- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.001
Anlayamıyorum doktorları biri yazıyor biri yazmıyor
benim de 62.62 cıkmis şimdi tekrar baktım sen sorunca 4.gunumduKızlar 7. Gün e2 değerim 670 çıktı normalmi sözlerinki kaçtı
Benim tedavi de 7. Günüm yanlış söylemiş olmayayımKızlar 7. Gün e2 değerim 670 çıktı normalmi sözlerinki kaçtı
Benim tedavi de 7. Günüm pardon ben yanlış anlamisim ben daha tedavi aşamasına gecemedim çünkü bunları yaptirmami istemişlerdi.Tedavi aşmasında kaç olmalı bir fikrim yok
Bende aile hekiminden alamadim. Devlet hastanesi dahiliyeye gidip anlattim, hamile kalmamam icin bir sebep olmadigina dair cevap istiyorlar dedim. Dr tahlil isteyip ogleden sonrada kagida gerekli cevabi yazdi kaseledi. ama o da ilk defa duymustu. Garipsiyorlar haliyle. Bazisida niye egede yapmiyorlar bize atiyorlar sorumlulugu diye ego yapip yardimci olmuyor.Kızlar bana bilen biri yardımcı olabilir mi.Bu dahiliyeden istedikleri raporu nerden aldınız.Saglik ocagi vermedi bana bozyaka hastanesi dahiliyeye randevu almıştım bugün gittim doktor diyor ilk defa böyle birşey görüyorum.Ege üniversitesinden yönlendirdiler dedim.Koskoca doktor başka bir doktora danıştı sonra bir sürü test istedi 8 tuo kan aldılar.Bu testlerin sonucunda rapor yazicakmisiniz dedim.Bana diyor rapor yazma yetkim yok test sonuçlarını götürürsün.Sizler nasıl ve nerden aldınız size de böyle testler yaptılar mi.Birde bana bir tane test sonucunun 1 ay sonra çıkacağını söyledi.Haziran 13 de teslim etmem lazim bilenler yardımcı olsun lütfen acil.
aile hekimi de bana aynısını dedi ege universitesi yapsın dedi.Ben neden böyle bir sorumluluk alayim diyor dün banada test yaptılar.Bugun gidip sonuçları alacam işin kötü tarafı bir tane test istemiş benden onun sonucu bir ayda çıkıyor diyor ben okadar bekleyemem dedim bana verdikleri kağıda da bişey yazmam dedi ne yapacağımı bilmiyorum şuanBende aile hekiminden alamadim. Devlet hastanesi dahiliyeye gidip anlattim, hamile kalmamam icin bir sebep olmadigina dair cevap istiyorlar dedim. Dr tahlil isteyip ogleden sonrada kagida gerekli cevabi yazdi kaseledi. ama o da ilk defa duymustu. Garipsiyorlar haliyle. Bazisida niye egede yapmiyorlar bize atiyorlar sorumlulugu diye ego yapip yardimci olmuyor.
Ozaman Ege üniversitesi dahiliye ye randevu al onlar yazar mutlakaaile hekimi de bana aynısını dedi ege universitesi yapsın dedi.Ben neden böyle bir sorumluluk alayim diyor dün banada test yaptılar.Bugun gidip sonuçları alacam işin kötü tarafı bir tane test istemiş benden onun sonucu bir ayda çıkıyor diyor ben okadar bekleyemem dedim bana verdikleri kağıda da bişey yazmam dedi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
Canım tepecik devlet hastanesinin ege üniversitesinin yanında bir yeri vardı eski şifa hastanesiydi orası mhrs de yenişehir hastanesi olarakta geçiyor . Orada imzalatmıştım ben sabahtan test yaptılar öğlen çıktı sonra hemen gidip teslim etmiştim. Aklınızda bulunsun.aile hekimi de bana aynısını dedi ege universitesi yapsın dedi.Ben neden böyle bir sorumluluk alayim diyor dün banada test yaptılar.Bugun gidip sonuçları alacam işin kötü tarafı bir tane test istemiş benden onun sonucu bir ayda çıkıyor diyor ben okadar bekleyemem dedim bana verdikleri kağıda da bişey yazmam dedi ne yapacağımı bilmiyorum şuan
bende daha yeni geldim hastaneden doktor inatla tüp bebeğe uygundur yazısı yazmadı.bir rapor yazmis yaptığı kan tahlili sonuçlarında bir sknti olmadığı.yaptigi ve yapmadığı şeyleri yazdı altına kaşesini ve imzasini atıp yolladı bunu kabul etmezler ise yine gelirsin diyor ultrasyona sokmadı mesela ona da yazmis o kağıda bu ne kadar geçerli olacak bilemedim çok sinirlerim bozulduCanım tepecik devlet hastanesinin ege üniversitesinin yanında bir yeri vardı eski şifa hastanesiydi orası mhrs de yenişehir hastanesi olarakta geçiyor . Orada imzalatmıştım ben sabahtan test yaptılar öğlen çıktı sonra hemen gidip teslim etmiştim. Aklınızda bulunsun.
Hastaneye bir götürün önceden olmaz derlerse boşuna zaman kaybetmeyinbende daha yeni geldim hastaneden doktor inatla tüp bebeğe uygundur yazısı yazmadı.bir rapor yazmis yaptığı kan tahlili sonuçlarında bir sknti olmadığı.yaptigi ve yapmadığı şeyleri yazdı altına kaşesini ve imzasini atıp yolladı bunu kabul etmezler ise yine gelirsin diyor ultrasyona sokmadı mesela ona da yazmis o kağıda bu ne kadar geçerli olacak bilemedim çok sinirlerim bozuldu
artık öyle yapacam başka çarem yok önceden gidip gösterecem bakalim kabul edecekler mi bir günde olacak iş için 2 gündür kosturuyorum ama sonuc alamadım: (Hastaneye bir götürün önceden olmaz derlerse boşuna zaman kaybetmeyin
Ev nerdeartık öyle yapacam başka çarem yok önceden gidip gösterecem bakalim kabul edecekler mi bir günde olacak iş için 2 gündür kosturuyorum ama sonuc alamadım: (
Hatay küçükyalı da oturuyoruzEv nerde
Ederler canim merak etme. Yeterki birsey yazsin. Hayirlisi olsun hakkinda.. baslayinca cok hizli geciyor.bende daha yeni geldim hastaneden doktor inatla tüp bebeğe uygundur yazısı yazmadı.bir rapor yazmis yaptığı kan tahlili sonuçlarında bir sknti olmadığı.yaptigi ve yapmadığı şeyleri yazdı altına kaşesini ve imzasini atıp yolladı bunu kabul etmezler ise yine gelirsin diyor ultrasyona sokmadı mesela ona da yazmis o kağıda bu ne kadar geçerli olacak bilemedim çok sinirlerim bozuldu
hayırlı haberler alırsın insallahKızlar pazartesi yumurta toplama olacak inşallah dua edin
inşallah canim ya sanki hiç geçmeyecek gibi daha dosyayı kurula sokamadık ki sanki istedikleri testler hiç bitmeyecek gibi geliyorEderler canim merak etme. Yeterki birsey yazsin. Hayirlisi olsun hakkinda.. baslayinca cok hizli geciyor.
Amin inşallahhayırlı haberler alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?