- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Öz anneme desem yapmazİnançlı olsalar bunu yapmazlardı ki,hatta bu inançla ilgili birşey değil zaten.insanlikla ilgili birşey bu.vicdanli ve durust olan hiçbir insan bunu yapamaz.kimbilir ne kadar zor sizin için tahmin edebiliyorum iftira çok kötü birşey.ama bu insanlari bir daha ne gorun ne dusunun.hayatinizdaki doğru insanlarla yeni bir hayat kurun
inanınki beynim hiç susmuyor. Kendimi başka birşeye odaklamaya çalışıyorum. sonra bir anlık bile aklımdan o anlar geçtiğinde kendi aklıma mukayet olamıyorum. bende istemiyorum beddua etmek.Çok zor ama bence beddua etme Allah a havale et o öle bir hakkını alırki sen bile okadarını beklemezsin...
İnşallah inşallahhhCok uzuldum canim benim onlarin yalan konustugunu Rabbim bilmez mi. İnsallah bu dunyada cekerler acilarini . sen uzulme degmez hic biri icin kendini toparla canimsin ya imtihanin cok zor biliyorum ama sabret insallah mukafatini alacaksin .. Senin beddularin ahlarn onlara bir omur yeter ahirettede yeter
Sen sevme ulan ayı yazsaydınız altına.Birde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'
Ben de yaşadım mahkemede bunları 9 yıl önce.
İnşallah inşallahhh
Lütfediyor haspaaammmmBirde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'
amin çok teşekkür ederim. inşallah o vicdan hiç peşlerini bırakmaz.Çok üzüldüm, inancım yok ama vicdanen rahat etmeyeceğim için asla böyle bir şey yapmam.
Vicdanları onları rahat bırakmaz merak etme. Ettiklerini bulurlar umarım. Her şey senin için güzel olsun.
Muhtemelen olur.Böyle şeyleri açığa çıkarmanın yolu yok mu? Eşinle veya akrabalarla yazışıp sitem etsen, iftira olduğunu itiraf ettirsen? Olamıyor mu böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?