Sizi sevmiyor gibi...
Hatta gay arkadasi var yazmissiniz..yani bilemem..
Seven insan sevdiginin etrafinda döner...gözü baska birseyi görmez en azindan ilk zamanlar..sizin ilk yillariniz da böyleymis sanirim
Teşekkür ederim. Umarım senin sorunun da hallolur, mutlu mesut devam edersinizHiç korkma, evlilik parmak izi gibi, herkesin kendine has. O yüzden duyduğun gördüğün seni etkilemesin. Elbette belli dinamikler değişmiyor herkeste aynı ama özelde herkesin evliliği farklı.
İnşallah sizinkisi çok güzel olur, böyle sıkıntılar yaşamazsınız
Yorumları pek okuyamadım ama o çok geziyormuş sen niye gezmiyorsun? Sevmiyormusun yada izin vermiyor falan mı yani beraber de gezmiyorsunuz heralde
Bence kocanın peşinden git neden evde duracaksın ki çocuk yok birlikte gezin durun işte.
Her zaman oyle olmuyor be yavrum :/
Her zaman oyle olmuyor be yavrum :/
Sizin görüşünüz saygı duyarım ama neden öyle olsun ki gaylar anormal varlıklar mı tabiki arkadaş olunur gezilşr tozulur. Sırf gay arkadaşı var diye adama gay demek bilemiyorum..Müge aklını bulandırmak istemem ama bu gay arkadaşı okuyunca hiç iyi şeyler gelmedi aklıma.
Evde durmuyo çocuk yapmıyo gay arkadaş var. Dışarıya göstermelik yapılmış evliliklerden olmasın acaba dedim ?
Zira normal bi erkej gaylerle birlikte takılmaz hem nefret eder hem adı çıkmasın ister.
Selam canlarım,
Yine yalnızım, efkarlandım gece gece. Bir cigaram olsaydıda tüttürseydim. Olanlar varsa benim yerime içiversin.
Bu gün bir arkadaşım aradı, müge dedi seni kötü gördüm rüyamda, iyi misin? İyiyim dedim hayır olsun inşallah.. İçimi de kapladı bir sıkıntı. O saat oldu bu saat.
Keyfim gitti. Yalnızlık bir yandan, kaygılarım, isteklerim, istemediklerim...
Ben boşansam mı bu adamdan?
İnsan kocası çok gezip eğleniyor diye boşanır mı, böyle bir sebep boşanmaya yeter mi?
Kimse benim gibi yalnız kalmadı mı? Kaldıysa naptınız siz?
Az çok bildiniz artık beni.
Abartıyor muyum ben?
Müge aklını bulandırmak istemem ama bu gay arkadaşı okuyunca hiç iyi şeyler gelmedi aklıma.
Evde durmuyo çocuk yapmıyo gay arkadaş var. Dışarıya göstermelik yapılmış evliliklerden olmasın acaba dedim ?
Zira normal bi erkej gaylerle birlikte takılmaz hem nefret eder hem adı çıkmasın ister.
her zaman olmasada çoğu zaman olmalu engel ne neden gitmiyorsun esinle ki?
Yav hakkatten ne dandik arkadaşların var senin yav Mügişim.Felaket tellalı,yürek daraltıcıları mübarekler.
Kocanı bilmem de arkadaşlarından boşanma zamanın gelmiş
uzaktan bakınca çok mutlu bi evliliğiniz olduğunu düşünmüştüm.
tek sorun gereksiz sosyalliğimi?
Ben senin eşine çok kızamadım.
Senin planlarına uyum sağlıyor olması da bir şey emin ol.
O kadar bencil adamlar var ki gezer, tozar, arkadaşlarına her daim uçarak koşarlar.
Ama karısı hadi dese off puff yorgunum olur.
Utanmaz çok böyle valla.
Bence sen bu durumu değiştirebilirsin.
Yerinde olsam haftada bir ya da iki gün arkadaşlarımızla özgür takılma hakkımız var.
Bunu istediğin günlere al.
Onun dışında plan yapmayı düşünme bile birlikte bir şeyler yapmalıyız derim.
Böyle bir düzen sizin sorunu çözebilir.
Boşanmalık bir konu değil bence.
Tek sorununuz buysa tabi..
Bende tek başıma gezip tozcam bundan sonra an..... satiim
yollasa da ya kavga ederek yollar ya da bik bik her saniye ararSeninkide tek yollamıyor mu yoksa :)
Haklısın ben hadi desem yok demez, vicdan yapıyor genelde beni yalnız bıraktığı için :)
Tek sorunumuz bu şimdilik.. Bir ayar çekicez artık, ne bileyim ben hiç müdahale etmek istemedim istedim ki kendi ayar çeksin ben müdahale edersem mutsuz olurmuş gibi geldi, kendi yapması gerekeni yapsın istedim ama erkek milleti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?