- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.981
Merhabalar. Bu raporsuz fiyat mi.. ben raporsuz gidicem de aşılama yaptırmak istemiyorum.Evet dondurulmus 1500 civari tutuyor. Tup bebek ucretide 3bin tl arti ilaclar. Merak eden arkadaslar olursa burda dursun cunku nedense sordugunuzda tam bir fiyat alamiyorsunuz hastaneden.
Evet raporsuz fiyat 3 bin TLMerhabalar. Bu raporsuz fiyat mi.. ben raporsuz gidicem de aşılama yaptırmak istemiyorum.
bu genetik testini herkesden istiyorlar mi bir bilgin var mi acaba.Benden dahiliyeden rapor eşimden de seromoloji testi istediler haziran 13 de teslim edecez çünkü öğün tekrar sperm testi yapacaklarmış.Benden genetik test istediler onların çıkması zaten 2 ayı buluyor. Sürekli test istediler sonuçların çıkması uzun sürüyor.
Yaşı büyük olanlardan sanırım nedeniyle ilgili birşey demediler çok uzun sürüyorbu genetik testini herkesden istiyorlar mi bir bilgin var mi acaba.Benden dahiliyeden rapor eşimden de seromoloji testi istediler haziran 13 de teslim edecez çünkü öğün tekrar sperm testi yapacaklarmış.
Kişiye göre değişiyor süresi ama benim 3 hafta sürmüştü iğnelerBenim Perşembe günü ilaç kullanmaya başlayalı 7 gün olacak ilk kontrole gideceğim daha kaç gün iğneler tahmini devam eder
Yumurta büyüme durumu na göre sanırım çok uzun sürmüş sizinKişiye göre değişiyor süresi ama benim 3 hafta sürmüştü iğneler
Evet canim raporsuz fiyati bu ama tabi ki degisiyor her tedaviye göre. Ilaclarida muhakkak pazarlikla al eczacilar cok yardimci oluyor.Evet raporsuz fiyat 3 bin TL
Benim ignelere basladiktan 10 gun sonra toplamam yapilmisti. Yumurtalarin durumuna gore devam ediliyor. Tedavi cok değişken beni mesela tedavi basladiktan 2 gun sonra cagirmislardi kontrole nedense.Benim Perşembe günü ilaç kullanmaya başlayalı 7 gün olacak ilk kontrole gideceğim daha kaç gün iğneler tahmini devam eder
teşekkür ederim cevap içinYaşı büyük olanlardan sanırım nedeniyle ilgili birşey demediler çok uzun sürüyor
Dahiliye raporu dediğiniz nedirKızlar bana bilen biri yardımcı olabilir mi.Bu dahiliyeden istedikleri raporu nerden aldınız.Saglik ocagi vermedi bana bozyaka hastanesi dahiliyeye randevu almıştım bugün gittim doktor diyor ilk defa böyle birşey görüyorum.Ege üniversitesinden yönlendirdiler dedim.Koskoca doktor başka bir doktora danıştı sonra bir sürü test istedi 8 tuo kan aldılar.Bu testlerin sonucunda rapor yazicakmisiniz dedim.Bana diyor rapor yazma yetkim yok test sonuçlarını götürürsün.Sizler nasıl ve nerden aldınız size de böyle testler yaptılar mi.Birde bana bir tane test sonucunun 1 ay sonra çıkacağını söyledi.Haziran 13 de teslim etmem lazim bilenler yardımcı olsun lütfen acil.
ege üniversitesinden bana bir kağıt verdiler üstünde gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığı bulunup bulunmadığının bildirilmesini rica ederim yazıyor.Bunu da,ya,sağlık ocağından yada,iç hastalıklarından alabileceğimi söylemişlerdiDahiliye raporu dediğiniz nedir
Kızlar bana bilen biri yardımcı olabilir mi.Bu dahiliyeden istedikleri raporu nerden aldınız.Saglik ocagi vermedi bana bozyaka hastanesi dahiliyeye randevu almıştım bugün gittim doktor diyor ilk defa böyle birşey görüyorum.Ege üniversitesinden yönlendirdiler dedim.Koskoca doktor başka bir doktora danıştı sonra bir sürü test istedi 8 tuo kan aldılar.Bu testlerin sonucunda rapor yazicakmisiniz dedim.Bana diyor rapor yazma yetkim yok test sonuçlarını götürürsün.Sizler nasıl ve nerden aldınız size de böyle testler yaptılar mi.Birde bana bir tane test sonucunun 1 ay sonra çıkacağını söyledi.Haziran 13 de teslim etmem lazim bilenler yardımcı olsun lütfen acil.
Aile hekimliğinde yaptırdım benege üniversitesinden bana bir kağıt verdiler üstünde gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığı bulunup bulunmadığının bildirilmesini rica ederim yazıyor.Bunu da,ya,sağlık ocağından yada,iç hastalıklarından alabileceğimi söylemişlerdi
O kağıda yazacak tüp bebek tedavisi görmesinde bir sakınca yoktur diyeAile hekimliğinde yaptırdım ben
Tahlil falan gerek yok o kağıda cevap yazacak sadece zaten aile hekimini tanıyorsundur rica et yazıp kaşesi ni bascakO kağıda yazacak tüp bebek tedavisi görmesinde bir sakınca yoktur diye
şuan da oturduğum yere yeni tasindik aile hekimimi tanımıyorum.Gittim yeni kayıt yaptırdım rica ettim yazmadı ama.Bozyakada ki doktorda yazmam dedi.Olmadi yarın tekrar gidip şansımı deneyecem.tesekkur ederim tekrardanTahlil falan gerek yok o kağıda cevap yazacak sadece zaten aile hekimini tanıyorsundur rica et yazıp kaşesi ni bascak
Rica ederim herkes almış aile hekiminden siz niye vermiyorsunuz deşuan da oturduğum yere yeni tasindik aile hekimimi tanımıyorum.Gittim yeni kayıt yaptırdım rica ettim yazmadı ama.Bozyakada ki doktorda yazmam dedi.Olmadi yarın tekrar gidip şansımı deneyecem.tesekkur ederim tekrardan
öğün öyle de dedim doktor biraz aksiydi.Olmazsa tekrar gidecem.Hayir bugün hastanede tam 9 tup kan verdim.yarin doktora da soyleyecem bunları test de gerekli degilmis diyecem.yazip yollasinRica ederim herkes almış aile hekiminden siz niye vermiyorsunuz de
Anlayamıyorum doktorları biri yazıyor biri yazmıyoröğün öyle de dedim doktor biraz aksiydi.Olmazsa tekrar gidecem.Hayir bugün hastanede tam 9 tup kan verdim.yarin doktora da soyleyecem bunları test de gerekli degilmis diyecem.yazip yollasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?