- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.181
Teşekkür ederim, muayene kaydı açıyorlar bunun için 45 lira verdim, rahim filmi çekimi ise 500 lira. Ayrıca çekimde kullanılan ilacı da biz alıyoruz o da 28 liraydı.hayırlısı olsun ... geçmiş olsun.. ücreti ne kadar ?
Teşekkür ederim. .Teşekkür ederim, muayene kaydı açıyorlar bunun için 45 lira verdim, rahim filmi çekimi ise 500 lira. Ayrıca çekimde kullanılan ilacı da biz alıyoruz o da 28 liraydı.
Aynen bende öyle düşünüyorum adet olucam bugün yarın ama hala bakılmadı dosyama sanırım aşılama olacak..sen kaç yıllık evlisin ? Daha önce hiç tedavi gördün mü ?Ben normal muayene oluyorum ama sorun olmazsa Ege hanıma geçmeyi düşünüyorum,
4 yıllık evliyim ama 39 yaşını doldurdum, raporlu hasta değilim maalesef, ben aşılama ile başlatmayacağım bir aksilik olmazsaAynen bende öyle düşünüyorum adet olucam bugün yarın ama hala bakılmadı dosyama sanırım aşılama olacak..sen kaç yıllık evlisin ? Daha önce hiç tedavi gördün mü ?
Mrb kusura bakmayın daldım muhabbetinize ama!!4 yıllık evliyim ama 39 yaşını doldurdum, raporlu hasta değilim maalesef, ben aşılama ile başlatmayacağım bir aksilik olmazsa
Estağfurullah, yaşımdan dolayı raporlu hasta olamıyorum. 39 yaşını doldurmamak gerekiyorMrb kusura bakmayın daldım muhabbetinize ama!!
Neden rapor çıkmadı acaba merak ettim??
Yaşım uygun değil diye raporun nasıl çıktığını hiç araştırmadımRapor nasıl çıkıyor ki ?
Siz ilk başvuruyu yapıyorsunuz dosya açılıyor. Sonra gerekli olan tüm test ve tahlileri istiyolar yaptırıp dosyanıza ekletiyorsunuz. Sonrasında rapor çıkma kriterlerini karşılıyorsanız yaş evlilik yılı heyet görüşüp karar veriyo. Ve size haber veriliyoRapor nasıl çıkıyor ki ?
Bana çıkmaz sanırım yaş 25 2 yıllık Evliyim pcos varSiz ilk başvuruyu yapıyorsunuz dosya açılıyor. Sonra gerekli olan tüm test ve tahlileri istiyolar yaptırıp dosyanıza ekletiyorsunuz. Sonrasında rapor çıkma kriterlerini karşılıyorsanız yaş evlilik yılı heyet görüşüp karar veriyo. Ve size haber veriliyo
Ben Egelab ta yaptırdım birde biolab var sanırım 130₺ aldılarKızlar şimdi Ege üniversitesinden çıktım,bu amh yi nerede yaptircaz
Cevap için teşekkürler,nerde bu bornovadami..Ben Egelab ta yaptırdım birde biolab var sanırım 130₺ aldılar
Ben çankaya tıp merkezinde yaptırdım 100 TL idi..Kızlar şimdi Ege üniversitesinden çıktım,bu amh yi nerede yaptircaz
Kizlar kabus gibi çıktım foruma ama ben şimdi Çankaya tippi aradım illa muayene Olcan yoksa tahlil yapamayız diyorlar, bende muayene istemiyorum yaptırmadim..bide bu amh için aç yada tok farkediyormu..Ben çankaya tıp merkezinde yaptırdım 100 TL idi..
Ben muayenesiz yaptırdım kayıt açmamışlardı..ben dahiliye kağıdını da orda hallettim hiç bi sorun olmadan hemen ertesi gün hem dahiliye onay Yazımı Hemde amh tahlilimi almıştım demek ki yeni yeni Şeyler çıkarıyorlar..aç tok farketmiyorKizlar kabus gibi çıktım foruma ama ben şimdi Çankaya tippi aradım illa muayene Olcan yoksa tahlil yapamayız diyorlar, bende muayene istemiyorum yaptırmadim..bide bu amh için aç yada tok farkediyormu..
Öyle galiba,çünkü dedim telde Ege tüp bebekte tedavim var, sadece tahlil istiyorum dedim, dedim ama dinletemedim..neyse artık başka yerde halledeyim..teşekkürler ilgilendigin için..Ben muayenesiz yaptırdım kayıt açmamışlardı..ben dahiliye kağıdını da orda hallettim hiç bi sorun olmadan hemen ertesi gün hem dahiliye onay Yazımı Hemde amh tahlilimi almıştım demek ki yeni yeni Şeyler çıkarıyorlar..aç tok farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?