- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Merhaba.
Bu topik benim diyet günlüğüm olacak. Aranızdan bana katılmak isteyenler olursa kapım hepinize açık. Buyurun gelin, birlikte zayıflayalım.
Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum.
20 yaşındayım. Boyum 1.65 civarında. 77 kiloyum. Bundan 1 yıl öncesine kadar çok daha kilolu bir insandım. Kola, cips, çikolata, fast-food, yağlı yiyecekler aklınıza ne gelirse çok seven birisiydim. Geçen yıl 85 kilo olarak üniversiteye başladım. Yurtta daha da çok yemeye başlamıştım. Neredeyse hiç hareket etmiyordum. 'Bu böyle olmaz' diye düşünerek diyet yapmaya başladım. Diyet yapmak derken şöyle söyleyeyim, diyetisyene gitmedim fakat yediklerime dikkat etmeye başladım. Abur cuburu hayatımdan çıkarttım. Kahvaltılarda bol bol domates ve salatalık yemeye başladım. Yemeklerde ekmek yememeye çalıştım. Bir şeyi canım çok istediğimde yiyordum tabi ki ama eskisi gibi patlayana kadar yemiyordum.
1 ay kadar da yürüyüş yaparak 5 ayda 17 kilo vererek 85 kilodan 68 kiloya indim. Sonra diyeti bıraktım.:26:Ama yaz tatili boyunca kilomu korumayı başardım. Sonra ne olduysa bir anda okulu bırakıp sınava tekrardan hazırlanmaya karar verdim. Evde yine hareketlerim kısıtlanmaya başladı. Kendimi yemeğe, abur cubura verdim.:18: Veeee bundan 1 hafta kadar önce eczanede tartıldığımda 9 kilo aldığımı gördüm.
Evet tam 9 kilo. Yani verdiğim kiloların çoğunu geri almışım.:18: Her gün 'Bugün kesinlikle diyete başlıyorum' diye diye bugüne kadar gelidm ve 9 kilo almışım.
Erteleye erteleye verdiğim kiloların çoğunu geri almışım. Ama böyle olmaz. Daha fazla kilo alamam. Eski halime geri dönemem. Buna asla izin vermeyeceğim.
Bugün çok kararlı bir şekilde tekrardan diyete başladım. Yani yediklerime dikkat edeceğim. Spor yapamam çünkü kışta dışarı çıkınca hemen hasta olan birisiyim. Ama yazda hem yürüyüş hem de fitness yaparak vücudumu toparlayacağım.:129: Selülitlerimden ve yumuşak vücudumdan kurtulup; sıkı, taş gibi bir vücuda sahip olacağım İnşAllah.
Elveda çok sevdiğim kola, elveda cipslerim, çikolatalarım, patates kızartmalarım, hamburgerlerim, yağlı yiyeceklerim, şekerli çaylarım, abur cuburlarım.
Topiğimi sürekli güncelleyeceğim. Kardeşim okuldan gelsin şimdi ki halimin fotoğrafını çekip topiğime ekleyeceğim ve kilo verdikçe de fotoğraflarımı atacağım. Merhaba sağlıklı yaşam. Merhaba yeni Efsa...
Diyet başlangıç tarihi: 26.02.2014
Diyet başlangıç kilosu: 77
Hedef kilo: 60

Bu topik benim diyet günlüğüm olacak. Aranızdan bana katılmak isteyenler olursa kapım hepinize açık. Buyurun gelin, birlikte zayıflayalım.

Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum.
20 yaşındayım. Boyum 1.65 civarında. 77 kiloyum. Bundan 1 yıl öncesine kadar çok daha kilolu bir insandım. Kola, cips, çikolata, fast-food, yağlı yiyecekler aklınıza ne gelirse çok seven birisiydim. Geçen yıl 85 kilo olarak üniversiteye başladım. Yurtta daha da çok yemeye başlamıştım. Neredeyse hiç hareket etmiyordum. 'Bu böyle olmaz' diye düşünerek diyet yapmaya başladım. Diyet yapmak derken şöyle söyleyeyim, diyetisyene gitmedim fakat yediklerime dikkat etmeye başladım. Abur cuburu hayatımdan çıkarttım. Kahvaltılarda bol bol domates ve salatalık yemeye başladım. Yemeklerde ekmek yememeye çalıştım. Bir şeyi canım çok istediğimde yiyordum tabi ki ama eskisi gibi patlayana kadar yemiyordum.

Diyet başlangıç tarihi: 26.02.2014
Diyet başlangıç kilosu: 77
Hedef kilo: 60
Son düzenleyen: Moderatör: