Efkargecesi

Şuan için mutlu şeyler yazmayacağım, mutlu değilim çünkü :)
Mutlu olduğumda buralara uğramam, malum "bir derdim var " :) Munem kovalar valla :)

Sigara ne yaa kadeh kaldiricam dur :)

Aci cekiyorsun
Belli ki biraz daha cekeceksin
Bari hakkini ver
Icine atmandan daha saglikli.

Acınacak hal diye tasvir etmesek bile cok kötü haldeler. Inelemez aglamalar acıdan kivranmalar.. Üstelik hepsi de hayatlarının baharında, çoğu zaman gönüllerince canlarının cektigi şeyleri bile yiyemiyorlar..

Sosyal sorumluluk projelerine katil bence müge abla, cocuk esirgeme kurumu huzur evleri vs vs.. belki de hayvan beslemelerine..

Kariyer için ise daha ciddi kurslara git bence. Yabancı dil gibi meslek gibi diksiyon gibi gibi..

Iyi bir spor merkezine yazıl ayrıca, spor yapmak cok eglenceli. Biraz yemene de dikkat etsen kilonu verirsin rahat rahat. Ben tek başıma gittigim spor merkezlerinde de çok eglenmistim. Hatta baya eglenmistim. Bence kardiyo icerikli bir kursa kaydettir kendini. Hayatının değerli oldugunu farket artık. Tamam hepimiz üzüldüj ettik senin icin ama bence bu kadar kendini ezikleme( özür dilerim bu tabir icin ama baska söyliyecek kelime bulamadım). Nedir yani babanı gururlandırman çok mu önemli? Hadi diyelim ki önemli, cok mu geç artık? Harekete gecmek icin neyi bekliyosun ki, sevdigin şeylere yönel artık.

Gerekirse başka sehirden is basvuruları yap, imkansız bir seyden bahsetmiyorum degil mi? Sinir krizine bakar "yeter bu sehir bana iyi gelmiyor yapamiyorum burda" vs vs..

Mutlu olduğumda buralara uğramam, malum "bir derdim var " :) Munem kovalar valla :)

Olmayacak diye koşullansanız kendinizi olmaz zaten, bu kadar negatif olmayın

Bence yuklenmeyelim muge ye ne de olsa sevdiği adamdan çocuk yapmaya çalışırken bir sürü uğraş vermişken aldatildi..üstüne adam o kızla evlendi ...üstüne bir de bir zamanlar sevdiği adamın yeni karısı belki de mugeyle evliyken hamile kaldı şu an zaten hamile ....Her insanın bir derdi var, her insanın ruh hali herkes gibi degil, kimi guler gecer kiminde geçmez ...kimimizin yok ki böyle zamanları o zaman benim de aklıma gelir hastalar, ölümler ,acılar ama öyle bir an gelir ki ruh halin kaldıramaz ve dibe batar bu da öyle birşey .anlayışla karşılayalim bence.

ne demisler 'dogdugunda bu dert seninlemiydi? öldügünde bu dert seninle olacakmi?'
birde 'dert misafirdir agirla gitsin' :)

siz siirlerden, sözlerden gidince yazayim didim

bunlarda gecici elbet, suan dile getirip bir nebze ferahlamistirsiniz. siz kendinize saygi duymazsaniz önemsemezseniz kimseden bunu bekleyemezseniz, önce kendinizi sevin bence ve bir aynaya bakin bu halinizi kendinize yakistiriyormusunuz? hayirsa kalkip birseyler yapin, evetse derdiniz yok halinizden memnunsunuz demekki.

bir de şey keyif almadığın şeye devam etmek ruhu öldürüyor 3 sene keyif almadığım her ders sonunda ağladığım bir bölümü zorunluluktan okudum oradan biliyorum imkanın varken keyif alabileceğin şeyler öğren sonrada onları yap

Onlar acınacak haldeler
Ben acıyorum mesela

Karısını aldatacak kadar karaktersiz bir herif olduğu için erkeğe acıyorum.

Evli olduğunu bile bile bi erkekle beraber olan, üstelik evlenmeden hamile kalan kadının şerefsizliğine acıyorum.

Ve doğacak çocuklarına acıyorum, böyle 2 karaktersiz ebeveynleri olacağı için. Bir değil ikisi birden.

Kadına acıyorum, çünkü herif onu da aldatacak. Mayasında var çünkü, Sadakati bir şeref, onur olarak bilmiyor.

Adamla kadının anne babasına acıyorum mesela. Böylesi namussuz bir ilişkiden torun sahibi olacakları için.

Yaşadıklarınız çok zor biliyorum ama zamanla inşallah geçecek hepsi

Her konunu okudugumda simsiki sarilmak istiyorum sana. Bu gece de konu atama olunca hem kendim icin hem atanma hakki elinden alinmis tum ogretmenler icin hem de senin icin hungur hungur aglayasim var...

+1 gizli notlar kısmını kendim için not alıyorum :)

Ağlattın be abla. İnşallah her şey yoluna girer. Ben yok üzülme yok kendine gel demek istemiyorum. Üzül sonuna kadar ağla hıçkırıklara boğul. Elbet güleceksin o günlerde gelecek ve buradaki herkes Müge sonunda rahatladı diye rahatlayacak :) Şer diye görünende de hayır vardır en kısa zamanda o hayırlara ulaşman dileğiyle ablacım. Sigaramı yeni söndürmüştüm ama yeniden yakıyorum senin icin.

Senin yazılarını okurken hep kendimi görüyorum. Sonra gülüyorum. Karşımda oyuncaklarını önüne dökmüş ama mutsuz sevimli tombik mızıkçı bi kız çocugu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…