrem dahil olmak uzere asla boyle bir sey yapmayiz babam icin bile yapmam yani vicdanlarinin rahat olacagini sanmiyorum Allah verir cezalarini sakin uzme kendini zor bir surec ama bitip gidecek unutacaksin yeni hayatin insallah cok guzel olur

Ben de yaşadım mahkemede bunları 9 yıl önce.

Çok üzüldüm, inancım yok ama vicdanen rahat etmeyeceğim için asla böyle bir şey yapmam.
Vicdanları onları rahat bırakmaz merak etme. Ettiklerini bulurlar umarım. Her şey senin için güzel olsun.

Böyle şeyleri açığa çıkarmanın yolu yok mu? Eşinle veya akrabalarla yazışıp sitem etsen, iftira olduğunu itiraf ettirsen? Olamıyor mu böyle şeyler?

İnşallah inşallahhh

Boşanma nedenin neydi canım?
Kim bilir belki de bu yalan dolanin içine gireli çok olmuşsundur...
Farkında olmadan...

Ve merak etme.
Keser dönüyor sap dönüyor
Gün geliyor devran dönüyor
Hiç olmaz denen şey
Başa geliyor...

Masumun ahi inan yerde kalmıyor

Birde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'
Lütfediyor haspaaammmm
Böyle ergen atarlı büyüyememiş dandik bir adamdan ve ailesinden kurtulduğuna şükret. inşallah bundan sonra çok mutlu olursun bu iftiralar onların yanına kalır mı sanıyosun iki yakaları bir araya gelmez! sen kalbini bu düşüncelerle kirletme seni mutlu eden insanlarla birlikte ol. yoluna bak canım !

Aynisini banada yaptilar yalanci sahitlik, boylesi insanlar kendilerini insan zannediyor maalesef, sirf o yalanci sahitlik yuzunden manevi tazminatimi yargitay bozup indirim istedi.. o yetmezmis gibi davayi kazandigim halde, su an hak kaybina ugruyorum avukatim tarafindan.. ama takmiyorum artik kendime yepyeni bir sayfa actim.. eden elbet ettigini bulur.. ha bugun ha yarin..

Çok üzüldüm, inancım yok ama vicdanen rahat etmeyeceğim için asla böyle bir şey yapmam.
Vicdanları onları rahat bırakmaz merak etme. Ettiklerini bulurlar umarım. Her şey senin için güzel olsun.
amin çok teşekkür ederim. inşallah o vicdan hiç peşlerini bırakmaz.
BEnde dine bağlamam normalde iyiliği kötülüğü.
Ama kadının başı maşı kapalı.iki lafından biri allah. Ne bileyim. Allahı bu kadar severken, yalancı şahitliktende korkar diye düşünmüştüm.
Böyle şeyleri açığa çıkarmanın yolu yok mu? Eşinle veya akrabalarla yazışıp sitem etsen, iftira olduğunu itiraf ettirsen? Olamıyor mu böyle şeyler?
Muhtemelen olur.
Ama bu saatten sonra bu tuzaga düşeceklerini sanmıyorum.
Benimde hiç yüreğim yok öyle bir adrenaline. Aylardır suratlarını ilk defa görüp seslerini ilk defa duymuştum mahkemede. zor geldi. bir daha katılmayacagım celselere. bana hiç iyi gelmedi.
o tuzagada düşmez o cinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…