TeşekkürlerGecen sene tayin isteme durumumuz vardı, yazmadan önce gidelim bi bakalım dedik ama ben çok beğenmedim edremiti. Çok kötü kokuyordu bilmiyorum neden, evleri abartı pahalı değildi heryerle aynıydı ama icime sinmediği icin yazmadı eşim. Inşallah siz seversiniz hayırlı olsun
AyvacıkNeresindensiniz sakıncası yoksa merak ettim
Hangi ilden gideceksiniz Balıkesir’eYa ne çok sevilen bi yermiş burası
Umarım bende çok severim !
Bide istediğim gibi güzel ev bulabilirsem inş.
Ne severim oralarıAyvacık
ben deBen aşığım oralara ya
Selamlar ❤ Bu sene oralara gelmeyi cok istedim ama mumkun gorunmuyor. Insallah seneyeEdremit merkezi bilmem ama Altınoluk, Akçay, Güre gayet yaşanılabilir yerler , umarim mutlu olursunuz
Bu arada ne çok komşum varmışLess-is-More abet Assos'dan selam ederim
Ah AssosEdremit merkezi bilmem ama Altınoluk, Akçay, Güre gayet yaşanılabilir yerler , umarim mutlu olursunuz
Yeşekkürler:)hayırlı olsun
Onun için istedim tayinBoşverin kirayı, güzelliklerin tadını çıkarın...
yani arabayla 15 dk otobüsle yarım saat kadar yakın (otobüse yürüme bekleme vs dahil). ayrıca o yöne giden bol miktarda dolmuş da varNe kadar yakın biliomusunuz mesafeyi?
Sizin adiniza cok sevindim kara deluk karabuktten kurtulmussunuzKarabük safranbolu
Yeşekkürler:)
Canakkale Merkezden de selam o zamanEdremit merkezi bilmem ama Altınoluk, Akçay, Güre gayet yaşanılabilir yerler , umarim mutlu olursunuz
edremit otogarın arkasındaki güzel siteler ya malesef mahallle adını bilmiyorum.Otogarın orası dediğiniz yer hangi mahalle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?