- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.021
Tekrar istemezler bende geçen sene disarda çektirmiştim Ege'de bir daha istemedilerMerhaba kızlar , 6 haziranda Ege Üni. tüp bebekte randevum var. rahim filmi 1 yıl önce çekilmişti tekrar isterler mi? ilk tüp deneyimim olacak endişeliyim
bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi acaba anestezi yapiyorlar miBenim bugün yumurtalar toplandı döllenme için ne zaman ararlar daha önce den tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz
bende 3 sene önce çaktırmıştım ama yakın zamanda laporoskopi yaptirmistim özel de ordan rapor istediler sadeceTekrar istemezler bende geçen sene disarda çektirmiştim Ege'de bir daha istemediler
Ağrılı bir işlem olduğunu söylüyorlar ben genel anestezi istedim Ege'de istersen yapıyor larbu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi acaba anestezi yapiyorlar mi
Ay hadi hayirlisi, hergun arayip embriyolarin durumunu bildirirler. Eger herhangi bir islem yapilmicaksa 3.gun transferi olursunuz. Bence yumurta toplamada agrili bir islem degil. Ayni sekilde transferden de hic korkmayin 2dka sürüyor. Sonuda güzel olsun insallah ben suan 8 haftalik hamileyim. Darisi hepinizin basina.Benim bugün yumurtalar toplandı döllenme için ne zaman ararlar daha önce den tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz
teşekkür ederim cevap içinAğrılı bir işlem olduğunu söylüyorlar ben genel anestezi istedim Ege'de istersen yapıyor lar
sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk deneme de hamile kaldiniz acabaAy hadi hayirlisi, hergun arayip embriyolarin durumunu bildirirler. Eger herhangi bir islem yapilmicaksa 3.gun transferi olursunuz. Bence yumurta toplamada agrili bir islem degil. Ayni sekilde transferden de hic korkmayin 2dka sürüyor. Sonuda güzel olsun insallah ben suan 8 haftalik hamileyim. Darisi hepinizin basina.
Teşekkürler Allah sağ salim kucagina almak nasip etsin inşallah bugün aramadı kimse yarın haber verirler o zamanAy hadi hayirlisi, hergun arayip embriyolarin durumunu bildirirler. Eger herhangi bir islem yapilmicaksa 3.gun transferi olursunuz. Bence yumurta toplamada agrili bir islem degil. Ayni sekilde transferden de hic korkmayin 2dka sürüyor. Sonuda güzel olsun insallah ben suan 8 haftalik hamileyim. Darisi hepinizin basina.
Rica ederim bu ağrı olayı kişiye görede değişiyor galiba, en garanti anestezi almak yarım saatte uyandım benteşekkür ederim cevap için
benim ağrı esigim düşük birde normal muayanede bile tedirgin oluyorum allah nasip ederde tedavi aşmasına gecebilirsek büyük ihtimal anestezili tercih ederim bendeRica ederim bu ağrı olayı kişiye görede değişiyor galiba, en garanti anestezi almak yarım saatte uyandım ben
Bencede en güzelibenim ağrı esigim düşük birde normal muayanede bile tedirgin oluyorum allah nasip ederde tedavi aşmasına gecebilirsek büyük ihtimal anestezili tercih ederim bende
Amin teşekkür ederim. Evet ilk denemeydi.sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk deneme de hamile kaldiniz acaba
Merhaba, nasil suan durum? Embriyo elde edilebildi mi?Dün yumurta toplama oldu 3 yumurta toplanmış fakat toplandıktan 4 saat sonra işlem yapılacak hale gelmiş daha bölünme gerçekleşmemiş yarın tekrar haber verecekler bu durumda olan oldumu Ege üniversitesi nde
Merhaba yok döllenme olmadı malesefMerhaba, nasil suan durum? Embriyo elde edilebildi mi?
Hayirlisi olsun insallah. Denemeye devam :)Merhaba yok döllenme olmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?