Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Evet canm değerim düştü şimdi adet olmak için çabalıyorum oda gelmiyor. 2 ay dinlen dedi bakalim nasip çok üzüldüm ama yapcak bisi yok sabir.sen nasilsin nasıl gidiyor canm hamilelik
Hayırlısı olsun canım.kimyasal gebelikmiymiş yoksa ilaçların etkisiylemi çıkmış bi açıklama yaptılar mı.
Ben bilmiyorum ya hiç hamile değilim gibi.çarşambaya kese muaynesine gideceğim.

Hayırlısı olsun canım.kimyasal gebelikmiymiş yoksa ilaçların etkisiylemi çıkmış bi açıklama yaptılar mı.
Ben bi gün hamile gezdim bunada şükür allahm halimle dalga geçiyorum artik.kimyasal olmuş canm .sağlık olsun denemeye dua etmeye devam.bem senden daha heyecanlıyım:)Inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini ilk hamiş annemiz sensin:)

Canım iki aşılama ve bundan önce bir tüp denemem var hepsi negatifti.aşılamanın normal gebelikten çokta farkı yok.o yüzden kimyasal bile olsa gebe kalabiliyor olmana (hatta aşılamayla)sevinmelisin bence.kolay hamile kalacaksın inşallah
İnşallah canım ben sorunsuz alırım bebeğimi sende pozitif sonuçları alırsın

Hayırlısı olsun canım. İnş tez zamanda tekrar hamilelik haberini alırız burdan. Benim de test günün 7 temmuz ama hiç bir belirtim yok. Transferden önce nasılsam aynıyım ufacık bir belirtim bile yok. Bu yüzden olmadı galiba diye düşünüyorum. Senin belirti var mıydı test gününden önce

Kızlar Selamlar nasıl gidiyor? Var mı güzel haberleriniz? Benim adetim yaklaştı pazartesi hastaneyi Aradım bakamadık daha dediler bir doktor tatilde diğeri de ameliyatlara bakıyormuş ondan yetiştiremedik dedi sanırım bende ege Hanım'a geçmeyi düşünüyorum.

Merhabalar, tavsiyene uydum ve dün Gözde hastanesinde Feyza hanıma rahim filmini çektirdim, gayet rahat geçti, önerin için teşekkür ederim :) Ayrıca sonucu da aynı gün verdikleri için Ege'ye götürdüm ve benden istenen tahlil ve çekimlerin hepsini tamamlamış oldum, bir sonraki adetimin ilk günü arayarak 2. ya da 3. günü tedaviye başlanacağını söylediler, inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için...

Merhabalar muayeneniz nasıl geçti acaba güzel şeyler duymuşsunuzdur umarım ohss ü atalayabildiniz mi bu arada

Merhabalar muayeneniz nasıl geçti acaba güzel şeyler duymuşsunuzdur umarım ohss ü atalayabildiniz mi bu arada
Muaynem iyiydi.keseyi gördük.overlerim halen büyükmüş ohss geçmemiş daha dedi.ama hcg değerime taktım 4087 olmuş.az geldi bana ama ege hanım 17 temmuza kalp atışına çağırdı.

Muaynem iyiydi.keseyi gördük.overlerim halen büyükmüş ohss geçmemiş daha dedi.ama hcg değerime taktım 4087 olmuş.az geldi bana ama ege hanım 17 temmuza kalp atışına çağırdı.
Anladım pek bir fikrim Yok bu değerler hakkında da umarım bu sendromu da atlatırsın tez zamanda kalp atışlarını da duyar kucağına da alırsın umarım sevgiler

Kızlar konusu dışında yazıyorum da ben eşime destek olayım diye düğün mevlut nisan siz gibi şeylerde dağıtılmak için magnet hediyelik yada yasini şerifler birde siz ve nisan tepsisi hazırlıyorum. Sizin yada etrafınız ihtiyacı olan birileri varsa beni söyleyebilir misinz.sanırım yalnızlığımı bu şekilde atlatmaya çakışıyorum. Instagramda adresim var örneklerim var orada

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişler nasip olur inşallah..sen ege hanıma mı muaeyene oluyorsun yoksa normal mi muayeneye mi giriyorsun?

hayırlısı olsun ... geçmiş olsun.. ücreti ne kadar ?

hayırlısı olsun ... geçmiş olsun.. ücreti ne kadar ?
Arkadaşlar benim de bugün test günümdü sonucu aldım hcg 29.7 çıktı. İlk gördüğümde çok sevindim ağladım sevinçten ama sonra şehir dışında olduğum için aradım hastaneyi. Sonra ayşin hanım aradı bilgilendirme için. Çok ortada bir değer dedi. Biraz keyfim kaçtı. Ama olsun çok şükür bunu da gördüm ya diyorum. Ptesi tekrar yapıcam kan bakalım inş yükselir. Böyle çıkıp yükselenler varsa yazar mısın moral olur bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…