edenler ettiğini bulur mu?

Nasil ya birde yalanci sahitlikmi yaptillar.
Sen allaha havale et.
Ben kaderciyim eden bulur bazen gozunun onunde cikar ah in bazen senden uzakta ama kotuluk yapan er gec bulur cezasini.
Yerinde olsam o yalanci sahitleri araryip sorardim nerenizden uydurdunuz bunlari kac paraya sattiniz serefinizi diye.

Anlamıyor.Şahitler ne derse odur.Davayı kaybettim ben.
Boşanma davasını yalancı şahitlik yüzünden mi kaybettiniz...
Nafaka aldınız değil mi
Sadece tazminat alamadiniz...
Böyle mi oldu

İnşallah kalmaz yerde ahım. her yaşadıkları kötü olayda ben akıllarına geleyim. ona öyle yaptığımız içinmi bu durumdayız diye düşünsünler beyinlerini yesinler istiyorum.

cok uzun sürmedi evliliğim.çocuğumda yok.boşanma nedenlerimi söylemek istemyiorum burda. tanınmak istemiyorum.
o kısacık evlilik süresince insanlar neler biriktirmiş. allahtan namusuma bir iftira yok. yoksa ne babam ne annem nede ben durabilirdik. öyle kolay sıyrılamazlardı işin içinden.
benim sürekli sinir krizi geçirdiğimi etrafı kırıp döktüğümü insanlara saldırdığımı deli olduğumu. sürekli ve durduk yere eşimin ailesine ve kendisine çok ağır küfür ve hakaretler ettiğimi falan iddia ettiler şahitleri.
bu olaylardan hiçbirisi kesinlikle olmadı asla yapmadım şoka girdim.
oysaki hiç görmemiştim mesela şahitlerden iki tanesini evlendikten sonra.ama şahit olmuşlar işte bunlara:/ güya
evimde misafir ettiğim arkadaşlarının eşleri çıkmış şahitliğe diyorki bi tanesi 'başak cok donuk kız asla yakın davranmadı iyiliğimize iyilikle karşılık vermedi' :// oysaki biz can ciger kuzu sarması olmuştuk onunla. güler yüzlüğümdür çok. kimse bana donuk soğuk demedi bu güne kadar.aksine hep pozitif oldugumu falan söylerler.
daha neler neler amaaaan
yazıklar olsun diyorum başka hicbirşey diyemiyorum

Çulla çaputla inanç olmaz hanımefendi hala inançlı demişsiniz bu tipler için. Kendilerini mi kandırıyorlar, artık etrafı mı kandırıyorlar nedir ya....neyse. Adam geçinip şerefsiz yalancı olan o kadar çok ki görünüşe kimse aldanmasın artık.

Ben olsam çıkardım karşılarına yalanlarını yüzlerine vurırdum yüzlerine de tükürürdüm. Sosyal medyada da yazın marifetlerini tek tek kimse bu yılanlarla arkadaşlık etmesin.

kendimi küçültmüş olmazmıyım.
olurda davayı kazanırlarsa? ki kazanabilirler oda bişeyler iddia ediyor ve şahitleri var,bende bişeyler iddia ediyorum ve şahitlerim var. ve hakim iki tarafıda tanımıyor.
olurda kazanırlarsa biz doğruyduk tavırlarına girip etrafa beni gömecekler

Miss Cherry e katılıyorum ilkönce inançlı olmaktan ziyade o insanlar karaktersiz vicdansız ve yalancı. Yaptıklarının aynısı kendi başlarına gelmeden ölmezler umarım

Çok büyük travmaydı benim ve o zor günlerde çok yalnızdım.Hatırlıyorun onları öğrendiğim gün kuzenimi çağırmıştım sonra arkadaşımı çağırmıştım da gelmemişlerdi.
Sonra yine ayrılıklar.

testtürlü biri olarak yazıyorum bunu

Rahibelerinde başı kapalı yani her başını kapatan her bir etek bir pantolon tunik giyen dindar olmuyor. Türkiye bunu anlamanın yaşamanın en güzel ülkelerinden biri ...

Sen rabbin için sabret . Rabbin sana gönlündekini verir :) onlardan da gani gani çıkar . Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek

Sen sevme ulan ayı yazsaydınız altına.

Evet sanki buna o karar verecek.
hakkımı yiyipteo zaman şu iyiliğime sayılsın diye bir hesaplaşma yok neyazıkki çok yanlış anlamış.bir doğru bir yanlışı götürmüyor.

Tabiki öyle:) benim başım açık ama ben onlardan daha cok allahı seviyor ve daha cok korkuyorum belliki.
Ama iki lafından biri allah olan ve ibadetini eksiksiz korka korka yapan insandan yalancı şahitlik yaparkende allahtan korkmasını beklerdim ilahi adalete inanıyo olmasını beklerdim. Şaşırdım. Yanılmışım.

İnanç ve ahlak çok farklı kavramlar.Ve merak etmeyin herkes ne ekerse onu biçiyor. Bir şekilde yapılan kötülük o insanların karşısına çıkacak mutlaka.
Ben bunu bizzat yaşadım.Kalbim o kadar kırılmıştı ki o an icimden geçen beddua aynen tuttu.

yazıklar olsun ne kadar coklarmış meger

Yalnız burada rahibe örneği pek olmamış değilmi?onlarda kendi inançlarına göre kapaniyorlar çünkü..yani onlarınkide inanç)

Cok haklısınız.
İnşallah herkes ektiğini biçer. Yasattıgını yasamadan ölmez

dini acidan bakarsanizs nice kapalilar neler neler yapiyorlar sonra da allah allah diyorlar... (tovbe tovbe ). allah sizin yardimciniz olsun .... insallah ellerine ayaklarina dolanir hersey

Hayatta en korktugum seydir iftira...
Ama her ne olursa olsun dik durun. Tahmin edebiliyorum cok zor ama beddua etmemeye gayret gosterin. Zaten kimsenin ahi kimsede kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…