- Konu Sahibi upsydaisyy
ablalarım merhaba açıklanan sonuçlara göre ben artık ege üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim ama okul hakkında hiçbr fikrim yok bilen varsa bi aydınlatsa beni
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iste buyuk bi okul bornovada guzel yani bahar senlikleri nasil bisi soruosun ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel yere dustun :)))
ablalarım merhaba açıklanan sonuçlara göre ben artık ege üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim ama okul hakkında hiçbr fikrim yok bilen varsa bi aydınlatsa beni(
Bornova da çok geniş alana yayılmış bahçesinde her türlü etkinliği bulabilecegn içinden konak alsancak karsiyaka ya giden metro istasyonun oldugu çok güzel bir okul.
Bornovada gayet merkezi bir yerde buyuk bir kampusu var. Bir suru sosyallesme alanin olucak. Cok sayida kulüp var katilip eglenebilecegin. Ayrica erasmus dusunursen Turkiyede en cok erasmusla yurt disina ogrenci gonderen universitelerden biri.Ben gectigimiz donem hazirlik okudum bolumume bu sene baslayacagim ama genel anlamda guzel bir universite.bolumunde hayirli olsun :)
erasmus kesinlikle düşünüyorum :) hazırlık sınavları nasıl peki zorluyor mu ?
Bence duyduğun şeylerin etkisiyle daha gidip görmeden okuluna ve bölümüne karşı önyargı geliştirip kendi kendini strese sokma. Herkesin okuldan beklentisi farklı ve herkes beklentisini karşılayıp karşılamadığına göre değerlendirip yorum yapıyor. Sonuç olarak kendi tercihlerin sonucu yerleştin üniversiteye, iyi de olsa kötü de olsa gidip eğitimini tamamlayacaksın. Olumlu ve olumsuz yanlarını kendin görüp değerlendirebilmen için kendine şans ver. :) Dilerim herşey gönlünce olur, başarılar..
Oncelikle tebrikler ve aferin. Yabanci dilden girip guzel bir yer ve bolum kazanmissin.Ingiliz dilinde ege uni basi ceken okullardandir ing. Ogretmenliginde balikesir uni necatibey ornegi gibi..Hadi hayirlisi olsun.Asik olacagin sehre geliyorsun:)
Izmiri de bolumu de coook seveceksin canim. Ege uni. gayet guzel ve sosyal imkanlara sahip bir universitedir. Ayni uni. ve bolumden mezun biri olarak soyluyorum bunlarriegitim hayatinda basarilar diliyorum . Ayricaa cok ozendim simdi sana keske ben de o gunlere geri donsem :))