- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
merak etme kimsenin yanında kalmıyorŞuan boşanmaya çalışıyorum.
Mahkemem oldu. kendi evlatları da olan koca koca adamlar başı kapalı kendince çok inançlı kadınlar, onun arkadası diye dostum diyip güleryüz gösterdiğim içime aldığım insanlar mahkemede sırf o kazansın, iki kuruş nafaka ödemesin diye çıkıp yalanları iftiraları sıraladılar. Etmediğim lafları ettiğimi söylediler yapmadığım şeyleri yaptığımı söylediler. O an yerimde zar zor oturdum tepki vermemek için.
Kendimi uzun zamandır iyi hissediyordum. Bu mahkemeden sonra tüm moralim altüst oldu yine.
Nasıl yaparlar?mahkemenin başında şereflerinin namuslarının kitaplarının üstüne yemin edip nasıl yalan konuşabilirler? Siz olsanız birisi için yapar mısınız bunu?
İnşallah ettiklerini bulurlar kendi evlatlarında yaşarlar birbir yaşadıkları her kötü olayda ahh orda o kıza haksızlık etmiştik şimdi başımıza neler geldi diye akıllarına gelir. vicdanları hiç peşlerini bırakmaz inşallah.
Kendimi günlerdir beddua etmekten alıkoyamıyorum. sürekli zihnimde beddua ediyorum hic durduramıyorum. o kadar zoruma gitti şaşırdım ve yıkıldım ki...O soğukkanlılıkla nasıl o yalanları söyleyebilirler hiç aklım almıyor. hiç mi korkmaz insan allah'tan
kendimi küçültmüş olmazmıyım.
olurda davayı kazanırlarsa? ki kazanabilirler oda bişeyler iddia ediyor ve şahitleri var,bende bişeyler iddia ediyorum ve şahitlerim var. ve hakim iki tarafıda tanımıyor.
olurda kazanırlarsa biz doğruyduk tavırlarına girip etrafa beni gömecekler
amin cok teşekkür ederim. Hayırlısı neyse o olsun. içimde cok hırs var onlara karşı ama. Önemli olanda benim onlar iyi olsa ne kötü olsa ne aslında düşününce. Ben mükafatımı alayım diye dua edeceğim artıkMaalesef herzaman etdigini bulduguna inanmiyorum bu dünyada ama ben ahirete de inaniyorum orada her hakkin ödeniyecegine de inaniyorum. Allah sasirtmasin ama dogrunun mazlumun yaninda durulmali hele de iftira atmak oglum icin bile iftira atabilecegimi sanmiyorum. Umarim hakkinizda hayirlisi olur
İnşallah inşallah vok teşekkür ederimmYarına kalır yanına kalmaz demişler
Hesap sorulmayacak mı sanıyorsun,vicdanları onları rahat mı bırakacak zannediyosun,sana vermedikleri onlara kalan paranın onlara hayır getireceğini mi sanıyosun?
içini ferah tut,onlar kazandık zannetsin. kazanan mazlumdur hem bu dünyada hem ahirette
Allaha havale et,dua et içini ferahlatsın,mutlu günler huzurlu günler yakındadır,her kışın ardından bahar gelir elbet,onlar şu an baharı yaşıyoruz zannetsin kış yakındır onlara.
Yarına kalır ama yanına kalmaz merak etmeyin.. Ona yaptıklarımızı çekiyoruz bile dedittirir rabbim
Her gece rüyamda onun annesinin suratına tükürüyorum sürekli kavga ediyorum sürekli dövüyorum. Hergün rüyalarımdalar.Olmazsin. Serefsizliklerini yuzlerine vuracaksin , sana attiklari iftiralarin hesabini soracaksin bu neden kuculmek olsun ki?
Ama dava devam ederken bulasma sakin, ben dava bitti sandiydim yazdiklarindan.
Dava bittikten sonra yuzlerine git tukur kazansan da kaybetsen de.
yap ne kaybedersin,mahkemede yada dışarda nerde karşılaşırsan ya da telefonla olmadıHer gece rüyamda onun annesinin suratına tükürüyorum sürekli kavga ediyorum sürekli dövüyorum. Hergün rüyalarımdalar.
