- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.281
sizden bir dizi test isteyecekler,eşinizden spermiyogram sonucunu isteyecekler.ondan sonra git geller başlayacakCanım çok sevindim senin adına. Ben 30 yaşındayım. 1 senedir deniyoruz hamilelik yaşamadım henüz. Ben de artık bu sürece girdim. Inşallah senin gibi güzel haberler alırım. Çok umutsuzum nedense. Her adet oluşumda canım sıkılıyor daha bir kötü oluyorum. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Bizlere dua et hamilenin duası kabul olur :)
Az önce aradım ben de ege tüp bebek için verdikleri telefonu. Randevu verdiler. Daha ilk defa gideceğim. Dosya açacağız dediler bir de gerekli evrakları söylediler. Sonraki süreç nedir kızlar? Bu aşamalardan geçmiş birileri olarak benim gibileri aydınlatır misiniz ?
bana verilen ilaçlar 1900tl tuttu,1860 tl de hastaneye yatırdık o kadar.biz de egede asılama yaptırmamıstık.bu seferlik tutmadı bebeğimiz,inşallah 2.tutar.Canım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Hsg çekilmiştim bu kış. Acaba tekrar isterler mi ? Anh değerini mutlaka istiyorlar mi? O zaman ben de sizin dediğiniz yere gideyim? Bir de şunu merak ediyorum şimdi ben 2 kere aşılama yaptırmadan direk tüp bebek istesem çok mu maliyetli oluyor egede? Yani o zaman dosya açılması kurula gitmesi fln bi önemi kalmıyor nü?
yumurta toplamada siz söylerseniz genel anesteziyle yapıyorlar.zaten yumurta toplama öncesi bir hemşire sizinle ilgili bilgileri tekrar alıyor.ama mutlaka genel anestezili yaptırın.ben öyle yaptırdım,duyduğuma göre cok acılı bişiymiş.Ben daha önce özelde tüp bebek yaptırdığım sayılır mı direk tüp bebekten başlatırlar mı?çok soru sordum ama merak ediyorum yumurta toplama genel anestezi yapıyorlar mı?
kadın doğum servisinin bir üst katı zaten danışmaya sorduğunuzda sizi yönlendiriyorlar.ilk randevuda eşinizden de spermiyogram almak için onu da istiyorlar,sonrasında yumurta toplamada ondan da sperm aldıktan sonra onun işi bitiyor.kızlr merhaba ege çok byük bir hastane ya tüp bebek servisi ne tarafta acaba.bide her gidişte eşle mi gitmek zorundayız
Çok sevindim canım hayırlısı olsun.Süreç nekadar sürdü,bende eylülde başlıysam merak ediyorum çok uzun sürüyor mu?Ben de ege üniversitesinde tedavi aldım ilk denememiz transferimiz oldu çok şükür beklemedeyiz
Süreç uzun sürmedi aslında 17 Mayis'ta ilk görüşme için gittik eşimle. Haziran ayında aradılar ilk adette başlamak için. 7 Temmuz'da adet oldum. 8 Temmuz'da tedavi başladı. 18 Temmuz'da yumurta toplandı 20 Temmuz'da transfer yapıldı. İnşallah mutlu haberi ağustos başı alırız. Umarım faydalı olmuştur cevabım sorularınız olursa yazın lütfen insan çok merak ediyor çünküÇok sevindim canım hayırlısı olsun.Süreç nekadar sürdü,bende eylülde başlıysam merak ediyorum çok uzun sürüyor mu?
Canım yumrta toplama dan hemen sonraki gün mü transferin oldu ?Hadi hayırlısı canımSüreç uzun sürmedi aslında 17 Mayis'ta ilk görüşme için gittik eşimle. Haziran ayında aradılar ilk adette başlamak için. 7 Temmuz'da adet oldum. 8 Temmuz'da tedavi başladı. 18 Temmuz'da yumurta toplandı 20 Temmuz'da transfer yapıldı. İnşallah mutlu haberi ağustos başı alırız. Umarım faydalı olmuştur cevabım sorularınız olursa yazın lütfen insan çok merak ediyor çünkü
18'inde toplandı 20'sinde transfer oldu. 2.gün embriyosu yani. Bu arada yumurta toplama sırasında anestezi almadım ve sıkıntı yaşamadım çok şükür, korkulacak bir şey degil ki ben çok korkuyordum.Canım yumrta toplama dan hemen sonraki gün mü transferin oldu ?Hadi hayırlısı canım
Canım valla bravo anestezi olmadan iyi dayanmışsın benim yarın transfer onda bile anestezi alcam .Benim muayne ler bile zor geçiyor18'inde toplandı 20'sinde transfer oldu. 2.gün embriyosu yani. Bu arada yumurta toplama sırasında anestezi almadım ve sıkıntı yaşamadım çok şükür, korkulacak bir şey degil ki ben çok korkuyordum.
