ege üniversitesi hakkında bilgiye ihtiyacım var :(

yurt imkanları nasıldır acaba ilk sene ev düşünmüyorum zaten

bölümünüz ide miydi :) zor galiba :) öğretmenler eğitim nasıl peki ?

Benim de ayni bolumdu. Egitimi iyiydi benim zamanimda ama hocalarimiz degismistir buyuk ihtimalle onu bilemem. Kendini surekli gelistiirmeye bak bu senin elinde sadece orada verilen ogretimle yetinme. Isteyerek yazdiysan ve severek okursan bu bolumu zor gelmeyecektir bence :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir kampüse geleceksin. Her türlü etkinlik var be büyük bir kampüs içinde otobüs gezer.
Bornova merkeze yakın. İçinde devlet yurdu var fakat özel yurtlarda bir hayli var kampüse yakın olacak şekilde.
Ev fiyatları da Bornova merkezde olsun istersen öğrencilere pahalı veriyorlar anca 4 kişi falan tutarsanız rahat edersiniz. Ama başka semtlerde oturarak da tek otobüs ya da metroyla da ulaşımı sağlayabilirsiniz.
Ankara'dan geliyorsanız İzmir'e aşık olacaksınız geri dönmeyi düşünmeyeceksiniz.
Bu arada bol bol yazlık kıyafet getirin öyle fazla soğuk zor bulunur İzmir'de.

Gün geçtikçe heyecan basıyor :) yurt düşünüyorum ama devlet çıkar mı bilemem ama izmire aşık olacağıma ben de inanıyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isteyerek yazdım ve çok sevecegimi düşünüyorum zaten ikinci bir dil öğrenmeyi açıktan da iktisat veya İşletme bitirmeyi düşünüyorum inşallah yapabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…