Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benden genetik test istediler onların çıkması zaten 2 ayı buluyor. Sürekli test istediler sonuçların çıkması uzun sürüyor.
bu genetik testini herkesden istiyorlar mi bir bilgin var mi acaba.Benden dahiliyeden rapor eşimden de seromoloji testi istediler haziran 13 de teslim edecez çünkü öğün tekrar sperm testi yapacaklarmış.

Benim Perşembe günü ilaç kullanmaya başlayalı 7 gün olacak ilk kontrole gideceğim daha kaç gün iğneler tahmini devam eder
Benim ignelere basladiktan 10 gun sonra toplamam yapilmisti. Yumurtalarin durumuna gore devam ediliyor. Tedavi cok değişken beni mesela tedavi basladiktan 2 gun sonra cagirmislardi kontrole nedense.

Kızlar bana bilen biri yardımcı olabilir mi.Bu dahiliyeden istedikleri raporu nerden aldınız.Saglik ocagi vermedi bana bozyaka hastanesi dahiliyeye randevu almıştım bugün gittim doktor diyor ilk defa böyle birşey görüyorum.Ege üniversitesinden yönlendirdiler dedim.Koskoca doktor başka bir doktora danıştı sonra bir sürü test istedi 8 tuo kan aldılar.Bu testlerin sonucunda rapor yazicakmisiniz dedim.Bana diyor rapor yazma yetkim yok test sonuçlarını götürürsün.Sizler nasıl ve nerden aldınız size de böyle testler yaptılar mi.Birde bana bir tane test sonucunun 1 ay sonra çıkacağını söyledi.Haziran 13 de teslim etmem lazim bilenler yardımcı olsun lütfen acil.

Dahiliye raporu dediğiniz nedir

Dahiliye raporu dediğiniz nedir
ege üniversitesinden bana bir kağıt verdiler üstünde gebeliğin sürdürülmesine engel olabilecek sistemik hastalığı bulunup bulunmadığının bildirilmesini rica ederim yazıyor.Bunu da,ya,sağlık ocağından yada,iç hastalıklarından alabileceğimi söylemişlerdi

Aile hekimliğinde yaptırdım ben

Tahlil falan gerek yok o kağıda cevap yazacak sadece zaten aile hekimini tanıyorsundur rica et yazıp kaşesi ni bascak
şuan da oturduğum yere yeni tasindik aile hekimimi tanımıyorum.Gittim yeni kayıt yaptırdım rica ettim yazmadı ama.Bozyakada ki doktorda yazmam dedi.Olmadi yarın tekrar gidip şansımı deneyecem.tesekkur ederim tekrardan

Rica ederim herkes almış aile hekiminden siz niye vermiyorsunuz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…