Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

Merhabalar,ben de yeni üyeyim.Kadınlar kulübünden çok şey öğrendim.Bu yüzden bana da cevap verecek olursa bir şeyler sormak istiyorum.36 yaşındayım, iki yıllık evliyim.İki defa özel hastanede aşılama denedik ama olmadı.Eşimde sorun yok.Sorun benim yumurtaların büyümemesi.Ege üniversitesinden 11 ekime randevu aldım.acaba bana rapor çıkar mı.rapor cıkması ne kadar zaman alır?

canım geçmiş olsun egede tüp bebekmi yaptırmayı düşünüosunuz. özel yaptırmicaksan egede tüp bebek öncesi 2 aşılama yaptırıolarmş die biliyorum. rapor içinde bazı şartlar oluyo netten bak istersen.

Evet suan eksik evraklarimizi tamamlıyoruz istenilen tahliller var onları bekliyoruz ... 4 yıllık evliyim maalesef azosperm sorunumuz sizin sıkıntı neydi ??
Bizimde azosperm sorunumuz var salı günü dosya actiricaz randevu günümüz büyük ihtimal üroloji ye de yollarlar üroloji ye daha önce gitmstk bütün testler yapılmıştı doktor direk tese tarihi vericek bizé bakalm. Sen hangi tahlilleri bekliosun

Biz ilk denememizi irenbe de yaptık ama tutunmadı embriyo
Bizimde dosya yeni açıldı aynı tahlilleri tekrar istiyo sadece birkaç tahlili istemedi direk dosyaya koydu
Eşim kan verdi onun sonucu bir ay sonra gelecek
Beni bir kere muayene etti adetim gelmedi bu ay baya gecikti test yaptı ama negatif ilaç yazdı adet düzenleyici ama almadim
normalde adetim düzenli hala gelmedi acaba mi diyoruz ama

Anladm canm insallah hamilesindirde hiç bir şeye gerek kalmaz. Dondurulmuş sperminiz varmi. Kan testini üroloji doktorumu istedi

Biz yaptırdık canm preferik karyotip (kanda kromozom analizi) neden sordun canm sen yaptirmismiydin
yok cnm yaptirmadim. benim değer cok az artiyor kimyasal gebelik olucak sanirim doktor istersen kromozomlara baktiralim dedi ama nerde nasil ne kadara baktirilir hic bilgim yok. bi de kan pihtilasmasi varsa o da cikar mi onda?

yok cnm yaptirmadim. benim değer cok az artiyor kimyasal gebelik olucak sanirim doktor istersen kromozomlara baktiralim dedi ama nerde nasil ne kadara baktirilir hic bilgim yok. bi de kan pihtilasmasi varsa o da cikar mi onda?
Canım egede yaptiricaktk bundan 2 ay kadar önce düşün yani taaa ekime gün vermişlerdi. Bizde arastrdk gittik egenin ordaki şifa da yaptırdık 100 tl ye ama pihtilasmayla ilgili bişey cikiomu bilmiyorum istersen şifayi ara genetik birimine baglamalarini iste ve sor.

sifa yi kapattilar cnm valla darbenin en kotu yani bu oldu. keşke devlet el koyup ayni sistem devam ettirseydi sifayi bizim en iyi alternatifimiz orasiydi hep simdi orasi da devlet hastanesi olmus orda da aylarca cikmaz o genetik. tinaztepe hastanesinde yapiyorlarmis sanirim bugün fiyat filan alicam

hmm bilmiyodum canım biraz araştır istersen 100 liraya fln yapan bulursan yaptır ama daha fazla verme yada tınaztepe yakın tarihe gün veriosa oraya yaptr. buarada 1 aya anca çıkıo sonuçlar. yada daha çabuk bakarlarsa kanına daha erkende çıkabilir. biz 1 aya anca almıştık ama onlarda yoğundu onun etkiside olabilr.

canim 100-150 civarı filan ama kan pihtilasma testi ayriymis o pahaliymis. bu arada degerim 40a düşmüş malesef kimyasal gebelin olmus oldu ilk deneme sen hangi asamadasin?

canim 100-150 civarı filan ama kan pihtilasma testi ayriymis o pahaliymis. bu arada degerim 40a düşmüş malesef kimyasal gebelin olmus oldu ilk deneme sen hangi asamadasin?
anladım canım hayırlısı artık. pıhtılaşma için yapılan test konusunda hiç bir fikrim yok bir araştır yakın tarih verirlerse egede yada tınaz tepede yaptır. bazen hemen yaptıkları testlerde oluyo bi dene şansını derim. bizde yarın dosya açtırmaya gidicez inşallah hayırlısıyla. bide bende haşimato troidi çıktı dahiliyeye gitmiştim ya gebeliğe engel durum yoktur die rapor almaya kan sonuçlarıma bakıp öle dedi. bi ilaç verdi ama ben yarın için egeye gitcez nasılsa ya dosya açtırmaya endokrolojidende randevu alıcam.

benimde eşimde problem ve eylül ayına randevu aldık sizi nasıl yönlendirdiler neler istendi ve transfer günü verildimi

benimde eşimde problem ve eylül ayına randevu aldık sizi nasıl yönlendirdiler neler istendi ve transfer günü verildimi
Transfer günü hemen verilmiyor önce bütün testler vs eksik test varsa yada soruna göre ekstra test istiyolar sonra adetinde çağırıyolar yumurta kontrolü ilaç vs vs yumurtanın gelişimine göre belli bir büyüklüğe gelince toplama bikaç güne transfer

Canım dosyamizı actrdk 22 yada 23 ağustosta tese dendi 23 olsun dedi eşim bakalm bekliyoruz artk. Benm TSH yüksek ilaç kullaniyorum

Hadi hayırlı Olsun inşallah
bizim de çabucak geliversin o günler
inşallah canım buarada sen dosyanı açtırmıştın sanırım öle hatrlıyorum seni sonradan aradılarmı hiç dosyanı doktor kontrol ettikten sonra bana seni aricaz dedilerde bilemedm. bide sana klinik tadilata gircek diyen oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…