- Konu Sahibi nursena2011
-
onlar bana uzaklar canım, eşimin ailesi ile dip dibe yaşıyorum sayılır. Aynı ilçedeyiz. Annem yarın gelecek doğum için.Ozur dileyerek soruyorum,tamamen bilmedigimden. Anneniz-babaniz yok mu? Neden es ailesinden arasin sorsunlar diye beklenti icindesiniz anlamadim cunku.
Ben kimseden hayatta birşey beklemiyorum. Kendi kolum varsa keser yerim yoksa yemem bu kadar basit . Ona bakarsan eğer benim kv beni asla aramaz ölsem haberi olmaz . 6 aylık evliyken eşimin görevi nedeni ile evimizi kapatıp ben ailemin yanına eşim göreve gitti 5 ay sürdü tam .kv bir kere bile aramadı ya bir kere bile diyorum sana . Ne kadar az beklenti o kadar fazla mutluluk unutma
görümceniz gelip temizlik yapmadı diye mi bilendiniz bu kadar?
anlayamadım.
Birşey verme birşey bekleme çok kolay İnan . Kocam afrine gitti devlet tazminatımızı kesti cebimizde 5 kuruş kalmadı kv bir dönüpte iyi misin birşeye ihtiyacın var mı babanın evine döndün demedi bana ki benim kredisini ödediğim evimde oturuyor biz hem kredi hemde yaşadığımız şehirde kira ödüyoruz. Allah’ın her günü ben onu aradım ne salakmışım. Ramazan’da gidip onda kalmaya başladım . Sulu köfte yapmış iftarda yedirdi sahurda yedirdi 2 gün yine iftarda aynı yemeği yedirdi . Anne ne yemek yapayım dedim sessiz kaldı 3 gün yedirdi Ramazan günü aynı yemeği .Doğru diyorsun arkadaşım... Ama suç bende onlara yaptığım herşeyde. Bundan sonra sıfır beklenti ve sıfır hayal kırıklılğı. AMa belli edeceğim de bundan sonra kırıldığım herşeyi net olacağım.
Temizlikle alakası yok, arayıp sormadığı için. Kendisine birşey olsa tüm aileyi toplar. Arattırır. Yemeğine kadar yapar götürürüz kendisine. Arayıp sormadığı için kırgınım. Tabii sadece bunlar değil. Bu son damla
Birşey verme birşey bekleme çok kolay İnan . Kocam afrine gitti devlet tazminatımızı kesti cebimizde 5 kuruş kalmadı kv bir dönüpte iyi misin birşeye ihtiyacın var mı babanın evine döndün demedi bana ki benim kredisini ödediğim evimde oturuyor biz hem kredi hemde yaşadığımız şehirde kira ödüyoruz. Allah’ın her günü ben onu aradım ne salakmışım. Ramazan’da gidip onda kalmaya başladım . Sulu köfte yapmış iftarda yedirdi sahurda yedirdi 2 gün yine iftarda aynı yemeği yedirdi . Anne ne yemek yapayım dedim sessiz kaldı 3 gün yedirdi Ramazan günü aynı yemeği .
Anladimonlar bana uzaklar canım, eşimin ailesi ile dip dibe yaşıyorum sayılır. Aynı ilçedeyiz. Annem yarın gelecek doğum için.
siz yazmışsınız tüm aileyi toplar vs. hah işte sizde toplasaydınız.
ama bence sizde onlara yapmayın. ne alaka yani yemeğini yapıp götürmek.
Şimdi sulu köfte görmeye dayanamıyorum midem bulanıyor . Eşim İskenderun’a banyo yapmaya gelecekti 20 gün olmuştu afrine gireli . Cebimizde 500 tl vardı onu da bir arkadaşın hiç parası kalmamıştı bebeğine mama için ona borç vermiştik . Telefonda kv ye babamdan 1000 tl borç aldığımı lafın arasında söyledim de yolladı . Zaten hemen geri ödedik parasınıyuh..
şişim şişim şişiyorum şunları okuyunca..
El olsa insan yardm eder.sahsen komsum dogurdugunda buyuk cocuguna bakmisligm coktur oda ben elim yani komsu sonucta cok ayip etmisler.sizde onlara el gibi davraninNe kayınvalidemden ne görümcemden nede kayınpederimden güldü yüzüm... Çok şükür, eşim iyidir, iyi ki onlara çekmemiş. Yoksa hiç çekilmezdi. Çarşamba günü doğumum var, eşimin tüm ailesi biliyor, insan bir arar sorar neye ihtiyacın var diye. Kayınvalidemler neyse onların yokluğu benim için temizlik te yok mu görümcem acayip bilendim kendisine. Kendisi hasta olsun ameliyat olsun tüm aileye maddi manevi sömürür. Ama kendime bugün bir söz verdim herkese ettiği kadar değer vereceğim. Hayatıma kaynanamları asla sokmayı düşünmüyorum, görümcemin maddi manevi bizi kullanmasına izin vermeyeceğim. Ve bundan sonra ölmezsem çok açık olacağım bir nevi kendi görümcesine yaptığının aynısını yapacağım. Burnundan getireceğim haklı olduğum her konuyu , eşim için sus aman kötülük olmasın sus. Bundan sonra susarsam ne olayım.... Kötülerin iyi olmasını beklersek ooo ooo . Hepsinin Allah ıslah etsin. Benden uzak olsunlar bundan sonra...
Ne var ki insan olan insana yardım eder. Komşumuz bile hasta olsa yapar veririz insanlık adına. Ama bakıyorum kimsede insanlık kalmamış. Yani kendi yeğenini torununu taşıyan kadına da yardımcı olmayacaksa bir insan camdan aşağı atsın kendinisiz yazmışsınız tüm aileyi toplar vs. hah işte sizde toplasaydınız.
ama bence sizde onlara yapmayın. ne alaka yani yemeğini yapıp götürmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?