Efkar bastı

Şehir dışında :) neden kaçamak cevap vereyim kız :)
vallahi benim eşim yazın gemilerde süvari (1.kaptandır) kışın denizcilik okulunda eğitmendir. işi geregi yurtdışna gider gelir. canı sıkılır arkadaşları ile (vize kolay aldıkları için) ingiltere veya yunanistana giderler. benim ki sosyalin dibidir. bende kısmi asosyalimdir.
hiç geziyor diye boşanamak istemedim. evlendigimizde ve flort ederken hepp denizdeydi.5-6 ay bekledim.

vallahi benim eşim yazın gemilerde süvari (1.kaptandır) kışın denizcilik okulunda eğitmendir. işi geregi yurtdışna gider gelir. canı sıkılır arkadaşları ile (vize kolay aldıkları için) ingiltere veya yunanistana giderler. benim ki sosyalin dibidir. bende kısmi asosyalimdir.
hiç geziyor diye boşanamak istemedim. evlendigimizde ve flort ederken hepp denizdeydi.5-6 ay bekledim.

e senınkının ısı oymus sen ıstesende ıstemesende o hayatı yasayacaksın ama benımkı normal ısı olan bır adam.
Benımkı de denızcı olsaydı bende o hayatı bastan bılır goze alırdım. Sımdı olmuyor yani

Ay bizde de bebiş olsa aramam mı daha çok mu ararım bilemiyorum :)
Sen takmıyosan ne iyi oh.. huzurunuz bol olsun <3

Cocuk meselesi duruyor oyle. Sen istemedikçe ben çocuk yapmıycam dedım en son.
O da bu pazartesı ye randevu almış, beraber gıdelım dedı. Bu da bir gelişmedir dimi :)
Evet tabiki gelişme sevindîm senin adına cocuguna ilgili bi baba olabilir mi ? Bunlarıda düşün cok önemli şeyler cocuk olumca hiç bişe düzelmiyor cünkü

e senınkının ısı oymus sen ıstesende ıstemesende o hayatı yasayacaksın ama benımkı normal ısı olan bır adam.
Benımkı de denızcı olsaydı bende o hayatı bastan bılır goze alırdım. Sımdı olmuyor yani
Eskiden daha çok drnize çıkardı. Karada olduğu vakitler bodrum durmaz. Her akşam bur yerde eglencee olsa kosarak gider. Sporu hobisi bitmez. Benim sevdiğimi o sevmez . Onun kini ben. Ayrı da takılarıx birlikte de..duruma göre değişiyor.

Ay bizde de bebiş olsa aramam mı daha çok mu ararım bilemiyorum :)
Sen takmıyosan ne iyi oh.. huzurunuz bol olsun
QUOTE]
Ay cnm taksam nolcak ayni tas ayni hamam
Napayim alistim
Bende isterdim kocam gelsin beraber vakit gecirelim
Ay adamin icinde yok
Ins tez vakitte Allah sizede bebis nasip etsin cnmmm

Yok bebişim ya ben geyik yaptım :)
Yani herhalde gay olsa anlardım galiba :KK70:
Çocuğu bende tanıyorum, üniden arkadaşıydı çocuk üniden sonra zaten yaşamaya başladı ilişkilerini de. Hani öyle ortamlara girmiyor arkadaş edinmek için yeni arkadaşı olsa hani acaba mı derim de.

Tamam ozaman :)

canım sen konuşucaktın eşinle hala konuşamadın mı ?

Sizin görüşünüz saygı duyarım ama neden öyle olsun ki gaylar anormal varlıklar mı tabiki arkadaş olunur gezilşr tozulur. Sırf gay arkadaşı var diye adama gay demek bilemiyorum..

Homofobik değilim. Cinsel tercihlere saygım var.

Sadece erkeklerin gay arkadaşlarını gay olduğunu öğrendikten sonra sildiğini çok şahit olduğum

ve artık biseksüel yada gaylerin dışarıya göstermelik evlilik yaptıklarına çok şahit olduğum için bi ihtimal olarak söyledim.

Banada efkar bastı ama gece gece değil, bildiğin sabah sabah bastı. Ben sigara kullanmıyorum kullananlar bir sigara da benim için tüttürsün... :KK14: Mügehatuncum neden eşinle beraber gezmiyorsunuz ?

müge hemen hemen her yorumunu okudum konuya hakimim:sampiyon:
coğu akşam eşim 11 den önce gelmıyor eve iş sebebiyle yalnızlıgın ne oldugunu iyi bilirim anlıcağın bende senin gibi çalışmıyorum çok can sıkıcı olabiliyor
eşinin sana yaşattıkları için boşan diyemem ama eşin çok bencil be.
karşına alıp konuştugunda ne diyor acıklaması ne en azından hobilerinin bir ikisini hayatından çıkarması gerek bu böyle olmaz:KK34:

müge hemen hemen her yorumunu okudum konuya hakimim:sampiyon:
coğu akşam eşim 11 den önce gelmıyor eve iş sebebiyle yalnızlıgın ne oldugunu iyi bilirim anlıcağın bende senin gibi çalışmıyorum çok can sıkıcı olabiliyor
eşinin sana yaşattıkları için boşan diyemem ama eşin çok bencil be.
karşına alıp konuştugunda ne diyor acıklaması ne en azından hobilerinin bir ikisini hayatından çıkarması gerek bu böyle olmaz:KK34:

Valla canım karşıma alıp konuştuğumda haklısın diyor, bir iki gün dikkat ediyor sonra tekrar eskiye dönüyor. Hafta sonu mesela evde oturacaktı, pazar sabahına maç ayarlayıp bana söylememiş. Sabah beni uykumdan uyandırıp ben maça gidiyorum uyanana kadar sen gelirim dedi ve gitti....
Bencil, öküz ve değişmeyecek..
Ya ben değişeceğim ya boşanacağım artık başka çare gelmiyor aklıma.

Back
X