Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben normal muayene oluyorum ama sorun olmazsa Ege hanıma geçmeyi düşünüyorum,
Aynen bende öyle düşünüyorum adet olucam bugün yarın ama hala bakılmadı dosyama sanırım aşılama olacak..sen kaç yıllık evlisin ? Daha önce hiç tedavi gördün mü ?

Aynen bende öyle düşünüyorum adet olucam bugün yarın ama hala bakılmadı dosyama sanırım aşılama olacak..sen kaç yıllık evlisin ? Daha önce hiç tedavi gördün mü ?
4 yıllık evliyim ama 39 yaşını doldurdum, raporlu hasta değilim maalesef, ben aşılama ile başlatmayacağım bir aksilik olmazsa

Rapor nasıl çıkıyor ki ?
Siz ilk başvuruyu yapıyorsunuz dosya açılıyor. Sonra gerekli olan tüm test ve tahlileri istiyolar yaptırıp dosyanıza ekletiyorsunuz. Sonrasında rapor çıkma kriterlerini karşılıyorsanız yaş evlilik yılı heyet görüşüp karar veriyo. Ve size haber veriliyo

Bana çıkmaz sanırım yaş 25 2 yıllık Evliyim pcos var

Topiği tam okumadım ama Çınarlı Kadın Doğum Hastanesi'nde 2 adet aşılamam oldu. Acaba özel hastane olması tüp bebek için rapor çıkarmakta sıkıntı oluşturur mu?

Bulabilirsem bugün halledeyim diyom, yakında varmı selamsız sabahsiz sordum ama telaş işte..

Bu arada Ege hanıma gitmeyi düşünenler hiç vakit kaybetmeden,harika bir insan..

Ben çankaya tıp merkezinde yaptırdım 100 TL idi..
Kizlar kabus gibi çıktım foruma ama ben şimdi Çankaya tippi aradım illa muayene Olcan yoksa tahlil yapamayız diyorlar, bende muayene istemiyorum yaptırmadim..bide bu amh için aç yada tok farkediyormu..

Kizlar kabus gibi çıktım foruma ama ben şimdi Çankaya tippi aradım illa muayene Olcan yoksa tahlil yapamayız diyorlar, bende muayene istemiyorum yaptırmadim..bide bu amh için aç yada tok farkediyormu..
Ben muayenesiz yaptırdım kayıt açmamışlardı..ben dahiliye kağıdını da orda hallettim hiç bi sorun olmadan hemen ertesi gün hem dahiliye onay Yazımı Hemde amh tahlilimi almıştım demek ki yeni yeni Şeyler çıkarıyorlar..aç tok farketmiyor

Öyle galiba,çünkü dedim telde Ege tüp bebekte tedavim var, sadece tahlil istiyorum dedim, dedim ama dinletemedim..neyse artık başka yerde halledeyim..teşekkürler ilgilendigin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…