Efkar bastı

Hiç korkma, evlilik parmak izi gibi, herkesin kendine has. O yüzden duyduğun gördüğün seni etkilemesin. Elbette belli dinamikler değişmiyor herkeste aynı ama özelde herkesin evliliği farklı.
İnşallah sizinkisi çok güzel olur, böyle sıkıntılar yaşamazsınız:KK200:
Teşekkür ederim. Umarım senin sorunun da hallolur, mutlu mesut devam edersiniz :KK200:

Yorumları pek okuyamadım ama o çok geziyormuş sen niye gezmiyorsun? Sevmiyormusun yada izin vermiyor falan mı yani beraber de gezmiyorsunuz heralde

Bende geziyorum beraber de geziyoruz ama o gezmiyor spora ve dernege gidiyor cokca. O yuzden her maca yada dernege beraber gidemiyoruz zaten ben sevmiyorum gitmeyi

Her zaman oyle olmuyor be yavrum :/

Müge aklını bulandırmak istemem ama bu gay arkadaşı okuyunca hiç iyi şeyler gelmedi aklıma.

Evde durmuyo çocuk yapmıyo gay arkadaş var. Dışarıya göstermelik yapılmış evliliklerden olmasın acaba dedim ?

Zira normal bi erkej gaylerle birlikte takılmaz hem nefret eder hem adı çıkmasın ister.

Müge aklını bulandırmak istemem ama bu gay arkadaşı okuyunca hiç iyi şeyler gelmedi aklıma.

Evde durmuyo çocuk yapmıyo gay arkadaş var. Dışarıya göstermelik yapılmış evliliklerden olmasın acaba dedim ?

Zira normal bi erkej gaylerle birlikte takılmaz hem nefret eder hem adı çıkmasın ister.
Sizin görüşünüz saygı duyarım ama neden öyle olsun ki gaylar anormal varlıklar mı tabiki arkadaş olunur gezilşr tozulur. Sırf gay arkadaşı var diye adama gay demek bilemiyorum..

Aynı öküzden bende de var, bir ara yazarım belki. Çok da seviyorum, çok da kızıyorum. Evde kendi kendime düşünürken bazen bir avuç suda boğasım geliyor. Akşam gelince seviyorum yine :KK53:Sen de çok kafa, çok sevecen bir eşsin anladığım kadarıyla. Bana bu gelgitleri yaşattığı için affetmiyorum ben eşimi. Çok kızgınım romantizmi bir yana bırakırsam. Ama eve gelmemesinden çok, ben tam kendime ait bir kariyer başarı elde edecekken engel olup evde kalmama sebep olduğu ve sonrasında da kendini spora vurduğu için. Eş dosta hem iş, hem çocuk neden olmadı sorusunu devamlı cevaplaymak zorunda bıraktığı için. Yoksa onun hayatı yanında, benim de kendi hayatım olsaydı sorun etmezdim hiç. Bhnim bu sene kafa terelelli :rolleyes: Bu halimle eve gelmemesini istediğim de bir gerçek, seneye daha başka gelişmelerle, biraz daha iyi hissedersem evde daha huzurlu olabiliriz inşallah.

Yav hakkatten ne dandik arkadaşların var senin yav Mügişim.Felaket tellalı,yürek daraltıcıları mübarekler.
Kocanı bilmem de arkadaşlarından boşanma zamanın gelmiş

Selam canlarım,
Yine yalnızım, efkarlandım gece gece. Bir cigaram olsaydıda tüttürseydim. Olanlar varsa benim yerime içiversin.
Bu gün bir arkadaşım aradı, müge dedi seni kötü gördüm rüyamda, iyi misin? İyiyim dedim hayır olsun inşallah.. İçimi de kapladı bir sıkıntı. O saat oldu bu saat.
Keyfim gitti. Yalnızlık bir yandan, kaygılarım, isteklerim, istemediklerim...
Ben boşansam mı bu adamdan?
İnsan kocası çok gezip eğleniyor diye boşanır mı, böyle bir sebep boşanmaya yeter mi?
Kimse benim gibi yalnız kalmadı mı? Kaldıysa naptınız siz?
Az çok bildiniz artık beni.
Abartıyor muyum ben?

uzaktan bakınca çok mutlu bi evliliğiniz olduğunu düşünmüştüm.
tek sorun gereksiz sosyalliğimi?

Ben senin eşine çok kızamadım.
Senin planlarına uyum sağlıyor olması da bir şey emin ol.

O kadar bencil adamlar var ki gezer, tozar, arkadaşlarına her daim uçarak koşarlar.
Ama karısı hadi dese off puff yorgunum olur.

Utanmaz çok böyle valla.

Bence sen bu durumu değiştirebilirsin.

Yerinde olsam haftada bir ya da iki gün arkadaşlarımızla özgür takılma hakkımız var.
Bunu istediğin günlere al.
Onun dışında plan yapmayı düşünme bile birlikte bir şeyler yapmalıyız derim.

Böyle bir düzen sizin sorunu çözebilir.

Boşanmalık bir konu değil bence.
Tek sorununuz buysa tabi..

Yok bebişim ya ben geyik yaptım :)
Yani herhalde gay olsa anlardım galiba :D
Çocuğu bende tanıyorum, üniden arkadaşıydı çocuk üniden sonra zaten yaşamaya başladı ilişkilerini de. Hani öyle ortamlara girmiyor arkadaş edinmek için yeni arkadaşı olsa hani acaba mı derim de.

Ben senin eşine çok kızamadım.
Senin planlarına uyum sağlıyor olması da bir şey emin ol.

O kadar bencil adamlar var ki gezer, tozar, arkadaşlarına her daim uçarak koşarlar.
Ama karısı hadi dese off puff yorgunum olur.

Utanmaz çok böyle valla.

Bence sen bu durumu değiştirebilirsin.

Yerinde olsam haftada bir ya da iki gün arkadaşlarımızla özgür takılma hakkımız var.
Bunu istediğin günlere al.
Onun dışında plan yapmayı düşünme bile birlikte bir şeyler yapmalıyız derim.

Böyle bir düzen sizin sorunu çözebilir.

Boşanmalık bir konu değil bence.
Tek sorununuz buysa tabi..

Haklısın ben hadi desem yok demez, vicdan yapıyor genelde beni yalnız bıraktığı için :)
Tek sorunumuz bu şimdilik.. Bir ayar çekicez artık, ne bileyim ben hiç müdahale etmek istemedim istedim ki kendi ayar çeksin ben müdahale edersem mutsuz olurmuş gibi geldi, kendi yapması gerekeni yapsın istedim ama erkek milleti işte.

Haklısın ben hadi desem yok demez, vicdan yapıyor genelde beni yalnız bıraktığı için :)
Tek sorunumuz bu şimdilik.. Bir ayar çekicez artık, ne bileyim ben hiç müdahale etmek istemedim istedim ki kendi ayar çeksin ben müdahale edersem mutsuz olurmuş gibi geldi, kendi yapması gerekeni yapsın istedim ama erkek milleti işte.

Güzellikle kendine ayar çeken erkek var mıdır?
Pek sanmam :)
Kuş beyinlerine vura vura anlıyorlar genelde :S

Back
X