- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.241
Merhaba O gün hem seni Hemde eşini muayene ediyor kan tahlili falan istiyor o zamana kadar amh testi ve dahiliyeden hamileliğe engeli yoktur diye yazı Alman Lazım onları hallet sonrasında rahatsızlığına göre yönlendiriyorlar..hemen başlanması için adet zamanında önemli bu aradaMerhaba bende bugün aradım Ege hanımdan randevu aldım.23 Eylül'e verdiler.benim rahim filmim var.hemen tedavi başlıyor mu yoksa bekliyormuyuz işten ayrılmayı düşünüyorum eğer bekleniyorsa daha sonra ayrılmayı düşünüyorum.bilgi verirmisiniz...
Amin inşallah canım Allah büyük zamanı var demekki bebişlerimizin Nazlı olacaklar belliCanım senin durumunda olup doğla yolla çocuk sahibi olan çok insan var ama insan dayanamıyor işte içi içini yiyor. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah rabbim ege üniversitesinden hayırlı sonuç almanızı nasip eder.
Ben daha önce özelde tüp bebek yaptırdığım sayılır mı direk tüp bebekten başlatırlar mı?çok soru sordum ama merak ediyorum yumurta toplama genel anestezi yapıyorlar mı?Amin inşallah canım Allah büyük zamanı var demekki bebişlerimizin Nazlı olacaklar belli
Canim dahiliyeden hamile kalmaya engel durumu yoktur yazisini ilk defa duydum sende onu nerden alabilirizki on gorusme oncesimi alalim onuMerhaba O gün hem seni Hemde eşini muayene ediyor kan tahlili falan istiyor o zamana kadar amh testi ve dahiliyeden hamileliğe engeli yoktur diye yazı Alman Lazım onları hallet sonrasında rahatsızlığına göre yönlendiriyorlar..hemen başlanması için adet zamanında önemli bu arada
Tüp bebeği hiç bilmiyorum ben ama sayfada bilen arkadaşlar var rapor falan çıkarılma durumu da varmış .Daha yeni başladım Mayıs'ta muayene oldum haziranda film çekildim bu ayda adette arıcam bakalım ne diyeceklerBen daha önce özelde tüp bebek yaptırdığım sayılır mı direk tüp bebekten başlatırlar mı?çok soru sordum ama merak ediyorum yumurta toplama genel anestezi yapıyorlar mı?
Onay Yazısı olarak istiyorlar senden Öncesinde halledersen direk dosyan bitmiş olur..dahiliye doktoruna gidiyorsun o bi kaç tane kan tahlili falan alıyor ondan sonra onay veriyor hamileliğe engeli yoktur diye onu da dosyana koyuyorlarCanim
Canim dahiliyeden hamile kalmaya engel durumu yoktur yazisini ilk defa duydum sende onu nerden alabilirizki on gorusme oncesimi alalim onu
Bana ön görüşme esnasında matbu bir kağıt vermişlerdi. Bunu onaylat demişlerdi ben direk sağlıkpcağına gittim aile hekimine öyle olması gerekir sanıyordum geçen yıldan söz ediyorum bu arada ve hiç kan falan filan alınmadan onayladılar. Ama forumlarda zorluk çıkaran hastaneleri okumuştum. Size önerim eğer gerçekten yaşla ilgili ciddi bir sorun yoksa ve ya çzeş bir durum her şeyi öncede. Hazır edeyim gidince tam olsun hemen olsun bitsin diye düşünmeyin. Çn görüşmeye gidin sonra onlar yönlendiriyor ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor.ben egeye adım attığımda hiç birCanim
Canim dahiliyeden hamile kalmaya engel durumu yoktur yazisini ilk defa duydum sende onu nerden alabilirizki on gorusme oncesimi alalim onu
Cumartesi öğlene kadar açığız dediler bana, adetin 2. 3. Günü yapılacak testler hafta sonuna denk gelirse diye..ne zaman gidersen git tahlillerle başlıyorlar,zaten tamamlamak biraz zaman alır..ama adetin 2.3. ğunu yapılacak testleri yaptırabilirsiniz o günlerde gidersen bence.Kızlar cumartesi de açık oluyor mu merkez tedaviye başlayacağım da pazartesi 4. Günü olabilir başlarlar mı bi sonraki regli dönemine mi kalır bilginiz var mı ?
Benim bütün tahlillerim tamam da şu iğne için cumartesi de resmî tatil cuma adet olucam pazartesi 4, gün olacak bu hormon iğneleri için geç kalmış olur muyum acaba yarın Gülçin hanımı arayayım bi olmadıCumartesi öğlene kadar açığız dediler bana, adetin 2. 3. Günü yapılacak testler hafta sonuna denk gelirse diye..ne zaman gidersen git tahlillerle başlıyorlar,zaten tamamlamak biraz zaman alır..ama adetin 2.3. ğunu yapılacak testleri yaptırabilirsiniz o günlerde gidersen bence.