Transferde alma gör her şeyi konuş hatta hoş geldin de iyi gelirCanım valla bravo anestezi olmadan iyi dayanmışsın benim yarın transfer onda bile anestezi alcam .Benim muayne ler bile zor geçiyor
Canım ilk denemem 5. Gün embiryosu taze transfer ben kendimi çok kasıyorum o yüzden ben istemedim doktorum istedi anesteziyi:)Ben adanada tedavi görüyorum canım ama bütün topik leri geziyorum :)Transferde alma gör her şeyi konuş hatta hoş geldin de iyi gelir
Senin ilk denemen mi kaçıncı gün embriyosu ? Bir de ege'de mi senin tedavi de
İnşallah en güzel şekilde sonuçlanır tedavin kendini yorma yarın ama yaz mutlaka nasıl geçtiğini. Esas zorlu süreç sonrası beklemekCanım ilk denemem 5. Gün embiryosu taze transfer ben kendimi çok kasıyorum o yüzden ben istemedim doktorum istedi anesteziyi:)Ben adanada tedavi görüyorum canım ama bütün topik leri geziyorum :)
bana verilen ilaçlar 1900tl tuttu,1860 tl de hastaneye yatırdık o kadar.biz de egede asılama yaptırmamıstık.bu seferlik tutmadı bebeğimiz,inşallah 2.tutar.
Süreç uzun sürmedi aslında 17 Mayis'ta ilk görüşme için gittik eşimle. Haziran ayında aradılar ilk adette başlamak için. 7 Temmuz'da adet oldum. 8 Temmuz'da tedavi başladı. 18 Temmuz'da yumurta toplandı 20 Temmuz'da transfer yapıldı. İnşallah mutlu haberi ağustos başı alırız. Umarım faydalı olmuştur cevabım sorularınız olursa yazın lütfen insan çok merak ediyor çünkü
İnşallahCanım Allahım güzel haberler aldırsın inşallah. Bizleri de haberdar et olur mu en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Insan mutlu oluyor okudukça çünkü.
Canım merhabalar öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsınnn . Sizde belli bir sıkıntı varmıydı yani süreç çok uzun sürmemiş ne güzel. Genelde 2 aşılama yapıp tüp bebek sürec ne geçildiği için. Benimde eşimin sperm sayısı düşük acaba bizide direk tüp bebeğe alırlarmı yaaa .Süreç uzun sürmedi aslında 17 Mayis'ta ilk görüşme için gittik eşimle. Haziran ayında aradılar ilk adette başlamak için. 7 Temmuz'da adet oldum. 8 Temmuz'da tedavi başladı. 18 Temmuz'da yumurta toplandı 20 Temmuz'da transfer yapıldı. İnşallah mutlu haberi ağustos başı alırız. Umarım faydalı olmuştur cevabım sorularınız olursa yazın lütfen insan çok merak ediyor çünkü
Bize direkt tup bebek dediler. Esimin hareketlilik oranı düşüktü asilamayi uygun görmediler o yüzden. İkinizden de bazı tahliller isteyecekler bazılarını dışarıda yaptiracaksiniz. Sonra sonuçları vereceksiniz konseyde inceleyip karar veriliyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah size de direkt tup bebek derler belki eş kaynaklı oldugü içinCanım merhabalar öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsınnn . Sizde belli bir sıkıntı varmıydı yani süreç çok uzun sürmemiş ne güzel. Genelde 2 aşılama yapıp tüp bebek sürec ne geçildiği için. Benimde eşimin sperm sayısı düşük acaba bizide direk tüp bebeğe alırlarmı yaaa .
İlk görüşmeye gittiniz miCanım merhabalar öncelikle hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsınnn . Sizde belli bir sıkıntı varmıydı yani süreç çok uzun sürmemiş ne güzel. Genelde 2 aşılama yapıp tüp bebek sürec ne geçildiği için. Benimde eşimin sperm sayısı düşük acaba bizide direk tüp bebeğe alırlarmı yaaa .
Hayırlısı olsun...eylül ayında başlıcak olan var mı benim gibi...İnşallahayın 1'inde evde test yapmayı 2'sinde de kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Evdeki test sanırım biraz psikolojik kendimi her sonuca hazırlamak için. İnşallah güzel bir haber veririm
Henüz değil canımm eylülün sonuna gün alabildim . Testlerin çoğu hazır zaten hsg, amh, hormon testleri falan hepsini hazırladım. Hayırlısı olsun yaaa tutma şansı daha yüksek olduğu için umarım bizede direk tüp derler. Senin test yapmana daha var dimi nasıl beklemek çok heyecanlı çok streslidir yaaa ayy inşallah tutar ya Allah kimsenin şu yolda emeklerini hayırlısıyla boşa çıkarmasın.İlk görüşmeye gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?