- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi nursena2011
-
eşin iyiyse diğerleriyle uğraşmak çok saçma yine sen bilirsin.Ne kayınvalidemden ne görümcemden nede kayınpederimden güldü yüzüm... Çok şükür, eşim iyidir, iyi ki onlara çekmemiş. Yoksa hiç çekilmezdi. Çarşamba günü doğumum var, eşimin tüm ailesi biliyor, insan bir arar sorar neye ihtiyacın var diye. Kayınvalidemler neyse onların yokluğu benim için temizlik te yok mu görümcem acayip bilendim kendisine. Kendisi hasta olsun ameliyat olsun tüm aileye maddi manevi sömürür. Ama kendime bugün bir söz verdim herkese ettiği kadar değer vereceğim. Hayatıma kaynanamları asla sokmayı düşünmüyorum, görümcemin maddi manevi bizi kullanmasına izin vermeyeceğim. Ve bundan sonra ölmezsem çok açık olacağım bir nevi kendi görümcesine yaptığının aynısını yapacağım. Burnundan getireceğim haklı olduğum her konuyu , eşim için sus aman kötülük olmasın sus. Bundan sonra susarsam ne olayım.... Kötülerin iyi olmasını beklersek ooo ooo . Hepsinin Allah ıslah etsin. Benden uzak olsunlar bundan sonra...
Eşimin dedesinin doğum gününü kutladığımız da kayınvalidem sordu ne zaman doğum günün diye neredeyse üç senedir evliyim hala aylar var doğum günüm e hatırlar mı bilmem keşke hatırlamasa daha memnun olurum o gün onunla muhatap olmamak beni daha mutlu eder.Ayni tip görümceden bende de var birtane ama bizi değil eşimin ailesini sömürür en son çocuğu için abisinin eski tek kişilik bazasini alıp götürmüş yatsın diye duydum güle güle bir hal oldum:))Ne kayınvalidemden ne görümcemden nede kayınpederimden güldü yüzüm... Çok şükür, eşim iyidir, iyi ki onlara çekmemiş. Yoksa hiç çekilmezdi. Çarşamba günü doğumum var, eşimin tüm ailesi biliyor, insan bir arar sorar neye ihtiyacın var diye. Kayınvalidemler neyse onların yokluğu benim için temizlik te yok mu görümcem acayip bilendim kendisine. Kendisi hasta olsun ameliyat olsun tüm aileye maddi manevi sömürür. Ama kendime bugün bir söz verdim herkese ettiği kadar değer vereceğim. Hayatıma kaynanamları asla sokmayı düşünmüyorum, görümcemin maddi manevi bizi kullanmasına izin vermeyeceğim. Ve bundan sonra ölmezsem çok açık olacağım bir nevi kendi görümcesine yaptığının aynısını yapacağım. Burnundan getireceğim haklı olduğum her konuyu , eşim için sus aman kötülük olmasın sus. Bundan sonra susarsam ne olayım.... Kötülerin iyi olmasını beklersek ooo ooo . Hepsinin Allah ıslah etsin. Benden uzak olsunlar bundan sonra...
konu para ve temizlik olsa bu kadar önemli olmazdıParayı veriyorsun temizletiyorsun.
Canım ilkinde de, ikincisinde de evimi kendim temizledim. Kimseden bir şey beklemedim. İkincisinde çok zor geçti hamilelik sürecim reflüden ayakta duramıyor, geceleri kusuyor ve hep sol tarafıma yatıyordum. Tansiyon, açlık ve tokluk şekerlerimin ikisi de problemdi. Aç kalsam ayrı, tok olsam ayrı bir dertti. Kaburga ağrılarımdan bahsetmiyorum bile. İki eltim var iyi insanlar Allah razı olsun. Hiçbir şey beklemedim onlardan yinede. Gel desem gelirlerdi. Yardım edecek birisi varsa eşim vardı çünkü. Elinden geldiğince de yaptı sağolsun. Son ayım ramazana denk geldi ve temizliğe gelen işini iyi yapan ve güvendiğim bir ablam vardı. İstersen geleyim dedi ama 56 yaşında oruç tutuyor çağırmadım. Doğumuma neredeyse 10 gün falan var. Eşim işten geldi, süpürdü, sildi toz aldı. Doğum olacağını hissetmişim gibi hayatında bir defa cam silmiş ben kalktım cam sildim. Temizlik şirketlerinden daha önce tecrübem olduğu için çağırmadım. Arefe gününden bir gün önce kontrole diye gittim, yatışımı verdi doktorum. Eşimi aradım gelme kesinleşince seni haberdar edeceğim dedim. Annemi aradım oturmuş baklava açıyor, nasıl kalkıp geleyim şimdi dedi. Hak da verdim. Eltilerimi aradım, biri gelip büyük kızımı almayı teklif etti, diğeri çalışıyor kesinleşince haber ver dedi. Biri kızıma baktı, diğeri iki gece yanımda kaldı bayram sabahı da ablam geldi.konu para ve temizlik olsa bu kadar önemli olmazdı
Arkadaşım konu temizlik değil ki :) arayıp sormamaları. Çok şükür karı koca çalışıyoruz, üstesinden gelecek durumdayızCanım ilkinde de, ikincisinde de evimi kendim temizledim. Kimseden bir şey beklemedim. İkincisinde çok zor geçti hamilelik sürecim reflüden ayakta duramıyor, geceleri kusuyor ve hep sol tarafıma yatıyordum. Tansiyon, açlık ve tokluk şekerlerimin ikisi de problemdi. Aç kalsam ayrı, tok olsam ayrı bir dertti. Kaburga ağrılarımdan bahsetmiyorum bile. İki eltim var iyi insanlar Allah razı olsun. Hiçbir şey beklemedim onlardan yinede. Gel desem gelirlerdi. Yardım edecek birisi varsa eşim vardı çünkü. Elinden geldiğince de yaptı sağolsun. Son ayım ramazana denk geldi ve temizliğe gelen işini iyi yapan ve güvendiğim bir ablam vardı. İstersen geleyim dedi ama 56 yaşında oruç tutuyor çağırmadım. Doğumuma neredeyse 10 gün falan var. Eşim işten geldi, süpürdü, sildi toz aldı. Doğum olacağını hissetmişim gibi hayatında bir defa cam silmiş ben kalktım cam sildim. Temizlik şirketlerinden daha önce tecrübem olduğu için çağırmadım. Arefe gününden bir gün önce kontrole diye gittim, yatışımı verdi doktorum. Eşimi aradım gelme kesinleşince seni haberdar edeceğim dedim. Annemi aradım oturmuş baklava açıyor, nasıl kalkıp geleyim şimdi dedi. Hak da verdim. Eltilerimi aradım, biri gelip büyük kızımı almayı teklif etti, diğeri çalışıyor kesinleşince haber ver dedi. Biri kızıma baktı, diğeri iki gece yanımda kaldı bayram sabahı da ablam geldi.
Benim yapım bu. Yapabileceğim şeyi kimseye yaptırmak istemem. Eltimle aramızda bir temizlik muhabbeti geçti geleyim dedi, kabul etmedim. Ben söylemesem kadın nereden bilecek benim derdimi. Üç tane çocuğu var zaten onlara mı yetişsin bana mı?
Alınacak darılacak ve gücenecek bir şey yok. Dur bakalım bir doğum yaptığında nasıl olacak? Belki gelip yemeğini de yapacak, temizliğe de yardım edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?