Efkar bastı

mugehatun seninki daha iyi bence ama davulun sesi uzaktan hoş demişler. Sanırım ikimizinki de iyi değil. Zaten insan zıttına aşık olurmuş bende zıttıma aşık oldum ondan oluyo hep

Tatlimm yaaa senin su arkadaslarin da var ya
Sen hele bi de bakiyim bu adam haftanin kac gunu nereye gider? Kac gin seninle gezer? Isten/faaliyetten kacta gelir? Boyle cok sosyal cok sosyal diyorsun da acaba sen cok evcimensin de sana mi cok geliyor yoksa gercekten cok mu?

Ozel degilse tabi, cevap vermemek istersen anlarim

Yok canım özel değil :) artık özelimi var her şeyimi anlatıyorum Ay umarım bir tanıdığım okumuyodur buraları
ben bıraksam hiç ses etmesem haftanın her akşamı saat 8-9 da gelir. Ondada yorgun argın gelip yemek yer sızar.
Fazlasıyla spor yapıyor, tenis, futbol, tırmanış, ok. Bu yüzden sporcu arkadaşlarıyla beraber genelde. Haftasonları da illa ki yine maç yapar ok için klup var bir tane oraya gider illa ki, turnuvalara hazırlanıyolar. Tenis içinde turnuvalara katılıyor. Bir akşam illaki derneğine gider, akşam olmazsa haftasonu. İhmal edemez. Haftasonumuzun bir akşamı annelerine rezervli zaten o şaşmaz. Böyle yani, bir de son 6 aydır her hafta şehir dışına çıkıyor iş için. oh mis.

Beynim yandi
Sen kocana kizma aci bence nasi yasiyor bu adam yaa insan hic mi yorulmaz hic mi usenmez
Bence bu konuyu konusmak icin ciddi bir ortam hazirla ve ona da soyle ciddi bir sikintiniz oldugunu ve bunu konusmaniz gerektigini. Oturup ortak bir noktaya getirmeye calisin aliskanlik ve beklentilerinizi. Bence cozum yoluna girmeye calismadan direk bosanma fikirleriyle zihnini bulandirma. Sonucta sen bu konuda pek ses etmemissin bu zamana kadar, ona ayak uydurmaya calismissin, onun anlamasini beklemissin bence esas sorun iletisimsizliginiz. Nerden biliyorsun konustugunda belki durumlar cok daha iyiye gidecek?
Denemeden bilemezsin
Estrafindaki felaket tellallari yuzunden iyice kafana yerlesmis bosanma ihtimali, at kafandan hemen

Kiz muge hatun sen bendensin he
Benim esimde yogun calisir eve gelirse sızar
Zaten haftanin 2 veya 3 gunu kaveye gider
Pazar gunleri annesindeyiz yada sulale boyu piknikte
Birlikte yemege gideriz yer kalkariz
Sir kupu gibi adam gizli ajan
Ama seviyorum ya Allah yoklugunu gostermesin
Bizimde paylasimlarimiz cok az napalim alistim ben baya bebek olunca dahada aramam gibi

Allahım sen koru acaba bnm gibi bi üye kk varmı yahu bdvdeki konuların hepsindn hayatında olurmu yaa bir insanın birgün ben bdv de konu açarsm varya beni daşlarlaar mugehatun cnm bence artıları eksisindn fazlaysa sıkma canını fazla, evlilk fedakarlıkdır biraz kendindn ödün vermekdr. Konularınn bazılarını biliyorm sorunun büyük değil çünkü adam insaflı yinede merhametsiz değil ve düzelebilecek tipten bence konuşarak değişilebilir biraz çaba ve sabır. Ama kesin onu düşünmesini bekleme zira bu mümkün değil.

Müge madem ev tek başına yaşıyorsun , kocan sürekli tek başına geziyor. Kocanın senle alakası yokki ya bi sorsana kocana neden evlilik yaptı. Kocan geziyo , tozuyo sen de evde onun bakıcılığını yapıyorsun farkındamısın . Böyle karı - koca olmaz canım . Ayrı dünyalarda yaşıyosunuz . Madem tek başına dört duvarda oturacaktın yapayanlız en azından ailenle yaşa böyle koca bilemedim sen cok mutsuzsun kocanla , kocan kendine bi dünya kurmuş ve o dünyada sana bi küçücük yer vermiyor. Bence kocan seni hiç umursamıyor özür dilerim ama böyle hissediyorum . Cocuk meselesi noldu ? Gitti mi dr? Son durum ne ?

nerede su an ? ama kacamak cevap verme ?

haha :) Valla bende şaşırıyorum, nasıl yetiyor enerjisi.
Ben çok konuştum da cırlayıp çingenlik yapmadım. Artık onu yapmam lazım bir masaya yumruğumu vurmam lazım.
Yine kar etmezse en son çare dediğin gibi boşanmaı düşünmeliyim arkadaşım.. haklısın.
Ay çok tşk ederim, yorumların için <3

Mügüş gay arkadaşı mı var ? Sorması ayıp sizin durumlar nasıl ? Kaç günde bir oluyor, istek durumu ne filan ? Ben de huylandım sanki

evet canım :) Ya üniden arkadaşı bende çocuğu tanıyorum. Kız ne bileyim iyi gibi, haftada iki üç? az mı :)

is icabı esim 9 dan once evde olmuyor bu bile cok can sıkıcı ama onun dısında gezmeye kalkasa sinirlenirim..ben onun annesi babası degilimki esiyim sorumlulugu var tamam cıksın arada arkadaslarıyla takılsın no problem ama bunu beni rahatsız edecek boyuta getiriyorsa ne evlendin be uyuz derim

Ne demek her zaman
Bi cirkefe bagla o zaman bakalim tepkisi ne olacak

Bu tempoda 2-3 e firsati oluyorsa hic ses etme bence

Aaa yoo gayet iyi boşama kız bu adamı. Onu bulamayanlar var

Ay bizde de bebiş olsa aramam mı daha çok mu ararım bilemiyorum :)
Sen takmıyosan ne iyi oh.. huzurunuz bol olsun <3

Cocuk meselesi duruyor oyle. Sen istemedikçe ben çocuk yapmıycam dedım en son.
O da bu pazartesı ye randevu almış, beraber gıdelım dedı. Bu da bir gelişmedir dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…