- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.161
Hayırlısı olsun canım.kimyasal gebelikmiymiş yoksa ilaçların etkisiylemi çıkmış bi açıklama yaptılar mı.Evet canm değerim düştüşimdi adet olmak için çabalıyorum oda gelmiyor. 2 ay dinlen dedi bakalim nasip çok üzüldüm ama yapcak bisi yok sabir.sen nasilsin nasıl gidiyor canm hamilelik
Ben bi gün hamile gezdim bunada şükürHayırlısı olsun canım.kimyasal gebelikmiymiş yoksa ilaçların etkisiylemi çıkmış bi açıklama yaptılar mı.
Ben bilmiyorum ya hiç hamile değilim gibi.çarşambaya kese muaynesine gideceğim.
Canım iki aşılama ve bundan önce bir tüp denemem var hepsi negatifti.aşılamanın normal gebelikten çokta farkı yok.o yüzden kimyasal bile olsa gebe kalabiliyor olmana (hatta aşılamayla)sevinmelisin bence.kolay hamile kalacaksın inşallahBen bi gün hamile gezdim bunada şükürallahm halimle dalga geçiyorum artik.kimyasal olmuş canm .sağlık olsun denemeye dua etmeye devam.bem senden daha heyecanlıyım:)Inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini ilk hamiş annemiz sensin:)
Hayırlısı olsun canım. İnş tez zamanda tekrar hamilelik haberini alırız burdan. Benim de test günün 7 temmuz ama hiç bir belirtim yok. Transferden önce nasılsam aynıyım ufacık bir belirtim bile yok. Bu yüzden olmadı galiba diye düşünüyorum. Senin belirti var mıydı test gününden önceBen bi gün hamile gezdim bunada şükürallahm halimle dalga geçiyorum artik.kimyasal olmuş canm .sağlık olsun denemeye dua etmeye devam.bem senden daha heyecanlıyım:)Inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebişini ilk hamiş annemiz sensin:)
Merhabalar, tavsiyene uydum ve dün Gözde hastanesinde Feyza hanıma rahim filmini çektirdim, gayet rahat geçti, önerin için teşekkür ederim :) Ayrıca sonucu da aynı gün verdikleri için Ege'ye götürdüm ve benden istenen tahlil ve çekimlerin hepsini tamamlamış oldum, bir sonraki adetimin ilk günü arayarak 2. ya da 3. günü tedaviye başlanacağını söylediler, inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için...ben bir ay önce gözde hastanesinde çektirdim feyza hanım çekti aneztezili 500 tl verdim birde muayene kaydı açtı onun içinde 45 tl verdim ama hiç bir rahatsızlık duymadım rahat geçti..yanlız önceki gün kanda gebelik testi yaptır zaman kazanırsın mutlaka rahim filmi öncesi kan testi yapıyorlar..
Merhabalar muayeneniz nasıl geçti acaba güzel şeyler duymuşsunuzdur umarım ohss ü atalayabildiniz mi bu aradaHayırlısı olsun canım.kimyasal gebelikmiymiş yoksa ilaçların etkisiylemi çıkmış bi açıklama yaptılar mı.
Ben bilmiyorum ya hiç hamile değilim gibi.çarşambaya kese muaynesine gideceğim.
Muaynem iyiydi.keseyi gördük.overlerim halen büyükmüş ohss geçmemiş daha dedi.ama hcg değerime taktım 4087 olmuş.az geldi bana ama ege hanım 17 temmuza kalp atışına çağırdı.Merhabalar muayeneniz nasıl geçti acaba güzel şeyler duymuşsunuzdur umarım ohss ü atalayabildiniz mi bu arada
Anladım pek bir fikrim Yok bu değerler hakkında da umarım bu sendromu da atlatırsın tez zamanda kalp atışlarını da duyar kucağına da alırsın umarım sevgilerMuaynem iyiydi.keseyi gördük.overlerim halen büyükmüş ohss geçmemiş daha dedi.ama hcg değerime taktım 4087 olmuş.az geldi bana ama ege hanım 17 temmuza kalp atışına çağırdı.
Teşekkürler canım.umarım yolunda gider hepimizin tedavisiAnladım pek bir fikrim Yok bu değerler hakkında da umarım bu sendromu da atlatırsın tez zamanda kalp atışlarını da duyar kucağına da alırsın umarım sevgiler
Transferim 10 hazirandaydı.test günüm 23 haziran.5 temmuzda kese yi gördümizmirie canm senin transferin ve test günün ne zamandı. Kalp atışı kaç günde duyuluyormuş merak ettim ??
Hadi canım bakalım darısı sağlıkla kalp atışlarını duymanızaTransferim 10 hazirandaydı.test günüm 23 haziran.5 temmuzda kese yi gördüm
İnşallah canım.sizlerinde olumlu sonuçlanan tedavileri olsun.Hadi canım bakalım darısı sağlıkla kalp atışlarını duymanıza
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişler nasip olur inşallah..sen ege hanıma mı muaeyene oluyorsun yoksa normal mi muayeneye mi giriyorsun?Merhabalar, tavsiyene uydum ve dün Gözde hastanesinde Feyza hanıma rahim filmini çektirdim, gayet rahat geçti, önerin için teşekkür ederim :) Ayrıca sonucu da aynı gün verdikleri için Ege'ye götürdüm ve benden istenen tahlil ve çekimlerin hepsini tamamlamış oldum, bir sonraki adetimin ilk günü arayarak 2. ya da 3. günü tedaviye başlanacağını söylediler, inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için...
hayırlısı olsun ... geçmiş olsun.. ücreti ne kadar ?Merhabalar, tavsiyene uydum ve dün Gözde hastanesinde Feyza hanıma rahim filmini çektirdim, gayet rahat geçti, önerin için teşekkür ederim :) Ayrıca sonucu da aynı gün verdikleri için Ege'ye götürdüm ve benden istenen tahlil ve çekimlerin hepsini tamamlamış oldum, bir sonraki adetimin ilk günü arayarak 2. ya da 3. günü tedaviye başlanacağını söylediler, inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için...
Arkadaşlar benim de bugün test günümdü sonucu aldım hcg 29.7 çıktı. İlk gördüğümde çok sevindim ağladım sevinçten ama sonra şehir dışında olduğum için aradım hastaneyi. Sonra ayşin hanım aradı bilgilendirme için. Çok ortada bir değer dedi. Biraz keyfim kaçtı. Ama olsun çok şükür bunu da gördüm ya diyorum. Ptesi tekrar yapıcam kan bakalım inş yükselir. Böyle çıkıp yükselenler varsa yazar mısın moral olur bana dahayırlısı olsun ... geçmiş olsun.. ücreti ne kadar ?
Ben normal muayene oluyorum ama sorun olmazsa Ege hanıma geçmeyi düşünüyorum,çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişler nasip olur inşallah..sen ege hanıma mı muaeyene oluyorsun yoksa normal mi muayeneye mi giriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?