Bencede bi sor, ben obasamaya gelmedim yanlış yönlendirmeyeyim.. benimde tshblar yüksek çıktı,endokrine tadavim gerekiyormuş..Benim bütün tahlillerim tamam da şu iğne için cumartesi de resmî tatil cuma adet olucam pazartesi 4, gün olacak bu hormon iğneleri için geç kalmış olur muyum acaba yarın Gülçin hanımı arayayım bi olmadı
Gözün aydın canım.çok sevindim.hemen git kan ver bence.Kızlar adetim 12 gün geçti pcos Olduğum için hep düzensizdir karnımda ara ara Ağrı giriyor sadece bugün test Yaptım teste göre hamileyim :) inanamıyorum Bir türlü dua edin bana
bu ay tedaviye başlayacaktım rahim filmi çekildim geçen ay mucize gibi inşallah kandada çıkar çok sagol canım..bişi sorucam alttan muayene ederler mi gittiğimde bazıları muayene yapılmaz diyorda bir zararı var mı?senin nasıl gidiyor hamilelikGözün aydın canım.çok sevindim.hemen git kan ver bence.
darısı sizlere inşallah Rabbim kimseye aratmasın normalde hemen koşup gitmem lazım ama hala yerimde duruyorum sanırım inanamıyorum hala.hep film çekilmeyi istedim bi engel hep çıktı sanırım nasip bu zamanaymış..nurrr35 ay çok mutlu oldum maşallah gözün aydın darısı bizlere inşallah kan testinin sonucunu merakla bekliyoruz koş hadi :)
Hadi inşallah canım,12 gün az değil kesin hamilesin..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..Kızlar adetim 12 gün geçti pcos Olduğum için hep düzensizdir karnımda ara ara Ağrı giriyor sadece bugün test Yaptım teste göre hamileyim :) inanamıyorum Bir türlü dua edin bana
Kızlar adetim 12 gün geçti pcos Olduğum için hep düzensizdir karnımda ara ara Ağrı giriyor sadece bugün test Yaptım teste göre hamileyim :) inanamıyorum Bir türlü dua edin bana
selam kızlar yazılanları oku oku gözlerim acıdı :) 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 düşüğüm oldu 3 yıl geçti bir daha gelmedi bebişim. randevu aldım ilk kez 17 temmuza verdiler elimde rahim filmi 1 ayönceki hormon ve smear sonucu eeşimle benim kromozom sonuçları eşimin sperm tahlili benim pıhtılaşma sonucum hepsi var amh yok sadece şimdiden heyecanladım umarım hepiniz o müjdeli haberi alırsınız
Rabbim herkese nasip etsin inşallah..daha kan vermeye gitmedim inşallah vardır :)Hadi inşallah canım,12 gün az değil kesin hamilesin..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
ben yaklaşık 20 aydır falan istiyorum mayısta dosya açtırdım öncesinde zaman kazanmak istersen amh testini yaptır orda yapmıyorlar biolab 120tl yapıyor.birde dahiliyeden hamileliğe engel olabilecek rahatsızlığı yoktur diye onay yazısı alsan çok iyi olur..o gün hem sen hem eşin muayene olacak eşin 3 gün perhizli gidecek örnek verecek birde tahlil alıyorlar sonra senin ne kadar önceki tahlilin falan varsa onları götür dosyana koysunlar sonrasında sana haber veriyorlar film çekilmediysen film çekilmeni istiyorlar benim film istediler muhtemelen film hamileliği kolaylaştırdı diye düşünüyorum.Canım çok sevindim senin adına. Ben 30 yaşındayım. 1 senedir deniyoruz hamilelik yaşamadım henüz. Ben de artık bu sürece girdim. Inşallah senin gibi güzel haberler alırım. Çok umutsuzum nedense. Her adet oluşumda canım sıkılıyor daha bir kötü oluyorum. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Bizlere dua et hamilenin duası kabul olur :)
Az önce aradım ben de ege tüp bebek için verdikleri telefonu. Randevu verdiler. Daha ilk defa gideceğim. Dosya açacağız dediler bir de gerekli evrakları söylediler. Sonraki süreç nedir kızlar? Bu aşamalardan geçmiş birileri olarak benim gibileri aydınlatır misiniz ?
Rabbim herkese nasip etsin inşallah..daha kan vermeye gitmedim inşallah vardır :)
ben yaklaşık 20 aydır falan istiyorum mayısta dosya açtırdım öncesinde zaman kazanmak istersen amh testini yaptır orda yapmıyorlar biolab 120tl yapıyor.birde dahiliyeden hamileliğe engel olabilecek rahatsızlığı yoktur diye onay yazısı alsan çok iyi olur..o gün hem sen hem eşin muayene olacak eşin 3 gün perhizli gidecek örnek verecek birde tahlil alıyorlar sonra senin ne kadar önceki tahlilin falan varsa onları götür dosyana koysunlar sonrasında sana haber veriyorlar film çekilmediysen film çekilmeni istiyorlar benim film istediler muhtemelen film hamileliği kolaylaştırdı diye düşünüyorum.
merhaba benim elimde 1 yıl önceye ait rahim filmi vardı onu aldılar 2 ay önce de adetli iken hormon testi yaptırmış smear aldırmıştım elimde sonuçlar vardı kabul ettiler.benim 1 düşüğüm oldu sonrasında ege de genetik tahlillerimizi yaptırmıştık eşim ile dolayısıyla o da alındı bizden.ekstra olarak bende olmayan bir amh testi ve birde hamilelik için sistematik rahatsızlığı yoktur kağıdıını yaptırmamı istediler.onun dışında eşimden sperm testi aldılar ikimizden de sarılık hıv için kan aldılar.sperm tahlili ve kan almalar ilk görüşme 10.5ta bitmişti 1e kadar bekledik 1 de beni muayene ettiler eşim de üroloji de muayeneye gitti ama eşimi muayene etmemişler sonucunda sıkıntı olmadığı için bi soru yok demişler.umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım aklınıza takılan varsa cevaplarım çünkü ilk kez gidince bi panik oluyor insan ama merak etmeyin herkes ne yapmanız gerektiğini açklıyor ordaMerhaba. Geçmişe dönük mesajları okurken denk geldim. Bugün randevu gününüzmüş. Nasıl geçti eski tahlilleri kabul ettiler mi? Süreç nasıl ilerleyecekmiş? Benim de 1 ay sonra randevum. Ilk defa gideceğim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?