- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Anlamıyor.Şahitler ne derse odur.Davayı kaybettim ben.hakimler anlıyordur değilmi kim doğru kim yanlış
Boşanma davasını yalancı şahitlik yüzünden mi kaybettiniz...Anlamıyor.Şahitler ne derse odur.Davayı kaybettim ben.
İnşallah kalmaz yerde ahım. her yaşadıkları kötü olayda ben akıllarına geleyim. ona öyle yaptığımız içinmi bu durumdayız diye düşünsünler beyinlerini yesinler istiyorum.Boşanma nedenin neydi canım?
Kim bilir belki de bu yalan dolanin içine gireli çok olmuşsundur...
Farkında olmadan...
Ve merak etme.
Keser dönüyor sap dönüyor
Gün geliyor devran dönüyor
Hiç olmaz denen şey
Başa geliyor...
Masumun ahi inan yerde kalmıyor
Tazminat da alamadım.Tedbir nafakası da kesildi.Boşanma davasını yalancı şahitlik yüzünden mi kaybettiniz...
Nafaka aldınız değil mi
Sadece tazminat alamadiniz...
Böyle mi oldu
kendimi küçültmüş olmazmıyım.Çulla çaputla inanç olmaz hanımefendi hala inançlı demişsiniz bu tipler için. Kendilerini mi kandırıyorlar, artık etrafı mı kandırıyorlar nedir ya....neyse. Adam geçinip şerefsiz yalancı olan o kadar çok ki görünüşe kimse aldanmasın artık.
Ben olsam çıkardım karşılarına yalanlarını yüzlerine vurırdum yüzlerine de tükürürdüm. Sosyal medyada da yazın marifetlerini tek tek kimse bu yılanlarla arkadaşlık etmesin.
aşırı umutsuzlaştım şuan.çok üzüldümTazminat da alamadım.Tedbir nafakası da kesildi.
Sen sevme ulan ayı yazsaydınız altına.
Lütfediyor haspaaammmm
Böyle ergen atarlı büyüyememiş dandik bir adamdan ve ailesinden kurtulduğuna şükret. inşallah bundan sonra çok mutlu olursun bu iftiralar onların yanına kalır mı sanıyosun iki yakaları bir araya gelmez! sen kalbini bu düşüncelerle kirletme seni mutlu eden insanlarla birlikte ol. yoluna bak canım !
Tabiki öyle:) benim başım açık ama ben onlardan daha cok allahı seviyor ve daha cok korkuyorum belliki.testtürlü biri olarak yazıyorum bunu
Rahibelerinde başı kapalıyani her başını kapatan her bir etek bir pantolon tunik giyen dindar olmuyor. Türkiye bunu anlamanın yaşamanın en güzel ülkelerinden biri ...
Sen rabbin için sabret . Rabbin sana gönlündekini verir :) onlardan da gani gani çıkar . Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek
Lütfediyor haspaaammmm
Böyle ergen atarlı büyüyememiş dandik bir adamdan ve ailesinden kurtulduğuna şükret. inşallah bundan sonra çok mutlu olursun bu iftiralar onların yanına kalır mı sanıyosun iki yakaları bir araya gelmez! sen kalbini bu düşüncelerle kirletme seni mutlu eden insanlarla birlikte ol. yoluna bak canım !
Yalnız burada rahibe örneği pek olmamış değilmi?onlarda kendi inançlarına göre kapaniyorlar çünkü..yani onlarınkide inanç)testtürlü biri olarak yazıyorum bunu
Rahibelerinde başı kapalıyani her başını kapatan her bir etek bir pantolon tunik giyen dindar olmuyor. Türkiye bunu anlamanın yaşamanın en güzel ülkelerinden biri ...
Sen rabbin için sabret . Rabbin sana gönlündekini verir :) onlardan da gani gani çıkar . Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek
Cok haklısınız.İnanç ve ahlak çok farklı kavramlar.Ve merak etmeyin herkes ne ekerse onu biçiyor. Bir şekilde yapılan kötülük o insanların karşısına çıkacak mutlaka.
Ben bunu bizzat yaşadım.Kalbim o kadar kırılmıştı ki o an icimden geçen beddua aynen tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?