Ederi kadarlar....

nursena2011

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
459
74
298
İstanbul
Ne kayınvalidemden ne görümcemden nede kayınpederimden güldü yüzüm... Çok şükür, eşim iyidir, iyi ki onlara çekmemiş. Yoksa hiç çekilmezdi. Çarşamba günü doğumum var, eşimin tüm ailesi biliyor, insan bir arar sorar neye ihtiyacın var diye. Kayınvalidemler neyse onların yokluğu benim için temizlik te yok mu görümcem acayip bilendim kendisine. Kendisi hasta olsun ameliyat olsun tüm aileye maddi manevi sömürür. Ama kendime bugün bir söz verdim herkese ettiği kadar değer vereceğim. Hayatıma kaynanamları asla sokmayı düşünmüyorum, görümcemin maddi manevi bizi kullanmasına izin vermeyeceğim. Ve bundan sonra ölmezsem çok açık olacağım bir nevi kendi görümcesine yaptığının aynısını yapacağım. Burnundan getireceğim haklı olduğum her konuyu , eşim için sus aman kötülük olmasın sus. Bundan sonra susarsam ne olayım.... Kötülerin iyi olmasını beklersek ooo ooo . Hepsinin Allah ıslah etsin. Benden uzak olsunlar bundan sonra...

Ben kimseden hayatta birşey beklemiyorum. Kendi kolum varsa keser yerim yoksa yemem bu kadar basit . Ona bakarsan eğer benim kv beni asla aramaz ölsem haberi olmaz . 6 aylık evliyken eşimin görevi nedeni ile evimizi kapatıp ben ailemin yanına eşim göreve gitti 5 ay sürdü tam .kv bir kere bile aramadı ya bir kere bile diyorum sana . Ne kadar az beklenti o kadar fazla mutluluk unutma

Doğru diyorsun arkadaşım... Ama suç bende onlara yaptığım herşeyde. Bundan sonra sıfır beklenti ve sıfır hayal kırıklılğı. AMa belli edeceğim de bundan sonra kırıldığım herşeyi net olacağım.

Bende hiç sevmiyorum eşimin akrabaları kv vs. Artık hiç takmamaya başladım ne halleri varsa görsünler de

Siz diyorsunuz eşim onlar gibi değil. Siz size yapılana onlar gibi karşılık verirseniz sizin onlardan ne farkınız kalir? Bu durumda eşinizle aranız bozulmaz mı? Mesafeli olun kimseden bir şey beklemeyin. Anneniz yanınızda olacak zaten. Bebeğinize ve eşinize odaklanıp bu güzel günlerin tadını çıkarın.

görümceniz gelip temizlik yapmadı diye mi bilendiniz bu kadar?
anlayamadım.

Temizlikle alakası yok, arayıp sormadığı için. Kendisine birşey olsa tüm aileyi toplar. Arattırır. Yemeğine kadar yapar götürürüz kendisine. Arayıp sormadığı için kırgınım. Tabii sadece bunlar değil. Bu son damla

Birşey verme birşey bekleme çok kolay İnan . Kocam afrine gitti devlet tazminatımızı kesti cebimizde 5 kuruş kalmadı kv bir dönüpte iyi misin birşeye ihtiyacın var mı babanın evine döndün demedi bana ki benim kredisini ödediğim evimde oturuyor biz hem kredi hemde yaşadığımız şehirde kira ödüyoruz. Allah’ın her günü ben onu aradım ne salakmışım. Ramazan’da gidip onda kalmaya başladım . Sulu köfte yapmış iftarda yedirdi sahurda yedirdi 2 gün yine iftarda aynı yemeği yedirdi . Anne ne yemek yapayım dedim sessiz kaldı 3 gün yedirdi Ramazan günü aynı yemeği .

siz yazmışsınız tüm aileyi toplar vs. hah işte sizde toplasaydınız.
ama bence sizde onlara yapmayın. ne alaka yani yemeğini yapıp götürmek.

yuh..
şişim şişim şişiyorum şunları okuyunca..

onlar bana uzaklar canım, eşimin ailesi ile dip dibe yaşıyorum sayılır. Aynı ilçedeyiz. Annem yarın gelecek doğum için.
Anladim
Bosverin size anneniz yeter
Erkegin ailesi anca kendi ogullarina yetisebiliyor,hatta ona da yetisemeyip kendilerine cagiriyorlar cogunlukla

Ben yapamıyorum öyle... Yemeğini yaptık götürdük derken , ameliyat oldu. Kendi evinde istirahat etmek istedi. Bizde yemek yapıp götürdük kendisine... Ki benim geçirdiğim bir operasyon vardı, ondada eşimin yaptığını yiyip gittiler bizden ,,, Bundan dolayı diyorum ya artık ederleri kadar değer vereceğim. Sıfır beklenti.

yuh..
şişim şişim şişiyorum şunları okuyunca..
Şimdi sulu köfte görmeye dayanamıyorum midem bulanıyor . Eşim İskenderun’a banyo yapmaya gelecekti 20 gün olmuştu afrine gireli . Cebimizde 500 tl vardı onu da bir arkadaşın hiç parası kalmamıştı bebeğine mama için ona borç vermiştik . Telefonda kv ye babamdan 1000 tl borç aldığımı lafın arasında söyledim de yolladı . Zaten hemen geri ödedik parasını

El olsa insan yardm eder.sahsen komsum dogurdugunda buyuk cocuguna bakmisligm coktur oda ben elim yani komsu sonucta cok ayip etmisler.sizde onlara el gibi davranin

Ne var ki insan olan insana yardım eder. Komşumuz bile hasta olsa yapar veririz insanlık adına. Ama bakıyorum kimsede insanlık kalmamış. Yani kendi yeğenini torununu taşıyan kadına da yardımcı olmayacaksa bir insan camdan aşağı atsın kendini

Kimi kv her şeye burnunu sokuyor diye şikayetçi kimisi de arayıp sormuyor diye. :)
Başka hayatlara bakıp bunlari dert etmemeyi ogrenmelisiniz. Eşinizle aranızdaki iyiyse ailenizle aranız iyiyse ve anne olmak gibi çok güzel bir duyguyu tatmak uzereyseniz bırakın aramasınlar sormasinlar. Gerçekten mühim şeyler değil bunlar.. ne dertler ne problemler var bunları düşünün.

Yarın birgün çocuk doğunca çok seviyormuş gibi de yapacaklar.o kadar kıymetli olsa şimdi taşıyan anneye biraz olsun kıymet verirler. Sonuna kadar haklısın.sesini etmeyince iyi gelin demiyorlar sinsi diyorlar sesini de fazlaca çıkar

Sevgili görümcem, gece whatsaptan yazmış ayy canım... Sana yardımcı olamadım vs vs bu haftada işi varmış, bide doğum yapacağım günü sormuş cuma günü söylediğim halde Şuna kızdığım zaman bile zaman ziyanı ... Edersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…