Ege Üniversitesi Hastanesinde Tedavi Görenler yada Görecekler 2016

şimdi canım önce 3 ay öncesinden 19 ağustosa randevu aldım, randevu günü gittim, eşimin tahlili yapıldı benim tahlillerim yapıldı muayenem yapıldı. hiç bir sorun çıkmadı zaten sebepsiz bizim 4 yıllık evliyim. daha sonra adetin üçüncü günü yapılacak tahlil, amh testi birde sağlık ocağından gebeliğe uygundur yazısı istediler gönderdiler. amh testini ege yapmıyor karşıda özel labaratuarda yaptırdım. geçen haftada hepsinin sonuçlarını toparlayıp götürdüm. tahlilllerinizde herhangi bir sorun yok bu sonuçlar heyete girecek 1 hafta on güne kadar sizi arayacağız dediler. şu an beklemedeyim. ama benim işlemlerimin uzamasının sebebi bayram tatilinin girmesi şansa adetim tam bayram tatilinden önceki güne denk geldi e tabi sonuçları bayramdan sonra aldım bu yüzden uzadı. sizde durumlar nasıl

9 ağustosta açtık dosyayı 23 ağustosta eşim tese oldu ameliyatla sperm bulundu donduruldu amh rahim filmi vs vardı. sadece gebeliğe engel durum yoktur yazısını almaya çalışırken troid hormonu tsh ımın yüksek olduğunu gördü doktor ilaç verdi 6.69 çıkmıştı ege de 2.5 altına düşmeden yapmıomuş tüp bebek geçen tekrar baktırdım 3.32 çıktı ekim adetine kadar düşer die düşünüom 10 güna tekrar baktırcam düşmüşmü diye. ötesi nasıl olcak bilmiyorum başla eksik yok ama neredeyse adete yakın bikaç gün kala baktırmış olucam tsh a düşmüş olursa inşallah aksilik çıkmazda başlanır die düşünüom ama bilmiorum

tsh ın düşmeye başlamış adet dönemine kadar 2,5 un altına düşer bence, ilk adettede başlarlar umarım arkadaşım herşey gönlünce olsun

devlet hastanesine gittim
oradaki doktor ben tüp bebeklere bakmıyorum yapamam dedi
kendi takip ettiği hastalarına bakıyormuş.
sanki tüp bebek olması benim tercihim hayat kader

kızlar tüp bebek merkezi antimüllerian testi istemiş yaptıran var mı ?
sizlerden de istendi mi?
nereye yaptırdınız?

Kan tahlili ve nüfus kayıt örnegim eksik bidaki haftaya gideceğiz insallah

kızlar 19 ekimde ilk randevum var ege de......
ilk randevu da alttan muayene var mı ?
yardımcı olur musunuz?

Kızlar yarın izmire gideceğiz bakalım doktor ne diyecek
şuana kadar tedavisini sürdüren varsa paylaşabilir mi neler oldu bu zamana kadar

Kızlar yarın izmire gideceğiz bakalım doktor ne diyecek
şuana kadar tedavisini sürdüren varsa paylaşabilir mi neler oldu bu zamana kadar
Evet arkadaşlar tedavisi süren varsa paylaşın lütfen. Benm dosya kuruldan çıkmış ekim adetinde baslanicak inşallah. Senin yarın nolucak ignelerimi başlıcaksn

dehaaa süper bir haber çok kısa bir zaman da hemen çıktı maşallah.....
inşallah bizimde süreç uzamadan sıra bize gelir.....

Maalesef gidemedik uykudan gözünü açamadı eşim ...bende kızdım ona çok sorumsuzsun dedim
suan baya kızdım
heves filan kalmıyor insan da
Daha dosyamiz tamamlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…