Gercektede bunu yapıp rahatlayabilmek isterdim.
amin cok teşekkür ederim. Hayırlısı neyse o olsun. içimde cok hırs var onlara karşı ama. Önemli olanda benim onlar iyi olsa ne kötü olsa ne aslında düşününce. Ben mükafatımı alayım diye dua edeceğim artık
Şuan boşanmaya çalışıyorum.
Mahkemem oldu. kendi evlatları da olan koca koca adamlar başı kapalı kendince çok inançlı kadınlar, onun arkadası diye dostum diyip güleryüz gösterdiğim içime aldığım insanlar mahkemede sırf o kazansın, iki kuruş nafaka ödemesin diye çıkıp yalanları iftiraları sıraladılar. Etmediğim lafları ettiğimi söylediler yapmadığım şeyleri yaptığımı söylediler. O an yerimde zar zor oturdum tepki vermemek için.
Kendimi uzun zamandır iyi hissediyordum. Bu mahkemeden sonra tüm moralim altüst oldu yine.
Nasıl yaparlar?mahkemenin başında şereflerinin namuslarının kitaplarının üstüne yemin edip nasıl yalan konuşabilirler? Siz olsanız birisi için yapar mısınız bunu?
İnşallah ettiklerini bulurlar kendi evlatlarında yaşarlar birbir yaşadıkları her kötü olayda ahh orda o kıza haksızlık etmiştik şimdi başımıza neler geldi diye akıllarına gelir. vicdanları hiç peşlerini bırakmaz inşallah.
Kendimi günlerdir beddua etmekten alıkoyamıyorum. sürekli zihnimde beddua ediyorum hic durduramıyorum. o kadar zoruma gitti şaşırdım ve yıkıldım ki...O soğukkanlılıkla nasıl o yalanları söyleyebilirler hiç aklım almıyor. hiç mi korkmaz insan allah'tan
Birde aynı günün akşamında facebookuna yazmışki ' eğer bende hakkın kaldıysa sevildiğin günlere say'
Aynen. Ben bana yaptıklarının karsılığını hic veremedim. Ayrılırkende cok şeyler yaptılar. Agzımı acamadım. Agladım sadece. Ailemden böyle görmüşüm . Ezilmeyi öğrenmişim. İçime cok oturuyor. Aklımdan nasıl atacagım bilmiyorum.Evet o sekilde haklisin. Ama insan da bir zaman sonra diyor nereye kadar hep susmak hep susmak insan dayanamiyor. Sonu isyan olmasinda. Size iftira atan kisiler hakkini yedi onlar düsünsün sonlarini sen degil.
bulur.
Acısı ondan çıkmazsa çocuğundan çıkar. Çocuğundan çıkmazsa onun çocuğundan çıkar. Belki dank etmez ah o kıza neler yaptık ondan böyle olduy diye ama acısı mutlaka çıkar. Öbür dünyada da hesabı sorulur.
Beddua etmeyin. Allaha havale edin..
Ben hep böyle yaptım bu yaşıma kadar, ve gördüm ki kimsenin yanına kâr kalmıyo yaptığı.
aynen. ama en azından onda hakkımın kaldıgını eşşek gibi bildiğini öğrendimergen gibi bide facebooka mı yazmış.
Öz anneme desem yapmazben olsam kendimi doğrularla ve kendi doğrularımla savunurdum. onlardanda bunu beklemiştim. çok şaşırdım. neye ugradığğımı şaşırdım. yerimde duramadım mahkemede.
Kadın uzaktan bir akrabası eşimin. Onun ne karına olacak ki neyine güvenip yalancı şahitlik yapıyorsun. neden yani. bumu doyuruyoki senin karnını. ne alaka. Nasıl ikna etmişler bunları. Aklım hiç almıyor. Hepsinin başına bin beteri gelsin ve birdaha hiçbirini ne göreyim ne duyayım istiyorum.
Ben şahide şahitle karşılık verebiliyorum sadece. o nedenle birşey kanıtlayabilmek mümkün değil.Avukatın ne dedi bu duruma? Boşanma mahkemeleri hep böyle oluyor sanırım. Nasıl cozuyorlar bu işleri bilemiyorum. Ama yalancı şahitlik yaptıkları için siz şikayetçi olabiliyor musunuz? Siz şikayet ederseniz anlattıklarının doğruluğunu onlar kanıtlamak zorunda sanırım.
Yalnız burada rahibe örneği pek olmamış değilmi?onlarda kendi inançlarına göre kapaniyorlar çünkü..yani onlarınkide inanç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?