edenler ettiğini bulur mu?

merak etme kimsenin yanında kalmıyor

Olmazsin. Serefsizliklerini yuzlerine vuracaksin , sana attiklari iftiralarin hesabini soracaksin bu neden kuculmek olsun ki?

Ama dava devam ederken bulasma sakin, ben dava bitti sandiydim yazdiklarindan.

Dava bittikten sonra yuzlerine git tukur kazansan da kaybetsen de.

Yarına kalır yanına kalmaz demişler
Hesap sorulmayacak mı sanıyorsun,vicdanları onları rahat mı bırakacak zannediyosun,sana vermedikleri onlara kalan paranın onlara hayır getireceğini mi sanıyosun?
içini ferah tut,onlar kazandık zannetsin. kazanan mazlumdur hem bu dünyada hem ahirette
Allaha havale et,dua et içini ferahlatsın,mutlu günler huzurlu günler yakındadır,her kışın ardından bahar gelir elbet,onlar şu an baharı yaşıyoruz zannetsin kış yakındır onlara.

Maalesef herzaman etdigini bulduguna inanmiyorum bu dünyada ama ben ahirete de inaniyorum orada her hakkin ödeniyecegine de inaniyorum. Allah sasirtmasin ama dogrunun mazlumun yaninda durulmali hele de iftira atmak oglum icin bile iftira atabilecegimi sanmiyorum. Umarim hakkinizda hayirlisi olur

amin cok teşekkür ederim. Hayırlısı neyse o olsun. içimde cok hırs var onlara karşı ama. Önemli olanda benim onlar iyi olsa ne kötü olsa ne aslında düşününce. Ben mükafatımı alayım diye dua edeceğim artık

İnşallah inşallah vok teşekkür ederimm
Yarına kalır ama yanına kalmaz merak etmeyin.. Ona yaptıklarımızı çekiyoruz bile dedittirir rabbim

Her gece rüyamda onun annesinin suratına tükürüyorum sürekli kavga ediyorum sürekli dövüyorum. Hergün rüyalarımdalar.
Gercektede bunu yapıp rahatlayabilmek isterdim.

Her gece rüyamda onun annesinin suratına tükürüyorum sürekli kavga ediyorum sürekli dövüyorum. Hergün rüyalarımdalar.
Gercektede bunu yapıp rahatlayabilmek isterdim.
yap ne kaybedersin,mahkemede yada dışarda nerde karşılaşırsan ya da telefonla olmadı
en azından için soğur

Evet o sekilde haklisin. Ama insan da bir zaman sonra diyor nereye kadar hep susmak hep susmak insan dayanamiyor. Sonu isyan olmasinda. Size iftira atan kisiler hakkini yedi onlar düsünsün sonlarini sen degil.

bulur.

Acısı ondan çıkmazsa çocuğundan çıkar. Çocuğundan çıkmazsa onun çocuğundan çıkar. Belki dank etmez ah o kıza neler yaptık ondan böyle olduy diye ama acısı mutlaka çıkar. Öbür dünyada da hesabı sorulur.

Beddua etmeyin. Allaha havale edin..

Ben hep böyle yaptım bu yaşıma kadar, ve gördüm ki kimsenin yanına kâr kalmıyo yaptığı.

Evet o sekilde haklisin. Ama insan da bir zaman sonra diyor nereye kadar hep susmak hep susmak insan dayanamiyor. Sonu isyan olmasinda. Size iftira atan kisiler hakkini yedi onlar düsünsün sonlarini sen degil.
Aynen. Ben bana yaptıklarının karsılığını hic veremedim. Ayrılırkende cok şeyler yaptılar. Agzımı acamadım. Agladım sadece. Ailemden böyle görmüşüm . Ezilmeyi öğrenmişim. İçime cok oturuyor. Aklımdan nasıl atacagım bilmiyorum.

Canım en büyük intikam unutmak. Aklından atmaya çalıştıkça çıkmaz en güzeli akışa bırakmak yani aklına gelince başka bir iş yap ve zamanla unutacaksındır. Allah varken hiç zerre ah kalır mı? Ama en güzeli sen o kadar mutlu bir hayat kur ki kendine onların beter olması seni ilgilendirmesin bile. Allah yardimcımız olsun.

ergen gibi bide facebooka mı yazmış.
aynen. ama en azından onda hakkımın kaldıgını eşşek gibi bildiğini öğrendim

Avukatın ne dedi bu duruma? Boşanma mahkemeleri hep böyle oluyor sanırım. Nasıl cozuyorlar bu işleri bilemiyorum. Ama yalancı şahitlik yaptıkları için siz şikayetçi olabiliyor musunuz? Siz şikayet ederseniz anlattıklarının doğruluğunu onlar kanıtlamak zorunda sanırım.

Ben şahide şahitle karşılık verebiliyorum sadece. o nedenle birşey kanıtlayabilmek mümkün değil.
ve evet boşanma mahkemeleri genelde böyle geçiyormuş.
Avukatım taa en başında 'başak bunlar bunlar olacak, onlar doğruyu söylemeyecek söyleseler zaten kaybederler,yalancı şahitleride olacak, bunlara hazırmısın, güçlü kalabilecekmisin ona göre başlayalım bu işe ' dedi
Bende diyodumki hayır yapmazlar öyle şey yalan söylemezler dedim. inanmadımda. o, öngörülüydü ama.
keşke cezası olsa. belkide ceza mahkemelerinde vardır öyle bir yalancı şahide dava sonucuna göre tekrar dava açmak ama boşanmada yoktur sanmıyorum.

Hepsinide Allah ıslah etsin.
Sakinliğini korumaya devam et bence. Onlara daha fazla kaıt vermemen için en iyisi şuanda bu.
Boşandıgın gün. Yüzlerine tükür.
Allahınızdan bulun diye avaz avaz bagır. İçindekiler yüzlerine yüzlerine kus.

Yalnız burada rahibe örneği pek olmamış değilmi?onlarda kendi inançlarına göre kapaniyorlar çünkü..yani onlarınkide inanç)

aslında necip fazılla örnek verecektim sonra dizeleri tam hatırlayamadığım için böyle yazdım. islam dinine mensup olmadan kapandıkları için onları örnek vermiştim . Bu şekilde anlaşılacağımı tahmin etmemiştim :)

Canim eden fena bulur hele ki böyle bir konuda. Yalancı şahitlik etmenin gunahina bir bak icin cok rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…